Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 48

• 64 628
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
Добрутроо Hug

Миси Heart Eyes Hug

Киво е нормално да си купи къща там, ако му харесва Peace И как няма да му харесва, не е толкова познат колкото в Европа например и на всяка крачка да искат да се снимат с него Simple Smile Там може да прави каквото си иска и никой да не го коментира Simple Smile Но турските медии трябва да си направят филиал там Simple Smile Много от знаменитостите им имат имоти, съдя по снимките им в инстаграм Peace

Peace Wink

за нашата тема, мисля, че отделяме достатъчно внимание на колегите на Киво с които е играл, особено на Берен и Ойкю Peace
А Зерин е добре дошла...... в три сериала игра с Киво, в два му беше тъща Laughing

хубава нова седмица ви пожелавам bouquet

хороскоп

# 721
Здравейте!

Лека и приятна нова седмица и от мен! Grinning

Поздрави за всички и благодаря за всичко споделено! Hug bouquet
Успях да Ви изчета, скоро ще мога и да пиша по-често.  Peace

Цитат
Аз честно казано съм учудена, че ВВ Кьосем не се гледа,

Дива,  Hug
Няма причина да си учудена според мен, въпрос на интерес е. Peace
И двете истории бих ги прочела с интерес във формат на книга, но като сериали не предизвикват дори и любопитството ми. Даже и факта, че играят харесвани от мен актриси не натежава.

Аз се радвам, че Киво не превзема темата и в този й вариант. Може да се прочете всичко и за негови не само партньори в сериалите, а и други негови колеги с техните проекти. А това прави темата отворена за потребители с различни интереси и предпочитания.  hug
 newsm10 newsm51

До утре, че довечера съм на мини бал с моите дечица! Grinning

bouquet Hug

# 722
Привет!  Hug Hug Hug
Айре  Heart Eyes Hug гюнайдъън! Благодаря за кафето и хороскопа  bouquet
Марги  Heart Eyes Hug  wavey абсолютно!Всеки с интереса си! За някой нещо е глупаво, за друг не е  Peace Довечера да си изкарате супер!  bouquet
Темата е за Къванч, но и аз не мисля, че пишем главно и само за него. Е, разбира се, той е в центъра на събитията  Laughing Както и, че не пишем само за един негов проект. В момента сме на вълна Север юг с Айрето  Heart Eyes защото това гледаме вечер. Какво ни чака тази вечер ... newsm45 newsm45 и невероятна игра от всички ...

За разведряване на обстановката

Последна редакция: пн, 30 май 2016, 10:55 от queen_fenka

# 723
Фенче Heart Eyes, кафе не съм слагала, оставих на теб  Wink Laughing
ааа ама не ни чака баш това тая вечер, първо е серията в Грузия, когато преследваше Ферхат и се запозна с комисаря Peace

и това Heart Eyes Heart Eyes

много го харесвам Киво в началото на 2-ри сезон като излъчване.....напълно достоверно за човек, който е загубил най- близкия си приятел Sad Sad

Марги Hug радвам се, че ти харесва това, че обсъждаме различни теми Peace
успех на предстоящето ти мероприятие!!

Опппа!! Crazy

Цитат
Кыванч Татлытуг купил дом в США. Сам актер частенько ездит в США, чтобы подучить язык и учиться актерскому мастерству. Теперь ему не приходится ночевать в гостинице, как раньше. Новый дом находится в Лос-Анджелесе.

и още нещо любопитно Wink Whistling

Цитат
Фахрийе получила разрешения у Синем

Компания которая подписала контракт с Кенаном Имирзалыоглу на новый проект, чтобы не было ревностных кризов взяли разрешения у Синем Кобал. Близкая подруга Синем Фахрийе Эвджен стала партнером Кенана. Компания также дала старт новым пяти проектам с Чагатаем, Кыванч, Керемом и Кадиром.

Последна редакция: пн, 30 май 2016, 11:27 от Airra

# 724
Айре  Heart Eyes заблудила съм се  Joy Joy Joy наистина само добро утро пише  Laughing Ми то като видя Киво и другаде не гледам  Joy Joy Joy
Хайде, щом ще е от мен  Peace
Скрит текст:
Той пък, Киво не намерил къде да учи английския - от американци баш, да беше отишъл в Англия, разбирам  hahaha И какво има да го учи, той го знае и то добре , там не вярвам да го подобри особено  newsm78 Виж, за актьорското майсторство съм съгласна  Peace
Мда, забравих, че нашите серии са късички, няма да е това тази вечер ... Да, много добре го свързаха страшното му отслабване за филма с втори сезон след загубата на Али ... И аз много го харесвам като излъчване, наистина му вярваш, че дълбоко страда  Cry
Малко красота  Heart Eyes

Ооо, значи Кеню ще играе с Фахрие ? Това трябва да се види ...

Последна редакция: пн, 30 май 2016, 11:39 от queen_fenka

# 725
Фенче Heart Eyes, ами ако целта му е да играе и в Холивуд, трябва да научи американския английски  Peace Mr. Green
имам чувството, че Едже що го съпортне по някакъв начин Peace

Излъчването и визията на Киво в началото на 2-ри сезон беше перфектно и наистина много добре са го съчетали с ролята му в СП Peace

за Кенан и ФЕ-малко ми е съмнително, хулиганките се смеят на тая новина newsm78
А Карадай започна с измишлъотините, крайно време беше Mr. Green
не , че ви засяга, ама нали ще им сърбаме попарата и ние на С&Е Whistling

я какво намерих Crazy

мерси за кафету bouquet

# 726
Да, права си, не помислих, че трябва да говори на американски английски  Peace Сигурна съм, че ще ни изненада с нещо, не случайно ходи там  Peace
Еее, тая фотка я знам  Laughing
Ми крайно време беше да има спад в сценария на Карадай - той колко сезона е ? Защо наистина не правят по-кратки, но страхотни сериали, без да разводняват  ooooh!  Неизбежно е да се изчерпят откъм идеи с толкова много серии ...
И за какво  се смеят хулиганките, защо пък да не играе с Фахрие  newsm78 Или като Берг няма друга, както за много фенки на ББ ?  hahaha
 И нашия ще го видим с коя ще го съберат  ooooh! ooooh!
Хубав ден от мен! До довечера!

# 727
Да, права си, не помислих, че трябва да говори на американски английски  Peace Сигурна съм, че ще ни изненада с нещо, не случайно ходи там  Peace
Еее, тая фотка я знам  Laughing
Ми крайно време беше да има спад в сценария на Карадай - той колко сезона е ? Защо наистина не правят по-кратки, но страхотни сериали, без да разводняват  ooooh!  Неизбежно е да се изчерпят откъм идеи с толкова много серии ...
И за какво  се смеят хулиганките, защо пък да не играе с Фахрие  newsm78 Или като Берг няма друга, както за много фенки на ББ ?  :hahaha:
 И нашия ще го видим с коя ще го съберат  ooooh! ooooh!
Хубав ден от мен! До довечера!

имах впредвид, че не им се вярва, че Кенан ще снима, не че не дават Кенан на друга Peace

bye

# 728
Цитат
КЫВАНЧ ТАТЛЫТУГ КУПИЛ ДОМ В ЛОС-АНДЖЕЛЕСЕ.
ПЕРЕВОД vk.com/kivancoyku
Мечта о Голливуде заставила купить Кыванча дом. Известный актёр, который постоянно ведёт переговоры с американскими продюсерами, купил дом в Лос-Анджелесе. На данный момент Кыванч и его супруга Башак Дизер живут в своём новом доме в США.
Ссылаясь на новости журналистки Озге Гюрджан газеты "Таквим", сообщаем, что один из самых талантливых и симпатичных актеров Турции в последние время мечтает об успехах в Голливуде. Съёмки нового сериала Кыванча Татлытуга начнутся в конце июня, но сам актёр желает сыграть в зарубежном фильме...
ЙОРЕНЧ ПОМОГАЕТ ЕМУ!
Актёр, который часто приезжает в США для развития актёрского мастерства и языка, устал от постоянного житья в отелях и купил себе дом. По слухам актёр и до этого покупал дом в "сердце кино" - Лос-Анджелесе, но сейчас он купил более крупный дом там, и теперь его цель - переговоры с иностранными продюсерами. Самая большая поддержка Кыванча за рубежом - это Эджэ Йоренч, сценарист нескольких сериалов Кыванча, с которой они работают много лет...
ОТДЫХАЕТ С ЖЕНОЙ.
Эдже, которая давно живет в США, сумела познакомиться с многими иностранными продюсерами. Теперь же она знакомит с ними Кыванча, которого любит как брата. Актёр будет жить в США до начала съемок его сериала, но он собирается вернуться на Родину, подписав деловой контракт за границей. Также актёр часто гуляет по Лос-Анджелесу со своей супругой Башак Дизер, отдыхая от суеты...

Знаменитости о Берен

Моника Беллуччи, актриса: Она очень талантливая и красивая. Берен Саат потрясающая!

Последна редакция: пн, 30 май 2016, 19:01 от Airra

# 729
Привет, привет!  Hug
Айре  Heart Eyes не съм те разбрала ... рекох, че се смеят, че ще играе с Фахрие, щото съм забелязала, че не е особено харесвана в този форум,много смятат, че е не кой знае каква актриса. Кенан не вярвам никога повече да не снима сериали, така си говори само  Laughing
И от кога пък Киво си мечтае толкова за Холивуд  newsm78 Доколкото си спомням казваше, че стига да е добър филма, няма значение холивудски ли е или не, че Холивуд не е света. Нещо пак преувеличават ми се струва. А няма лошо, ако пробие там, разбира се. А той ще го направи, само да му дадат възможност  Peace
Радвам се, че Моника Белучи е оценила Берен  Peace Така е, много талантлива и красива е!
Благодаря ти за всичко споделено!  love001

# 730
Според мен това са журналистически измислици, че мечтаел за Холивуд Whistling
самия той беше казал, че Холивуд не е всичко Peace
може да се пробва в нещо ново извън Турция, ама съм почти сигурна, че няма да се пресели изцяло в Америка, както писаха и през пролетта на 2014 Peace

не, не са говорили против ФЕ Peace тия, които не я харесват, не разбират от талант и красота Mr. Green

това видео с Башак и Дениз, гледахме ли го със суб newsm78

http://vk.com/feed?z=video226662172_456239113%2F366f3cc758842c75 … _-62215399_160887

Grinning

# 731
И да не сме, аз пак не мога да го гледам, не ми се отваря  Crossing Arms Не мога да разбера, един път ми позволява да гледам, друг път не  newsm78 Нейсе!
Много е сладко детето на Уесли  Peace
А Хазар с този ли ще играе ? Не го харесвам никак този актьор.
И аз мисля, че дори и да има нещо, много са раздули нещата, да. Оф, чудя се как ще гледам тази вечер и Капките и Север Юг  Joy Joy Joy
А за Фахрие ... всеки с вкуса си, на нас нали си ни харесва, това е важното!

# 732
Цитат
Кыванч: Что это такое?! Ааа, что же это такое?!
Гёкхан: Что это такое, сынок?! Нам очень хорошо!
Кыванч: Очень!
Гёкхан:У меня часы расстегнулись. Друзья, мы хорошенько испугались, теперь повторяем то же самое. Что скажете? Брат мой, что-то скажи!
Кыванч: Это было очень здорово!
Гёкхан: На самом деле, было здорово. Мы не знаем, что чувствуем и кажется, больше не сядем сюда. Начинаем!

Кыванч: Нам очень хорошо, очень!
Гёкхан: Что скажешь? Брат мой, что скажешь?
Кыванч: Это было очень здорово!
Гёкхан: На самом деле, было здорово.
Кыванч: Не урони телефон.
Гёкхан: Мы начинаем, начинаем ехать! Послушай, (не слышно)...
Кыванч: Ты всегда такой.
Гёкхан: Друзья, это последние минуты и мы начнём кружиться. Сейчас телефон у меня в руках и все хорошо. Начинаем кружиться. Что скажешь?
Кыванч: Нам очень хорошо, очень!

разговора от видеото с Гъокхан Laughing

Енгин Йозт. стана по-добър след КВФ Peace

а аз пак нямам тв, щото имаме буря Crazy Whistling

ти за кого си в Капките?

Последна редакция: пн, 30 май 2016, 20:48 от Airra

# 733
Ей, благодаря за превода  Hug Hug Hug
Аз съм за Орлин или Поли  Peace Еее, жалко ... дано я пуснат  Praynig а при нас е жега  ooooh!
Е, не! Поли е най-добрата! Peace

Последна редакция: пн, 30 май 2016, 21:23 от queen_fenka

# 734
чета тук, таме Mr. Green
ти да си чула от устата на Киво, че ще участва в 12 проекта?? #Crazy ooooh!
единствено, което каза е за сериала, който ще снима за есенния сезон Peaceи евентуално игрален филм Peace
другото са измишлъотини на журналята Whistling
Киво не говори празни приказки, доколкото съм забелязала, не му е в стила Peace, лаконичен е по отношение на работата си и последното нещо , което иска да прави, е да лъже феновете си Peace

Скрит текст:
ама апчетата, апчетатаа smile3537 tooth

имам тв Wink
гледам СЮ и в нета НТВ Wink

Общи условия

Активация на акаунт