Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 48

• 64 807
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
И аз не харесвам работата на турските дизайнери. Много рядко нещо да ми хареса. Обикновено моделите им са претрупани с детайли, слабостта им към асиметрията понякога също е прекалена, а също и страстта им към "прозорчета" гола плът по дрехите преминава границата на изискания вкус.
А бе личи им ориенталското.
Даже в ЗП, когато всички харесваха тоалетите, на мен много рядко ми допадаха, особено тези на Фирдефс ми бяха суперкичозни и помпозни.

Айра, госпожа Чаатай изглежда много по-зле. Много смела рокля за такива груби крака с дебели колена.

Тук се сещам да споделя нещо, което отдавна ме учудва,  относно облеклото в сериалите.
Уж обществото им има строги изисквания по отношение на облеклото на жените (забрадки, бурки, мантА до земята), а в сериалите непрекъснато има жени с тесни, впити рокли, подчертаващи всяка извивка и всяка издутинка по тялото, огромни деколтета, суперкъси поли, че даже и разголени бедра в къси патнталонки и жената ходи на работа в този вид. Аз не съм виждала у нас някоя делова жена да ходи на работа по костюм с къси панталонки, не ми се е случвало и в Европа да видя в работна среда, когато съм била в командировка.
Та се чудя реалност ли е това, което виждаме по сериалите или художествена измислица.

newsm10   Дали в нашата или  в друга тема не си спомням, но бях попитала за дрескода им на работното място. Отговори ми се, че ходели много елегатнти на работа. Но елегантност е едно, екстравагантност е друго. Както и коктейлните и разголени рокли. Или прозрачни. От друга страна от години гледам по официални места са с мини жупи. Не им ли минава модата там!? Още повече, че за много официални мероприятия не е подходящ ултра къс тоалет. Турските дизайнери прекаляват най-вече, с  тенденциозната си и показна екстравагантност. Но имат и страхотни попадения. Вчерашната рокля на Бергюзар е едно от тях. Както и почти всичките ѝ тоалети от последните 2 - 3 години.  За тоалета на патронката не ми се коментира!

В темата за Карадайе са поместили класация от турските медии за най-нестилно облекло и за най-стилно! В първата са 4 - нашата влиза там. Във втората са 3. Бергюзар, Фахрие и булката. Която следва да е извън класацията.  

Последна редакция: нд, 15 май 2016, 16:43 от ORS/KRISI

# 391
Орс  Hug
знам , че в темата на Карадай има такава класация, само, че на сватбата, имаше доколкото видях, много по-зле облечени от нея Peace
Ейййй в която тема да влезя днес, се плюе по визията на Башак, голяма злоба , голямо чудо, типично за българския ни манталитет ooooh!
Дори и с тази толкова нехубава рокля, изглежда прекрасно!!
какво да кажем примерно за визията на Бурчин Терзиолу, бившата съпруга на Мурат, която е голяма звезда в момента  Whistling

А това, че турското звездно общество не може да се облича(с малки изключения) е пределно ясно  Peace

# 392
Здравейте, момичета  Hug Много се радвам на младоженците, нека бъдат много щастливи и много заедно!  bouquet Хубаво е, че толкова много техни колеги са ги уважили на този ден, това показва, че няма злоба и завист между тях. Радвам де и на ФЕ, че продължава да е с Бурак Йозчевит- много си отиват.  Heart Eyes Къванч си е Къванч- красота и прелест от всеки ъгъл на обектива  Crazy Башак- красива, както винаги! Ектравагантна, но краси окото.  Peace

# 393
Здравейте, момичета  Hug Много се радвам на младоженците, нека бъдат много щастливи и много заедно!  bouquet Хубаво е, че толкова много техни колеги са ги уважили на този ден, това показва, че няма злоба и завист между тях. Радвам де и на ФЕ, че продължава да е с Бурак Йозчевит- много си отиват.  Heart Eyes Къванч си е Къванч- красота и прелест от всеки ъгъл на обектива  Crazy Башак- красива, както винаги! Ектравагантна, но краси окото.  Peace

newsm10

Краличке Heart Eyes Hug

аз се вдъхновявам от  семейство Татлъту Heart Eyes

Последна редакция: нд, 15 май 2016, 22:48 от Airra

# 394
Орс  Hug
знам , че в темата на Карадай има такава класация, само, че на сватбата, имаше доколкото видях, много по-зле облечени от нея Peace
Ейййй в която тема да влезя днес, се плюе по визията на Башак, голяма злоба , голямо чудо, типично за българския ни манталитет ooooh!
Дори и с тази толкова нехубава рокля, изглежда прекрасно!!
какво да кажем примерно за визията на Бурчин Терзиолу, бившата съпруга на Мурат, която е голяма звезда в момента  Whistling

А това, че турското звездно общество не може да се облича(с малки изключения) е пределно ясно  Peace

Айри, цитирам ти целият пост, защото не мога да отделя ни една фраза от него.

1. Писах, че в класацията са няколко дами. Не че е само Башак. Иначе нямаше да е класация, а соло. Очакванията към дамата до Къванч са основателно големи, и можеше да пренебрегне малко екстравагантния си вкус така, както го направи в сватбения си ден. Беше прекрасен сватбен тоалет! Прекрасен във всяко отношение.  

2. "Плюенето" във всяка една тема, в която си влизала дали не означава обективност в този случай!?  Не всички питаят злоба към Башак. Лично моето мнение тук го знаете най-добре. Мислиш ли, че си позволих лек коментар от злоба!?

3. Сама си го писала "Дори и с тази толкова нехубава рокля, изглежда прекрасно!!" Аз бих те коригирала - роклята не е "нехубава", но за такъв случай, на такова звездно място беше длъжна да избере друг.

4. Роклята на Терзиолу няма и да я коментирам. Изключително ме изненада. Дори ококори! Simple Smile

и

5. За тоалетите на дамите на турското общество при различни тържествени прояви се изказах в предходния си пост. Да не се повтарям. На еднакво мнение сме.

# 395
Не мога да разбера защо се нарича злоба различното мнение?!  newsm78 Във всички теми злобеят срещу Башак?  newsm78 Значи, не, че тя е навлякла на себе си нещо като перде, а хора, на които изобщо не им пука за нея, злобеят.  ooooh! И то, "злобеенето", не е само към нея, а към всички, които бяха облечени като клоуни.  Peace Е, пък що не злобеят срещу Бергюзар или Фахрие? newsm78

Последна редакция: нд, 15 май 2016, 20:41 от ·٠•Snejka•٠·

# 396
Орси, разбирам, че в другите теми мнението е чисто обективно, но злобата идва от това, че я обиждат....можеше само да кажат,че не им харесва Peace
а за теб не съм имала впредвид, че го казваш с лошо чувство Peace

но примерно, в такъв случай Джансу Дере като актриса и бивша партнъорка на Кенан, също е длъжна да си избере нещо друго от плажната рокля Peace

както и да е, много задълбахме Whistling
важното е, че Киво и Башак изглеждат прекрасно един до друг и се радват на живота си!!

Снеже, на теб това изречение, как ти звучи??
Цитат
Призрака пък като го хванала тоя Киво, сакън да не избяга

хихи и срещу ФЕ имаше негативни коментари Peace

спирам по темата Peace
Хубава вечер Hug

Последна редакция: нд, 15 май 2016, 20:51 от Airra

# 397
Снеже, на теб това изречение, как ти звучи??

Цитат
Призрака пък като го хванала тоя Киво, сакън да не избяга

Ами това не е плюене по визията й, а отношение към самата Башак, според мен.  Peace  Но и в двата случая... какво от това?!?  newsm78  Има и такива, които обиждат и Къванч, и какво да вземем всички да ги наричаме злобни, щото нямат вкус като нашия? То и ние обиждаме понякога някои актьори, това злоба ли е? Това имам предвид - че не всеки, който плюе по някого, или го обижда, проявява злоба.  Peace Както и да е, спирам и аз точно по тази тема, но ще ви постна и другите модни недоразумения на сватбата, да не кажете, че само леля съм забелязала. Mr. Green Joy Joy Джансу я имаше по-нагоре, щото и тя е сред тях, пък на нея и косата й на фитили. ooooh! #Crazy

Хубава вечер и от мен! bouquet

# 398
но примерно, в такъв случай Джансу Дере като актриса и бивша партнъорка на Кенан, също е длъжна да си избере нещо друго от плажната рокля Peace

И не само Дженсу, Айре, но тя, както и останалите не са дамата в живота на Къванч и не ме интересуват толкова.

Харесвам Башак, харесвам и екстравагантния ѝ стил, но има моменти, в които е длъжна да се съобразява със света около себе си. Всеки е длъжен да прави това, щом живее в общество. И да не бъда опровергана, защото и аз искам искам да приключа темата, не искам от Башак и от който и да е "да плаща данък обществено мнение", но да се съобразява в определени моменти е задължително. Това им беше първата съвместна проява на такова грандиозно събитие, първият повод, който можеше да използва, за да блесне наистина!

Лека вечер!

# 399
  • AMS

Привет, дружки!!!
Общо взето смятам, че стайлингът на всичките сватбари не беше добре.
Керем Чатай със смокинг, Къванч без вратовръзка, някои с папионки, ...
Въобще мъжете в костюми, не са ми много интересни.
А и този вид костюми не пасваха на открито и светло.
За мен не пасва и това, което напоследък виждам.
Дамата с гол гръб и открити рамене от феерична материя,
а кавалерът с риза, елек, сако,...
Като че ли не се намират при една и съща температура.
Само Кенан Й показа стил с черно бялото.
На Синем с двете рокли добре ѝ се получи!!!
Някой от жените бяха с тоалети за ресторант на закрито, други на открито.
"Големите бели птици", както е прието във форума
да се казва за Сема и Ейлем,  пък в черно.
Като, че ли Джансу Дере беше улучила най-добре, как да се появи на открито.
Бергюзар много хубав тоалет, много добре изглежда, много красива,
но като че ли е за водеща на Евровизия, а не за сватба на открито.
Същото важи и за Фахрие.
Много са дълги роклите и са като за сцена.
На Башак не можах да разбера идеята на тоалета,
освен ако не искат да направят намек с Къванч,
че скоро ще има блага вест.
Иначе това, което най-ми хареса е,
заразителното щастливо настроение на младоженците!!!
Откритостта, комуникацията с фотографите, непринудеността, усмивките ...
Личи много топлата атмосфера. Няма я студенината от Париж.
Друго е месец май, друго е февруари.
Желая щастие на младоженците!!!

А и това с поздравленията с венците,
от страна на неуспялите да присъстват,
ми е доста странно, да не кажа нещо друго >>>

Скрит текст:

# 400
Aйра Heart Eyes Hug, мен пък ме е яд на Башак, че е избрала точно тази рокля Peace Не съм видяла класацията за която говорите, но ми се искаше да сме в по-добрата Peace Съгласна съм с мнението на Орс и Снежка.
Дори да е имало и по-грозни рокли, но те не са носени от жената на Киво и мен, а предполагам и повечето не се интересуват от тях, а нашите хора как бяха облечени Peace Прекалено ми се струва при цялото неодобрение тези експерименти Peace На ревюта, на работа, в реала как да е, но на такова събитие, което цяла Турция следи  е меко казано неуместно. Знаеш, харесвам Башак, но роклята ми е анти дори за мен Peace Обективна съм, когато и Киво не ми харесва си го казвам, не ангажирам никого с моето мнение Peace Разгледах малко роклите на тази дизайнерка, ами повечето за нищо не стават, на страницата на шоу рума на Башак не излиза сред дизайнерите, които представят, така че не мога да си обясня избора й Peace За другите теми не гарантирам, но моето мнение не се основава на злоба, а по скоро на разочарование, че Башак по този начин рискува да загуби одобрението и  на малобройните си фенове Peace Добре, че Киво не беше в розово, нямаше да го преживея Joy Joy Joy Joy

Дива, същото си го помислих за венците Peace За Берг, Фахрие и останалите споделям Peace

Не съм толкова съгласна и с приповдигнато настроение на сватбата Peace Сватба като сватба, Кенан не ми харесва по принцип, като младоженец пък съвсем, булката и тя не ми е толкова хубава и по-хубави съм виждала, не знам колко се обичат не ги следя  в реала и така, но да са щастливи и то е ясно, че за фенките техните любимци са си най, най Peace

Кралицата Heart Eyes Hug

# 401
Миси, bouquet Hug

Иначе това, което най-ми хареса е,
заразителното щастливо настроение на младоженците!!!
Откритостта, комуникацията с фотографите, непринудеността, усмивките ...
Личи много топлата атмосфера. Няма я студенината от Париж.  

Подкрепям написаното.  Hug Чрез комуникацията с фотографите, двамата показаха и уважение към феновете си.  Peace Вероятно имаш основание и за визията на Берг и Фахрие, макар че на мен и двете ми харесаха, особено Берг, нищо че Фахрие ми е любимка.  Heart Eyes Беше попрекалила с грима Фахриенце.  Heart Eyes Все пак не изглеждаха като онези, които съм постнала по-горе. Peace Mr. Green На мен Кенан ми е в топ 5 на любимите актьори, допадна ми и като младоженец.  Heart Eyes Къванч също много ми хареса, макар че е без вратовръзка.  Crazy Heart Eyes Heart Eyes

# 402
Здравейте Hug Hug

нови Peace нещо пак се е изнервил, ама то нормално тия дни Laughing

аз продължавам  да им се радвам Peace Wink

вчера говорих с Госпожата Heart Eyes и тя много ги харесва на тия снимки Wink

Дива Hug wavey
ауу за венците, нямам думи Shocked
Миси Heart Eyes Hug, естествено, че теб не съм те подозирала в злоба Wink, разбирам те много добре Peace Peace
ама кажи ми какво предпочиташ-Башак с тази рокля на сватбата или да изглежда много добре, обаче да се държат отчуждено и да не се усмихват?

Снеже Hugсъгласна съм, че Кенан прояви уважение към феновете си, като допусна папараци на сватбата си Peace дори се снима с тях Wink

Орси Hug, разбрах те Peace

и още нещо, говори се, че Япъма не се споразумял с Джансу за ролята в новия сериал Party
http://tvnovellas.blogspot.bg/2016/05/blog-post_441.html#more

Цитат
Из-за своих высоких запросов Джансу Дере потеряла роль.

Джансу Дере, которая долгое время отсутствует на телеэкранах, запросив большую сумму, напугала продюсерскую компанию.

После того, как актриса потеряла роль партнерши Халита Эргенча в новом сериале, ей поступило предложение от компании, которая летом начинает съемки сериала Кыванча Татлытуга. Джансу запросила 90 тысяч лир за одну серию. Помимо этого она хотела, чтобы ей оплачивали ее поездки за границу. Компания была в шоке от такого желания. В итоге, сделка не состоялась.

Кыванч Татлытуг за серию будет получать 100 тысяч лир.

хубава нова седмица bouquet

Последна редакция: пн, 16 май 2016, 10:35 от Airra

# 403
Привет Hug

Айра Heart Eyes Hug, тенкю за снимките bouquet За хубавото са хубави, но за друго става въпрос.... Peace Сега видях, че си се допълнила Peace Исках я с готина рокля и да се държат както се държаха, защо изключваш едното от другото newsm78 Peace  Повторили сме се за Джансу Simple Smile
Джансу доста комерсиална я изкараха, ако е вярно newsm78
Скрит текст:
Из-за своих высоких запросов Джансу Дере потеряла роль.

Джансу Дере, которая долгое время отсутствует на телеэкранах, запросив большую сумму, напугала продюсерскую компанию.

После того, как актриса потеряла роль партнерши Халита Эргенча в новом сериале, ей поступило предложение от компании, которая летом начинает съемки сериала Кыванча Татлытуга. Джансу запросила 90 тысяч лир за одну серию. Помимо этого она хотела, чтобы ей оплачивали ее поездки за границу. Компания была в шоке от такого желания. В итоге, сделка не состоялась.

Кыванч Татлытуг за серию будет получать 100 тысяч лир.

Мнението на някакъв театрален критик или актьор за Киво
Скрит текст:
НОВОСТИ: Мнение.

Знаменитое имя в сфере театра Халдун Дормен высказал своё мнение насчёт игры Кыванча Татлытуга и Бурака Озчивита!

Кыванч очень умный.

Из новых актёров Халдуну очень нравится Кыванч! "Кыванч Татлытуг очень умный парень. Он развивает себя. Он и в театре сыграет, хорошо сыграет. Я очень его люблю, потому что он развил себя", - сказал он.

Озчивит подходит телевидению.

Дормен, который сказал, что не играл в одном проекте с Бураком Озчивитом, высказал про него такое мнение:
"Я его хорошо не знаю, но он отлично подошёл телевидению"."

Перевод: Мустафа Абдирахимов
Специально для: https://vk.com/ptichka_korolek
#News@ptichka_korolek

Класация в някакво турско издание за най-добри актьори. Киво е трети след Халит Е и Еркан П
Скрит текст:
🍸🏆Одно из турецких изданий опубликовало список Лучших актеров Турции. Итак.. по версии televizyondizisi, первое место досталось Халиту Эргенчу (неподражаемый Султан Сулейман "Великолепный век"), на второй строчке Эркан Петаккая ("Бесценное время", "Вдребезги") и третье место - Кыванч Татлытуг.

Кыванч Татлытуг, покоривший Латинскую Америку ролью Бехлюля в "Запретной любви", в списке Лучших актеров Турции. Первый его сериал "Гюмюш" имел там средние результаты рейтинговые и немного отстает от вышеперечисленных проектов сериал "Кузей Гюней".

За информацию благодарим Оксану Збиранник 🌺

За Кенан и папараците да кажа, че е възможна и друга интерпретация Peace По този начин може да се печели благоразположението им Peace Мое мнение и така да избягват негативни коментари и т.н Peace

Хубав ден Hug

Последна редакция: пн, 16 май 2016, 10:49 от Miss60

# 404
Привет Hug

Айра Heart Eyes Hug, тенкю за снимките bouquet За хубавото са хубави, но за друго става въпрос.... Peace Сега видях, че си се допълнила Peace Исках я с готина рокля и да се държат както се държаха, защо изключваш едното от другото newsm78 Peace 

Мнението на някакъв театрален критик или актьор за Киво
Скрит текст:
НОВОСТИ: Мнение.

Знаменитое имя в сфере театра Халдун Дормен высказал своё мнение насчёт игры Кыванча Татлытуга и Бурака Озчивита!

Кыванч очень умный.

Из новых актёров Халдуну очень нравится Кыванч! "Кыванч Татлытуг очень умный парень. Он развивает себя. Он и в театре сыграет, хорошо сыграет. Я очень его люблю, потому что он развил себя", - сказал он.

Озчивит подходит телевидению.

Дормен, который сказал, что не играл в одном проекте с Бураком Озчивитом, высказал про него такое мнение:
"Я его хорошо не знаю, но он отлично подошёл телевидению"."

Перевод: Мустафа Абдирахимов
Специально для: https://vk.com/ptichka_korolek
#News@ptichka_korolek

ами защото при нас няма пълно щастие Whistling
има двойки, които удовлетворяват почти всички желания на феновете си Simple Smile
да, ама нашата двойка не е такава и на мен ми е важно, те да са щастливи Peace
а Киво изглежда прекрасно, ами това ми стига Peace

хареса ми мнението на театралния критик Wink Peace

вчера Бешикташ са станали шампиони,  доста турски звезди са им големи фенове и си спомням миналата година Киво как се кефеше като неговия отбор взе купата Wink

помните ли? Wink
https://www.youtube.com/watch?v=I-EogPWLukY

Grinning

хороскоп

Общи условия

Активация на акаунт