Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 48

• 64 813
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
да видях я дъщерята на Ердоган-шок и ужас ooooh!
и Берг е много хубава Peace

ееее, че нищо не разбираме Crossing Arms
Киво е в много добро настроение Party
с любимата жена до  него Mr. Green

превод  Peace
http://vk.com/feed?z=video226662172_456239086%2F15fb6d5362e40220 … _-62215399_157938

Последна редакция: сб, 14 май 2016, 22:21 от Airra

# 376
Снеже  Heart Eyes ми ако Киво се беше оженил за теб, за теб щяхме да пишем, ама на - той си избра Башак  Joy Joy Joy Joy

Не разбирам какво искаш да ми кажеш с това?  newsm78 Човек да не смее да напише нещо срещу Башак.  Peace Егати, ще си чакам сериала на Къванч, дотогава - приятно прекарване.  Peace

# 377
Снеже  Heart Eyes ми ако Киво се беше оженил за теб, за теб щяхме да пишем, ама на - той си избра Башак  Joy Joy Joy Joy

Не разбирам какво искаш да ми кажеш с това?  newsm78 Човек да не смее да напише нещо срещу Башак.  Peace Егати, ще си чакам сериала на Къванч, дотогава - приятно прекарване.  Peace

Снеже, е какво стана сега  newsm78 Майтапя се, не разбра ли ? Пишем за жената на Киво, а това в случая е Башак. Нищо друго нямам предвид  ooooh!
Айре  Heart Eyes благодаря за превода! Лека ! Отписа ми се ... май ще се включа след 21 май  Peace

Последна редакция: сб, 14 май 2016, 22:53 от queen_fenka

# 378
Фенче,  "прозвуча" ми прекалено иронично и подигравателно, не баш като шега.  Peace Затова реагирах остро, но се извинявам, ако не съм те разбрала правилно.  Peace Определено ще е най-добре поне да поразредя писането и дано скоро започнат снимките за сериала, че да имаме за какво да пишем извън личния му живот. Praynig Praynig Praynig

абе ФЕ ми е най, за сега Peace

Според мен доста е прекалила с грима, направо се е нацапала яко.  Peace Иначе добре изглежда в роклята, като статуетка е,  Heart Eyes но гримът й е трябвало да е с две идеи по-слаб. Peace

Последна редакция: нд, 15 май 2016, 09:19 от ·٠•Snejka•٠·

# 379
Момичета успокойте топката Praynig, днес е ужасен ден Tired
аз се изпокарах със сума ти народ около мен, дето съм толкова спокойна Rolling Eyes

Пожелавам ви лека вечер bouquet

# 380
Здравейте!

Г-жа Татлату с каква драперия се е барнала, много новаторска и като стил и дизайн... Къванч не ми се коментира, чувал да сложи пак си е той

# 381
Здравейте!

Г-жа Татлату с каква драперия се е барнала, много новаторска и като стил и дизайн... Къванч не ми се коментира, чувал да сложи пак си е той

мда Crazy Wink

абе много са си готини Peace

Последна редакция: нд, 15 май 2016, 01:49 от Airra

# 382
Добрутроо Hug

страхотна снимка от сватбата с Карем Чатай и жена му Party

и тук е с Ръза, ама много размазана

Платье от Зейнеп Тосун коллекция 2016

Снеже Hug според мен ФЕ е гримирана в степен в която й отива Peace

# 383
Привет Hug

Айра Heart Eyes Hug, тенкю за снимките bouquet Киво много хепи на снимка с Керем и жените Heart Eyes Гледам и се чудя дали този Меркурий не е оказал влияние при избора на тоалет на Башак newsm78 Simple Smile То ясно, че ще е на някой дизайнер, но не ми харесва, ама хич Peace В контакта правилно бяха направили сравнение с тоалета на Дениз от тяхната сватба Simple Smile
Щом казваш, че вчера целия ден  е бил такъв, това как ли ще се отрази на брака на младоженците newsm78
Тоалетите не ми харесаха, турските дизайнери нещо не ме кефят Peace

Хубав ден Hug

# 384
Миси Heart Eyes Hug, дано на младоженците не се отрази отрицателно!!
всичко е и донякъде субективно Wink,
Скрит текст:
но определено планетите на комуникацията и на агресията са ретроградни Mr. Green
не знам Башак, дали не е избрала този тоалет, заради това, че дизайнерката й е близка newsm78
но определено има и по-зле от нея- Бурчин Терз. е като с пенъоар, Джансу е с плажна рокличка с джобове Simple Smile тая Йозге и тя с доста лош избор, имаше и други модни престъпления, ама дамите не са толкова известни Peace
има и турски дизайнери, които са много добри-премерно този, който прави сватбената рокля на Башак, и роклята на Берг е много добра, пак от турски дизайнер Peace
аз съм доволна, че видях нашите заедно, видимо добре, а с кво се е облякла Башак си е нейна работа Mr. Green

Скрит текст:
а някои хора, псевдо фенове на Киво, като им доставят двамата такъв душевен дискомфорт, по добре да не ги следят Peace
айде стига с модните анализи Wink
важното е хората да са щастливи и да се забавляват, а на сватбата на Кенан и Синем определено е било така, адмирации от мен Peace
И наистина това е сватбата на годината!!

ааа да не забравя, браво на Поли Генова!! bg

Последна редакция: нд, 15 май 2016, 11:53 от Airra

# 385
И още една от ИГ на Башак Peace
 Heart Eyes Heart Eyes

да не би г-жа Чатай да изглежда по-добре?? Whistling

Фенче Heart Eyes
Скрит текст:
айде идвай вече!!  Wink

# 386
Айра Heart Eyes Hug, и аз тъкмо щях да публикувам снимката bouquet
Ами не е по-добре Берил, ама това не прави Башак по-добре облечена Peace Simple Smile Според мен не само по приятелска линия носи дрехите на тази Зейнеп Тосун Peace Когато си съпруга на Къванч Татлъту си е жива реклама Peace Simple Smile Тоя пък Керем чак с фрак hahaha hahaha hahaha Жените по плажни рокли, мъжете костюмари, нямам думи Rolling Eyes hahaha hahaha hahaha
Благодари на дизайнерката Rolling Eyes Интересно ми е в турските медии как я коментират, в социалните знам Peace

Последна редакция: нд, 15 май 2016, 14:12 от Miss60

# 387
Айра Heart Eyes Hug, и аз тъкмо щях да публикувам снимката bouquet
Ами не е по-добре Берил, ама това не прави Башак по-добре облечена Peace Simple Smile Според мен не само по приятелска линия носи дрехите на тази Зейнеп Тосун Peace Когато си съпруга на Къванч Татлъту си е жива реклама Peace Simple Smile Тоя тък Керем чак с фрак hahaha hahaha hahaha Жените по плажни рокли, мъжете костюмари, нямам думи Rolling Eyes hahaha hahaha hahaha
Благодари на дизайнерката Rolling Eyes Интересно ми е в турските медии как я коментират, в социалните знам Peace

на тая снимка Башак е много красива!!
и роклята е нестандартна, феерична и нежна Peace
да не се правим на много големи спецове Wink Wink
особено някои Mr. Green Mr. Green
за рекламата на тая Зейнеп си права Peace

# 388
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И аз не харесвам работата на турските дизайнери. Много рядко нещо да ми хареса. Обикновено моделите им са претрупани с детайли, слабостта им към асиметрията понякога също е прекалена, а също и страстта им към "прозорчета" гола плът по дрехите преминава границата на изискания вкус.
А бе личи им ориенталското.
Даже в ЗП, когато всички харесваха тоалетите, на мен много рядко ми допадаха, особено тези на Фирдефс ми бяха суперкичозни и помпозни.

Айра, госпожа Чаатай изглежда много по-зле. Много смела рокля за такива груби крака с дебели колена.

Тук се сещам да споделя нещо, което отдавна ме учудва,  относно облеклото в сериалите.
Уж обществото им има строги изисквания по отношение на облеклото на жените (забрадки, бурки, мантА до земята), а в сериалите непрекъснато има жени с тесни, впити рокли, подчертаващи всяка извивка и всяка издутинка по тялото, огромни деколтета, суперкъси поли, че даже и разголени бедра в къси патнталонки и жената ходи на работа в този вид. Аз не съм виждала у нас някоя делова жена да ходи на работа по костюм с къси панталонки, не ми се е случвало и в Европа да видя в работна среда, когато съм била в командировка.
Та се чудя реалност ли е това, което виждаме по сериалите или художествена измислица.

# 389
Светле Hug
за облеклото в сериалите-ами те там си умират да се правят на западняци Whistling
няма как да си продават успешно продукциите(вече и в Европа и Ю.Америка), ако са забулени и навлечени Peace
това, че жените са малко по-разголени от обичайното, според мен си е тяхно решение да печелят аудитория Peace

За женксите дрехи в ЗП - има нещо такова, но Бихтер беше в повечето случи добре Peace

нова

Общи условия

Активация на акаунт