Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 48

• 64 820
  • 742
  •   1
Отговори
# 405

Джансу да не би да отказва предложение по този индиректен начин!? Може и да е феминистка жената / и защо не/, и да не е доволна, че мъжете взимат по толкова много, а жените не. След като главните роли са 2 - мъжка и женска! Голям хонорар за Къванч. Май толкова писаха, че ще взима и Халит Ергенч. Склонна съм да вярвам на рускините. Те имат силно присъствие в Истанбул, а от там и възможност за добра информация.

Относно реверанса на новобрачната двойка към репортерите - не мисля, че е с цел харесване. Достатъчно си ги харесват и заедно и поотделно. Показаха уважение и към феновете си по този начин. Знаят колко очи са вперени в тях в такъв момент.

А дали официалните тоалети на Берг и Фахрие са подходящи за този тип сватба на открито и аз си го помислих. Но това не ме кара да омаловажавам визията им. Напротив. Има разнобой в тоалетите, като на дамите така и на мъжете, но дрескодът е трябвало да се уточни в предварително. Може и в поканите. Но на такива събития е най-важно настроението, а това го имаше у всички сватбари - и сватбената двойка и гостите.

Но от мен до тук с тази сватба. Малко ни поизнерви, май!  Grinning Hug

Да чакаме новото производство на Къванч. Да ни изненада. Въпреки, че ние ще сме доволни дори и да го видим на екран, най-сетне. Поне аз, де.

Айре, благодаря за хороскопа. Препращам го на своите.  Hug

# 406
Айра Heart Eyes Hug, ами такъв сме си избрали любимец, да не ни удовлетворява желанията  Peace Simple Smile Шанс Simple Smile

Колкото до Бешикташ шампион, Киво сигурно е бил тъжен като знам и виждам какъв фен е Simple Smile

Настроението на сватбата е било, както предположих и в предния си пост като за сватба Peace Няма как да сравняваме двете сватби на Киво и Кенан, на гостите на Киво сигурно им е било весело и на тях, само защото няма снимки не значи, че е било скучно Peace Когато искаш да избягаш от вниманието на папараците се жениш в чужбина, в противен случай най-малкото се снимаш с тях и ги търпиш Peace Simple Smile

Но Киво наистина беше много хубав Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 407
Миси Heart Eyes Hug абсолютно за сватбата на Киво Peace
там са били най-добрите му приятели, хубава компания, може да е нямало зейбеци и кючеци, ама със сигурност са се забавлявали. Всеки сам преценява как да се ожени и дали иска сватбата му да е достояние на повече хора Peace

много ни е хубав патрона, ама пък не ги махна тия очила Whistling-сигурно Башак му е казала-"виж кво, изглеждаш много тъжен и нещастен, вземи сложи едни очила на сватбата, да не ти личи" hahaha

Орси Hug, не вярвам Джансу да се е отказала по тази причина, че на мъжете им плащали повече, пък и все пак не може да се сравнява с Киво Peace
примерно Берен също има космически хонорар, а е жена Peace

мда много задълбахме с тая сватба Wink Whistling

туй за Фенка Heart Eyes

Последна редакция: пн, 16 май 2016, 14:57 от Airra

# 408
Когато искаш да избягаш от вниманието на папараците се жениш в чужбина, в противен случай най-малкото се снимаш с тях и ги търпиш Peace Simple Smile

Даже и да знаеше, че папараците ще нахлуят вътре на сватбата, Кенан никога не би се оженил в чужбина. Това е единственото, за което бяхме 100 процента сигурни. Той е от класическо турско семейство, при него родителите, традициите и цялата рода са на пиедестал. Абсолютно всичко си беше точно, както го изискват турските традиции- от предложението за брак, през годежа и искането ръката на момичето, къната и  моминското парти, до сватбата. На вземането на булката от родителите й беше дори жената на брат му, с която са разведени.

# 409
Когато искаш да избягаш от вниманието на папараците се жениш в чужбина, в противен случай най-малкото се снимаш с тях и ги търпиш Peace Simple Smile

Даже и да знаеше, че папараците ще нахлуят вътре на сватбата, Кенан никога не би се оженил в чужбина. Това е единственото, за което бяхме 100 процента сигурни. Той е от класическо турско семейство, при него родителите, традициите и цялата рода са на пиедестал. Абсолютно всичко си беше точно, както го изискват турските традиции- от предложението за брак, през годежа и искането ръката на момичето, къната и  моминското парти, до сватбата. На вземането на булката от родителите й беше дори жената на брат му, с която са разведени.

За това става въпрос, всеки действа според светоусещане, възпитание, в случая традиции, т.е както му харесва. Радвам се само, че не е забулил съпругата си като дъщерята на Ердоган Peace Simple Smile Варна, ако е удобно, ти следиш турските медии, дали коментираха Киво и жена му, ако си обърнала внимание, ми е интересно да споделиш Peace newsm78

# 410
 Варна, ако е удобно, ти следиш турските медии, дали коментираха Киво и жена му, ако си обърнала внимание, ми е интересно да споделиш Peace newsm78

Сутрин има магазинни предавания и там се коментира, но днес започнаха с коментарите около смъртта на актрисата Оя Айдоган и нямах време да дочакам другите новини.

Трябва да прегледам записите. Ако ги намеря и имам време да ги изгледам, ще ви кажа.

Във вестниците не видях да се обсъждат дрехите на гостите. Мисля, че феновете обръщат повече внимание на това.

А пък за Башак изобщо не съм срещала негативен коментар от журналист. Не говоря да сватбата, а изобщо. Много ми е смешно някой като каже, че "излагала" Къванч. Пак казвам, не съм срещала нито един лош коментар за нея в пресата или по телевизията. А аз следя доста неща.

# 411
Варна, благодаря bouquet Радвам се да го чуя Peace

# 412
 Варна, ако е удобно, ти следиш турските медии, дали коментираха Киво и жена му, ако си обърнала внимание, ми е интересно да споделиш Peace newsm78

Сутрин има магазинни предавания и там се коментира, но днес започнаха с коментарите около смъртта на актрисата Оя Айдоган и нямах време да дочакам другите новини.

Трябва да прегледам записите. Ако ги намеря и имам време да ги изгледам, ще ви кажа.

Във вестниците не видях да се обсъждат дрехите на гостите. Мисля, че феновете обръщат повече внимание на това.

А пък за Башак изобщо не съм срещала негативен коментар от журналист. Не говоря да сватбата, а изобщо. Много ми е смешно някой като каже, че "излагала" Къванч. Пак казвам, не съм срещала нито един лош коментар за нея в пресата или по телевизията. А аз следя доста неща.

мерси bouquet
значи грешката не е в нашия ТВ Mr. Green Mr. Green
със сигурност в Турция могат да я преценят много по добре, отколкото ние Peace

# 413
Ама аз наистина съвсем сериозно твърдя, че фенския хейт срещу Башак изобщо не съответства на коментарите в медиите. Нито съм чела някой да подлага на съмнение чувствата на  Башак и Къванч, нито се коментира как се облича Башак, как изглежда, разведена ли е, по-голяма ли е от Къванч и прочие. Коментираше се отсъствието на родителите му от сватбата. Мен ако питате, не Башак му е проблем на Къванч, а семейството му и част от феновете му. Не мога да си представя, че родителите на Кенан биха отказали за приемат момичето, което той си е избрал. Абсурд! Която ще да е.Или да не отидат на сватбата му. По корем ще се влачат, но ще отидат.  Вече казах, брат му и снаха му се разведоха, без никакъв скандал, без никакви проблеми от страна на родителите. Тя продължава да си е част от тяхното семейство. Беше и на годежа, и на сватбата. Отгоре на всичко поддържа връзка  с две от бившите гаджета на Кенан. Никой не си и помисля да я изолира от семейните празници или да я унижава с отношението си.

# 414
Благодаря ти за коментара Варна bouquet
добре, че миличкия Киво си няма на идея какви ги къдрят и бълват част от руските му и български фенки Peace(то па едни фенки  ooooh! Mr. Green)
а за семейството му  съм без думи, ама ще се осъзнаят и те, предполагам Peace

# 415
Aйра Heart Eyes Hug, от страницата на дизайнерката

Част от коментарите на инглиш с гугъл
Скрит текст:
@anadonkovic
1 hour ago
 reply to
 User profile for haticems the
@haticems the
1 hour ago
 reply to
 User profile for kymetsuel
@kymetsuel
1 hour ago
 iron
 reply to
 User profile for ezgicucel
@ezgicucel
1 hour ago
@beyzakorkusuz
 reply to
 User profile for akdileklayz to
@akdileklayz to
1 hour ago
 reply to
 User profile for niluferborasi
@niluferborasi
1 hour ago
Normally I am very appreciated style but the worst outfits in this dress wedding
 reply to
 User profile for huzurrkavrama
@huzurrkavrama
1 hour ago
Like those who can not string spike'm sorry, but they never seem to not carry such a dress is host to a suitable outfit beautiful yakısmıs low heels bi election
 reply to
 User profile for emeraldabebek
@emeraldabebek
1 hour ago
Virgo love you I @basakdiz it , but I could not believe this outfitYou are a successful stylist, you have a nice style as I followed. Zeynep Tosun güzrel design is very bad ... But this outfitMost people know to criticize you since the day you're after go ProudlyAfter more beautiful wear, especially on special occasions Chasing people criticize you so you do not crack the word jealous !!! Let's hold the mouth, Kivanc's wife, no matter how elegant cool funKivanc although everyone loved you and marry you, and you remove his black face, those who can not take the delights There are a lot of people to be in your shoesPlease be more careful henceforth, more carefulBe worthy of the nameAfter all you only kivanc wife are not BOTH famous stylist SUCCESSFUL
 reply to
 User profile for melisozpinar
@melisozpinar
52 minutes ago
  @zeyneptosunofficial
 reply to
 User profile for yarenberry
@yarenberry
36 minutes ago
Coook cook beautiful dress, I think that's why we see it as the appropriate destination media spike jeans lady and just environment where distinctions can be lived in a lot of confusion I need to do to Work place setting cook different things @emeraldabebek @niluferbora of the @basakdiz
 reply to
 User profile for gunesgray
@gunesgray
33 minutes ago
not a beautiful dress ever
 reply to
 User profile for aylingrsan
@aylingrsan
29 minutes ago
Too bad such big 3 bodies
 reply to
 User profile for nazlblll
@nazlblll
18 minutes ago
Catastrophic beyond dress
 reply to
 User profile for nazlblll
@nazlblll
17 minutes ago
beğenirdim.b is not your style dress
 reply to
Refresh Show fewer comments

Тази снимка от къде я изкопаха в контакта newsm78 Отивам да търся Simple Smile

Киво е публикувал в туитър съболезнования за починалата Оя Sad
http://www.twitlonger.com/show/n_1somi2e

# 416
Миси Heart Eyes Hug
ами не са ласкави отзивите за роклята, сега ще го прочете и дизайнерката Wink

Киво бил на Айвалък Peace

Цитат
Кыванч написал в Твиттере: Cok kıymetli sanatçı, güzel insan Oya abla, çok erken aramızdan ayrıldı.. Bizleri çok üzdü. Kendisine (cont)
Перевод https://vk.com/kivancoyku
Очень ценный человек, очень хороший человек, наша сестра Ойа очень рано покинула нас... она сильно опечалила нас. Это ей...

# 417
Обещах да погледна магазинните предавания.

Успях да прегледам само две. В едното нямаше нищо за сватбата. В по-голямата част се говореше за смъртта на Оя Айдоган. Може би не са искали да смесват двете събития.

В другото коментираха първо роклята на булката. Едната водеща каза, че роклята не й харесвала, по-скоро отвореното деколте и изрязаните части по двете страни на тялото. Другата водеща каза, че роклята била добра за обстановката. На нея прическата не й харесала. Кенан бил много шик. Като принца на бял кон. Към него нямаха забележки.

Похвалиха Кенан за отношението към репортерите, които два дни стояха и чакаха в полеви условия.

Казаха, че са прочели любов в очите на двойката. Повече в тези на Кенан. Синем била много смутена и развълнувана. Даже не могла да отговори на въпроса дали е настъпала младоженеца. Кенан бил по-спокоен.

Коментираха, че бившите гаджета  Озге Озпиринчи и русият Енгин са се засекли на сватбата.

За Башак.

Едната водеща каза, че Башак е много красива жена, но понякога дизайнерите в стремежа си да следват последните тенденции, да се водят все по последния писък на модата, не избират най-подходящите облекла. "Ако не я носеше роклята Башак, щеше още по-зле да изглежда моделът. Тя е хубава жена и това донякъде го спасява. Аз не бих облякла такава рокля. Но ние, разбира се, не сме дизайнери." Имаше гост в студиото. Не го познавам. Той пък каза, че роклята много му харесва. Заяви "На мен би ми харесало, ако моята приятелка носи такава рокля."

Другата водеща каза, че мъжете на сватбата са били по-елегантни от жените. "Една-две жени бих отличила и то с триста зора."

Едната каза, че й харесала Берг, другата водеща си харесала Джансу.

# 418
# 419
Варна  bouquet
чудесна си!!

нашите разпускат Wink
на Киво му е полезна морската вода за коляното Peace

ааа Терзи Hug ме изпревари, ама няма да я махам снимката, ако случайно някой не е видял, че са заедно Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт