Айре
благодаря и за кафетата и за всичко споделено снощи!Краличке
Браво на Берен! А за играта и ... какво да кажем, страхотна е! Чак ми се пригледа Кьосема 
Ето и от мен кафенце
и аз ще го гледам, ако го купят нашите 

Нейсе, да се носят както си искат.
благодаря!
Май ще се върне чак края на юни, когато започва да снима сериала 

благодаря за сцената от Кьосем! Ами нещо не ме вълнува османската история, а иначе много обичам исторически филми. Та, ако го пуснат по тв - то , може и да го гледам, но така в нета не, дори и заради Берен и Йойкю. Е, ако играеше Киво, щях да го гледам естествено
И Биркан ми харесва в този сериал повече, отколкото в КСШ, може би защото го няма Киво до него и не ми бледнее 
, благодаря за откъса, много ми хареса Ойкю как играе 

, въпрос на фенство 
, тая рускиня е искала да иронизира своите другарки 
то е ясно, че това е искала да каже падругата, но се смях на израза - И аз като остарея
Тя трябва да е на 14, за да каже това 

То беше ясно, че е по работа там и аз бях чела, че е за адаптация на сценариите й
Сигурно за латино версии става дума, нещо чисто американски не си ги представям 
И как няма да му харесва, не е толкова познат колкото в Европа например и на всяка крачка да искат да се снимат с него
Там може да прави каквото си иска и никой да не го коментира
Но турските медии трябва да си направят филиал там
Много от знаменитостите им имат имоти, съдя по снимките им в инстаграм 

, Фенче
, Дива
, Кралицата
, Светле 

знам, че сте фенки на Къванч, но аз не съм
благодаря!
Малее, колко е внушителен на този колаж, чак страх да те хване
да, тук всички пишем най-вече заради Къванч, поне аз съм му голям фен и се интересувам главно от него, но уважаваме и отразяваме и неговите колеги, без които неговите сериали нямаше да ги има. Така, че много ти благодаря и за Берен, и за Йойкю и за Зерин! 

Препоръчани теми