Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 48

• 64 834
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
рускините са намерили фотка с Башак като малка Crazy

на тая снимка Киво ми изглежда от преди ЗП newsm78

не мисля, че е много гримирана, на мен ми е супер Simple Smile

Здравейте!

Направо си е от Забраненият плод снимката. Щом и Аднан е там, но на това фото ми изглежда по-слаб в лицето. Но може да е и от самото фото.

Същото може да се каже и за Фахрие. Че едва ли после е имало фотошоп, по-скоро въпрос на снимка. Такова изискано момиче едва ли ще допусне да се наклепа с грим на дневна светлина. Защото, когато пристигат гостите е още слънчево. А за вечерта не е трудно да се подсили гримът.

А за снимката на Башак с майка си - има известна прилика, но Башак е по-хубава. Поне на мен по ми харесва.

# 451
Айра Heart Eyes Hug, и на мен ФЕ на тази снимка много ми хареса Peace
Башак не бих я разпознала като малка Simple Smile
Е, не е лош на онази снимка Киво Peace Много си е хубав даже, но той винаги си е хубав така че... Simple Smile И сега много ми харесва, като разроши перчема, с наболата брада, с авиаторските очила Heart Eyes Напомня ми на Джордж Майкъл от най-добрите му години Wink

Някой като мен е намерил прилика между Кемал и Бехлюл когато гледаха любимите си с други мъже Sad

Орс wavey

Интересно наблюдение как Киво  и Башак са стигнали един до друг Simple Smile
http://onedio.com/haber/hani-marjinal-bizdik-kivanc-la-baslayip- … ;utm_medium=tweet

С кои ще си партнират четиримата най-известни актьори. Киво го спрягат с Туба отново newsm78
http://balcilar-blog.com/?p=13702

Последна редакция: ср, 18 май 2016, 16:29 от Miss60

# 452
Миси Heart Eyes Hug
това как Киво и Башак  са стигнали един до друг, нещо не го разбрах Simple Smile newsm78
за Туба ще видим..... ама е супер, че пишат Улуч Байрактар като режисъор Peace

оная снимка я споменавам не случайно, ама няма да изпадам в подробности Mr. Green

интересно сравнение си направила с Джордж Майкъл Wink Wink

Heart Eyes Heart Eyes

Орси Hug

Скрит текст:
Скрит текст:
Плювалника имат страшно попълнение   Shocked Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 18 май 2016, 19:05 от Airra

# 453
Айра Heart Eyes Hug, знам защо я споменаваш въпросната снимка Wink

Докарва го на Джордж Майкъл като беше млад и красив Heart Eyes
Скрит текст:

Това за Киво и Башак за го нарекли любовен кръг от тези 14 човека, свързани с любовни отношения помежду си Peace Например започват от Киво и Мелтем, после Мелтем е била гадже с някакъв, той от своя страна става гадже с друга, тази другата после е била с друг и така до Толгахан, който беше  със Селен, която знаем е омъжена от скоро за бившия на Башак Wink

Киво се вижда отзад малко на снимката Simple Smile

Роклята на Джансу била на Роберто Кавали, нали ги заподозрях, че носят само турски марки Wink

Това трябва да е гифче, но не излиза адрес за публикуване като гиф newsm78 Sad

# 454
да де, бая мешавица се е получила Wink
не знаех, че Мерве е ходила с Толгахан(той май бая си ги сменя  Whistling)

и накрая видеото с Джем Йълмаз е интересно Joy Joy Joy

нагледно Wink

а на тая снимка от сватбата, по средата е майката на Синем Peace
Джансу е квалитетна, избрала е плажна рокля на Кавали Laughing Laughing

и още -хубавото ни момче Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:
Ауу прочетох нещо интересно newsm48

Фенуу Heart Eyes, идвай довечера да си коментираме РД на Джемре и компаса!! Naughty
днес правих едни допълнения към темата, мноу съм доволна Crazy

съвсем са ги орязали hahaha

Последна редакция: ср, 18 май 2016, 20:27 от Airra

# 455
Aйра Heart Eyes Hug, ами те да бяха оставили само Киво Simple Smile
Тази майката на Синем ми заприлича на Ирина Тенчева ли беше, на Иван жена му, от Иван и Андрей Simple Smile

Забравих да публикувам на Башак снимката от хотела, където са или са били - Nisi otel Wink Но дали са още там, писала Добър ден, но може да я е пуснала отвсякъде Simple Smile

# 456
Айре  Heart Eyes Hug идааа ... ама после някой отново да не ме разбере погрешно, ти ще си виновна  hahaha  не е свършил ретроградния Меркурий  Mr. Green
Скрит текст:
Вай бе, една се е усетила на какво им е заприличала темата  Mr. Green
Миси  Heart Eyes Hug аз викам да бяха останали само двамата с Кенан на тази снимка  hahaha

Щото само те важат - високи, стройни,костюмите им лепват супер, а бе друго си е Best Model оf the World да си бил Peace Не знаех, че с годините харизмата изчезвала  Joy Joy Joy Joy То или си, или не си харизматичен , няма две мнения по този въпрос.
Аййй, тия са сменили една дузина партньори, Башак е направо светица  Laughing

Последна редакция: ср, 18 май 2016, 21:56 от queen_fenka

# 457
Фену  Heart Eyes welcome
аз съм виновна за всичко Mr. Green
най-ме кефи срещата на Кузей с макята на Зейно Mr. Green
ООО Баръшко се оплете в неговите игрички Whistling

Миси Heart Eyes , мерси за снимката bouquet
чок романтик Wink

почва интервюто за Кузей hahaha
майката леко се ошашави, като разбра, че Кузей е затънал в кал Joy Joy Joy

# 458
Ама и Кузи какво е дърво само  Joy Joy Joy Joy А майката какви въпроси му задава, все едно са се сгодили тия двамата  ooooh! Това е началото на края за Зейнеп ... А, сега де - защо Зейнеп не си отвори модна къща, майка и беше много убедена  newsm78

# 459
трябвало да взема за пример Зейно  Whistling
Кузей си вика, леле къде се натресох hahaha

а майката се държи, все едно, че Кузей е поискал ръката на скъпоценната щерка Whistling

# 460
Най-смешното е, че Зейна си остана в маалата, а къде отиде Кузей ?  Joy Joy Joy Как се обръща палачинката само ...

# 461
ДА!
запознах се с Валиде султанката hahaha hahaha
оххх милия, едва се измъкна Whistling Whistling

Джемре малко глупаво постъпи с тоя РД и поканените гости в интернет Peace

Последна редакция: ср, 18 май 2016, 22:18 от Airra

# 462
Не малко, а доста! Но, пък иначе как щяхме да разберем какво означава все още за Кузей ? Ама и тя е един карък - всички, които беше поканила си имаха причини да не дойдат  ooooh! А Гюней е толкова нещастен ... да му се чудиш за какво не се отказа още сега ...
Ех, тази сцена с подаряването на компаса ми е любима! Киво изигра всичко само с очи  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 18 май 2016, 22:33 от queen_fenka

# 463
Не малко, а доста! Но, пък иначе как щяхме да разберем какво означава все още за Кузей ? Ама и тя е един карък - всички, които беше поканила си имаха причини да не дойдат  ooooh! А Гюней е толкова нещастен ... да му се чудиш за какво не се отказа още сега ...

не случайно стана така, да!!
а Гюней не можеше да се откаже, това означава да  загуби вече извоюваните си позиции и да почне от нулата Peace
пък и направи напук на Синанер, защото не го обичаха!

# 464
Да, така е за Гюней ... но на кого направи напук ? Заслужаваше ли си ... на края остана без нищо. Нищичко!

Общи условия

Активация на акаунт