А бе личи им ориенталското.
Даже в ЗП, когато всички харесваха тоалетите, на мен много рядко ми допадаха, особено тези на Фирдефс ми бяха суперкичозни и помпозни.
Айра, госпожа Чаатай изглежда много по-зле. Много смела рокля за такива груби крака с дебели колена.
Тук се сещам да споделя нещо, което отдавна ме учудва, относно облеклото в сериалите.
Уж обществото им има строги изисквания по отношение на облеклото на жените (забрадки, бурки, мантА до земята), а в сериалите непрекъснато има жени с тесни, впити рокли, подчертаващи всяка извивка и всяка издутинка по тялото, огромни деколтета, суперкъси поли, че даже и разголени бедра в къси патнталонки и жената ходи на работа в този вид. Аз не съм виждала у нас някоя делова жена да ходи на работа по костюм с къси панталонки, не ми се е случвало и в Европа да видя в работна среда, когато съм била в командировка.
Та се чудя реалност ли е това, което виждаме по сериалите или художествена измислица.
Дали в нашата или в друга тема не си спомням, но бях попитала за дрескода им на работното място. Отговори ми се, че ходели много елегатнти на работа. Но елегантност е едно, екстравагантност е друго. Както и коктейлните и разголени рокли. Или прозрачни. От друга страна от години гледам по официални места са с мини жупи. Не им ли минава модата там!? Още повече, че за много официални мероприятия не е подходящ ултра къс тоалет. Турските дизайнери прекаляват най-вече, с тенденциозната си и показна екстравагантност. Но имат и страхотни попадения. Вчерашната рокля на Бергюзар е едно от тях. Както и почти всичките ѝ тоалети от последните 2 - 3 години. За тоалета на патронката не ми се коментира! В темата за Карадайе са поместили класация от турските медии за най-нестилно облекло и за най-стилно! В първата са 4 - нашата влиза там. Във втората са 3. Бергюзар, Фахрие и булката. Която следва да е извън класацията.

Хубаво е, че толкова много техни колеги са ги уважили на този ден, това показва, че няма злоба и завист между тях. Радвам де и на ФЕ, че продължава да е с Бурак Йозчевит- много си отиват.
Къванч си е Къванч- красота и прелест от всеки ъгъл на обектива
Башак- красива, както винаги! Ектравагантна, но краси окото. 
Във всички теми злобеят срещу Башак?