Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 48

• 64 661
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Aйра Heart Eyes Hug
Скрит текст:
Аз и работа имам, но не можех да спра да гледам. Много интеерсно ги прави филмите този Майкъл Хърст, преплита исторически факти с измислени такива и ефекта е много успешен поне за мен Wink Супер интересна история за храброст, интриги, предателство, приятелство, любов, семейство, религия и т.н С удоволствие бих гледала Киво в такъв сюжет, но например техните исторически не ми харесват Peace

Кажи какво са я питали Башак, че съм пропуснала newsm78 Тя ли е казала, че е в ЛА newsm78
Трапезата на Тугай като за гости ми изглежда Wink
За сезона и конкуренцията, за мен специално има само един фаворит Wink
Забравих да кажа за колажа- много хубав bouquet

Орс wavey

Фенче Heart Eyes Hug, зенит, не зенит, за нас си е номер едно Wink Heart Eyes

Тази снимка нещо ми се губи от кога беше newsm78

# 571
Фену Heart Eyes
Скрит текст:
с тия може да се заливаш от смях, ако не ги взимаш насериозно hahaha hahaha
знаят, незнаят, чули, недочули, ама са много компитентни tooth tooth
няма да се прехвърлят за съжаление ooooh!, много е сладко да плювкат по Киво Mr. Green
ама има една приказка"Кучетата си лаят, керванът су върви!!"

Миси Heart Eyes Hug, не че Башак са я питали лично, а са й задали този въпрос в ИГ Wink
и на мен тая снимка нещо ми се губи newsm78
на Киво ще му отиват такива сюжети, ама не в Турция Peace
кой знае в каква драма ще го забият Сема и Ейлем Whistling през 10 серии ще има по един труп..... Confused Confused

и аз много си го харесвам колажа Blush

Орси Hug, според мен Киво е за разнообразие в Америка и предполагам , че Башак е с него, нали тя пусна снимката с палмите  Peace
това, че пътуват и се разнообразяват е супер, все пак са младоженци Mr. Green

Последна редакция: вт, 24 май 2016, 16:37 от Airra

# 572
Айра Heart Eyes  Hug, и аз сега видях, че са я питали под снимката. Значи почти е сигурно, че са заедно, не може да е съвпадение. И знам какво е това постоянно заедно ли са, не са ли newsm78 Да не са сиамски близнаци #Crazy И аз не мисля, че са по работа.
Тази снимката сигурно е след някаква реклама, стайлинга на такъв ми прилича newsm78

Азра е в Тайланд. Страхотна снимка

# 573
Айра Heart Eyes  Hug, и аз сега видях, че са я питали под снимката. Значи почти е сигурно, че са заедно, не може да е съвпадение. И знам какво е това постоянно заедно ли са, не са ли newsm78 Да не са сиамски близнаци #Crazy И аз не мисля, че са по работа.
Тази снимката сигурно е след някаква реклама, стайлинга на такъв ми прилича newsm78

Азра е в Тайланд. Страхотна снимка

много хубаво това от Азра!!
ама на тая снимка с Киво, причоса му е по различен Wink Wink

и малко психология  Mr. Green Peace

Скрит текст:
Много хора ежедневно си позволяват да съдят и критикуват останалите хора около тях. Ако критикуващия знаеше, че по този начин всъщност критикува себе си и своите дълбоко заровени слабости, тогава едва ли би го правил. Човек се дразни не от слабостите на другите, а от собсвените си рани и когато по пътя срещне човек със сходни рани, тогава те му напомнят за неговите и това го провокира да бъде изнервен. Когато човек започне да критикува и да търси слабите места на останалите, по този начин той ги захранва със своята енергия и те се задълбочават още повече в тях. Така освен, че вреди на останалите, той вреди и на себе си, защото цялата енергия, която излъчва със силата на бумеранг, рано или късно се връща към него. Знайте, че колкото камъка хвърлите в чуждите градини, толкова повече ще има да чистите в собствената си градина. Такива са вселенските закони и който ги разбира, и използва добронамерено, ще постига успехи в живота си. Да, критиката може да бъде и градивна, но при положение, че е желана и обоснована. Съветът ми към вас е да давате от себе си винаги това, което бихте били в състояние да приемете с наслада, защото ако вие самите не сте готови да приемете това, което давате, тогава по-добре не го споделяйте с останалите. Изборът е във вашите ръце.

Откъс от книгата "ДА ОТКРИЕШ ЩАСТИЕТО ВЪТРЕ В СЕБЕ СИ"

Последна редакция: вт, 24 май 2016, 16:48 от Airra

# 574
Миси  Heart Eyes Hug това за зенита ми хареса, ейвалла!  Laughing
И аз не мога да се сетя от къде и от кога е снимката  Thinking
Може и на гости на Тугай да са, няма лошо  Peace
Колкото до Викингите ... аз още не съм загубила надежда  Joy Joy Joy Joy Joy
Айре  Heart Eyes е, не е често, ама е достатъчно често ходенето им в Америка  Laughing
Скрит текст:
Ми аз за това се хиля, как да вземеш на сериозно тези бисери  hahahaАрхивите помнят каква я наричаше едната колежка Йоланте, сега я иска за партньорка на Киво  Mr. Green
Нека, нека да пътуват и се забавляват, че после го чака много работа! Аз съм оптимист до край, стига си се коркала с тези сценаристки  Laughing Вярвам, че Киво добре си е направил сметката, още повече, че и той ще загуби, ако нещо не е както трябва.  Peace И изобщо не се питам дали Башак е с него  hahaha
Миси  Heart Eyes благодаря за красотата!  bouquet
Тези снимки сигурно малко са ги виждали

Последна редакция: вт, 24 май 2016, 16:53 от queen_fenka

# 575
Честит празник!

Момичета, вие пък веднага вярвате на всичко, което публикуват. Това, че са писали, че ще е продуцент, не означава, че е вярно.

А за хонорарите, да ви цитирам нещо от интервю на Халит.

Вярно ли е, че ще вземате 150 000 лири на епизод?

Халит: Това са измишльотини. Няма продуцент, който да ви даде толкова пари. Преди време плащаха баснословни суми на популярни имена, надявайки се, че това ще им гарантира автоматично успех. Разбраха, че така не става. За да бъде една продукция успешна, всички, от портиера до режисьора, трябва да са удовлетворени от заплащането си. Ако е умен, продуцентът ще си разпредели парите за целия екип.

И да кажа на вашите колежки от групата "ту му млякото горещо, ту пък друго нещо" /аз така съм ги кръстила  Joy/, че Кенан беше в безупречна форма и когато живееше само с цветята си.  Grinning Grinning Grinning

# 576
Варне  Hug  wavey Аз лично вярвам, защото самия Киво го каза преди време в едно интервю. След това отново се писа, сега отново. И защо не ?
Колкото до хонорарите ... ти пък да не мислиш, че Халит ще си каже колко точно пари прибира всяка седмица ?  Laughing Никога това не ме е интересувало, заслужават си всяка лира, само съм чела, че особено най-известните им актьори са на космическо ниво в сравнение с обикновените трудещи се хора. Че ги гледали като ходещи богове. Затова и всеки се стреми да попадне в някой сериал . Нямам идея дали е така, но това съм чела  Peace
Ох, че точно си ги кръстила, ейвалла!  hahaha
За Кенан не знам дали е във форма, щото не ме интересува, за мен винаги е имал хубаво тяло  Laughing ама дано и техните мъже са сдухани като женения Къванч   Mr. Green

Последна редакция: вт, 24 май 2016, 17:50 от queen_fenka

# 577

Колкото до хонорарите ... ти пък да не мислиш, че Халит ще си каже колко точно пари прибира всяка седмица ?  Laughing Никога това не ме е интересувало, заслужават си всяка лира, само съм чела, че особено най-известните им актьори са на космическо ниво в сравнение с обикновените трудещи се хора. Че ги гледали като ходещи богове. Затова и всеки се стреми да попадне в някой сериал . Нямам идея дали е така, но това съм чела  Peace

Не смятам, че ще си обяви хонорара. Не мисля и че са малко парите, които вземат, но съм убедена, че това с астрономическите суми за популярни лица наистина е минало. Ами ако погледнеш последните сезони, то стана така, че продуцентите, които работеха с в по-малко известни имена направиха по-успешни продукции, съответно калкулираха и печалби, а със сигурност разходите им са били по-малки.

А това за боговете. Мисля, че ние малко преувеличаваме нещата. Мислим с нашите мащаби. А Турция е 70 милионна. Бях много изненадана, когато една моя позната ми каза, че в Истанбул имало хора, на които имената на актьори, които за нас са звезди, нищо не им говорят. Ако им кажеш името на героя, с който ги знаят от екрана, може и да се сетят. Освен това имат известни имена от сферата на музиката и сред светските фамилии, които са много популярни  и обсъждани, но ние тук нищо не знаем за тях.

Мога да кажа, че определението мега звезда съм го срещала само за две имена.  Таркан и  Ажда Пекан, тяхната Лили Иванова. Всички останали са "известният, талантливият, красивият ..." и т.н

Цитат
Ох, че точно си ги кръстила, ейвалла!  hahaha
За Кенан не знам дали е във форма, щото не ме интересува, за мен винаги е имал хубаво тяло  Laughing ама дано и техните мъже са сдухани като женения Къванч

Те големи фенове на Кенан станаха. То в нашата тема няма такива славословия.  Joy Ако Къванч си беше взел някоя 13 години по-млада, щяха да пишат, че е инфантилен, взел си някаква неориентирана, за да не му усложнява живота.

Ще стане голяма веселба, ако излезе някоя информация, че Къванч и Башак ще участват в обща реклама, а след ден напишат, че станала грешка, всъщност общата реклама е на Кенан и Синем. От девет кладенеца вода ще докарат да оплюят едните и да възхвалят другите за едно и също нещо.

Последна редакция: вт, 24 май 2016, 18:08 от varna_2

# 578
И аз мисля, че не биха споделили истинските си хонорари, но със сигурност не са малки, особено на по-известните имена. Според мен големите имена са гарантирали успех преди когато и сюжетите не бяха толкова изчерпани и се снимаше по-малко. Сега според мен много падна нивото, не че е било кой знае какво. Може би не е мястото този форум точно, но за да бъда откровена нивото даже е под средното на филмите, може би затова се обърнаха към римейк на някои, както и да е....

Берк се появи в мрежата. Ох, какъв викинг би излязъл и от него....

Седефката много сладка

Фенче Heart Eyes Hug, Айра Heart Eyes Hug, за вас Wink

# 579
Варне  Hug това за боговете го четох, не помня къде. Но се отнасяше за турските фенове, не за нашите  Laughing Аз лично нямам богове  Laughing и не обичам да преувеличавам. Просто от всички турски актьори най-незабравимо впечатление у мен оставя Киво и толкоз. Много ми е симпатичен, много го харесвам как играе и ми е интересно и какъв човек е, дали освен красив и талантлив е и добър човек това е. Има и по-добри актьори от него, но те не могат да ме накарат да чета за тях или да търся новини за живота им извън сцената ... Киво има мощна харизма, така си обяснявам тази моя Кивомания, която започна през далечната 2008 г. , когато го видях случайно на екрана, забравих за къде съм тръгнала Joy Joy Joy Joy
Миси  Heart Eyes благодаря! bouquet
Нивото действително значително спадна на турските сериали, но все още има такива, които те оставят без дъх. За нас са добри, защото нивото на днешните наши актьори е под всякаква критика, за мен поне. Старите ни актьори си играят както винаги супер, но новите ми издишат отвсякъде  ooooh! явно и там , както стана във всички висши учебни заведения у нас приемат куцо и сакато, щом има пари . Нали гледам какви кадри ни идват ... на пръстите на едната ръка се броят тези, които стават за нещо ... жалко е, но е истина , за съжаление ...

Последна редакция: вт, 24 май 2016, 18:46 от queen_fenka

# 580
мм че интересна дискусия съм изпуснала Whistling
Варне Hug, искрено ме разсмя Wink
и аз нямам представа как стоят нещата с хонорарите на топ звездите им в момента, но със сигурност изобщо не взимат малко Peaceи не вярвам заплащането им да е намаляло драстично, от преди. Все пак турските серали са най-продаваните в целия свят след американските Peace
а и турските актъори печелят баснословни суми от реклами!

Абе ква Йоланте, за партнъорка на Киво?? smile3537
както и Башак ooooh! че пък и 250 000 х. турски лири за епизод, хонорар на Киво в КСШ ooooh!
и ся бил слязъл наполовина hahaha
какво по голямо доказателство от това, че е в зенит rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Миси Heart Eyes Hug, и Берк, вече ти се привижда като викиинг, може и така да ти се присъни Joy Joy Joy
мерси за колажчето, много интересно Simple Smile

Фенче Heart Eyes Hug, наистина нашите млади бг актъори за нищо не стават Confused
викаш да не се занимавам със сценария, ами за мен това е най-важното!!
като им гледам предишните сериали: Перла-бозичка, Съла-голяма боза, КПА-то, немам думи Confused
само Карадай е много добър!

спореед моите изчисления за СЮ Mr. Green в петък ще дават серията със смъртта на Али, сега предстоят много интересни епизоди Peace

видеото за Нуртен със суб
http://vk.com/kivancoyku?z=video226662172_456239106%2Fdafab1797c … pl_wall_-62215399

Последна редакция: вт, 24 май 2016, 20:05 от Airra

# 581

Фенче викаш да не се занимавам със сценария, ами за мен това е най-важното!!
като им гледам предишните сериали: Перла-бозичка, Съла-голяма боза, КПА-то, немам думи Confused

Сценарият е от ключово значение.

Но трябва и железен екип да им покрива издънките на Сема и Ейлем. Не го казвам с лошо чувство. Ще бъде несправедливо, ако кажа, че са лишени от талант, но при тази продължителност на сериалите, на 15-тата серия вече започват да зациклят. Просто обективни обстоятелства. Даже и да са брилянтни сценаристите, в един момент започват с разтяганията и пълнежите.

# 582

Фенче викаш да не се занимавам със сценария, ами за мен това е най-важното!!

Сценарият е от ключово значение.

Но трябва и железен екип да им покрива издънките на Сема и Ейлем. Не го казвам с лошо чувство. Ще бъде несправедливо, ако кажа, че са лишени от талант, но при тази продължителност на сериалите, на 15-тата серия вече започват да зациклят. Просто обективни обстоятелства. Даже и да са брилянтни сценаристите, в един момент започват с разтяганията и пълнежите.

именно Peace
затова перфектния вариант е сериали с по-малко епизоди и серии с по-малка продължителност!
ама в Карадай съм на 36 серия и за сега е много добре Peace
много ми стана гадно как утрепаха истинската майка на Махир и сестра му ooooh!

за мен сериалът, който няма пълнежи, въпреки, че е дълъг е ЗП и донякъде СЮ и 1001 нощ.

# 583
Айре  Heart Eyes много ясно, че най-важен е сценария  Peace Казвам ти да не бъдеш толкова черногледа  hahaha Може пък да е по-хубав от Карадайето  hahaha Перла  - боза,боза, ама го изпрати Киво в Космоса  hahahaза мен не е боза пък  Mr. Green а  КПА -то пък обра де що награди имаше, кво ще кажеш, а ?  Joy Joy Joy тези двете поне не са толкова изхабени откъм идеи като Еджето  Laughing Тя добре направи, че си взе една дъъълга почивка. Аз се надах на Мелек, но уви!
Слънчицето то  Heart Eyesдано има късмет! Peace

# 584
Дано Praynig
оптимизмът ми е умерен Mr. Green
а КПА няма награди за сериал, доколкото знам newsm78

сладури

Общи условия

Активация на акаунт