Джансу да не би да отказва предложение по този индиректен начин!? Може и да е феминистка жената / и защо не/, и да не е доволна, че мъжете взимат по толкова много, а жените не. След като главните роли са 2 - мъжка и женска! Голям хонорар за Къванч. Май толкова писаха, че ще взима и Халит Ергенч. Склонна съм да вярвам на рускините. Те имат силно присъствие в Истанбул, а от там и възможност за добра информация.
Относно реверанса на новобрачната двойка към репортерите - не мисля, че е с цел харесване. Достатъчно си ги харесват и заедно и поотделно. Показаха уважение и към феновете си по този начин. Знаят колко очи са вперени в тях в такъв момент.
А дали официалните тоалети на Берг и Фахрие са подходящи за този тип сватба на открито и аз си го помислих. Но това не ме кара да омаловажавам визията им. Напротив. Има разнобой в тоалетите, като на дамите така и на мъжете, но дрескодът е трябвало да се уточни в предварително. Може и в поканите. Но на такива събития е най-важно настроението, а това го имаше у всички сватбари - и сватбената двойка и гостите.
Но от мен до тук с тази сватба. Малко ни поизнерви, май!

Да чакаме новото производство на Къванч. Да ни изненада. Въпреки, че ние ще сме доволни дори и да го видим на екран, най-сетне. Поне аз, де.
Айре, благодаря за хороскопа. Препращам го на своите.
Шанс
-сигурно Башак му е казала-"виж кво, изглеждаш много тъжен и нещастен, вземи сложи едни очила на сватбата, да не ти личи" 
Радвам се да го чуя