НОЕМВРИйска мечта ни свързва и нека времето да се разбърза! - Тема 5

• 41 589
  • 720
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте момичета, ще може ли да ме включите към Facebook групата? През телефона  почти не успявам да влизам тук, а за комп. почти не ми остава време Wink

# 256
Магнезий и или цинк (желязо) ако се приема трябва да има помежду им 2часа ,а за да се пие мляко и яде сирене още 2ч след приема

# 257
mappy аз се събуждам след 7ч30минутов сън и не се наспивам. Имам едно ставане през ноща да пишкам. Когато съм много зле пробвам да спя през деня, но задължително трябва да чета нещо преди това иначе пак няма заспиване. ooooh!

# 258
Бе на мен все по-не ми е удобно да спя... Спя с възглавница между краката за сега това е спасението ама май ще си купя възглавница за бременни най-скоро време...

# 259
mappy аз се събуждам след 7ч30минутов сън и не се наспивам. Имам едно ставане през ноща да пишкам. Когато съм много зле пробвам да спя през деня, но задължително трябва да чета нещо преди това иначе пак няма заспиване. ooooh!

То и при мен са долу горе толкова часовете. И аз опитвам през деня, но не винаги се получава. Поне ми стана ясно че не съм само аз Simple Smile

Ани ако възглавницата за бременни помогне пиши и аз ще си взема само сън да има Simple Smile

# 260
  • Plovdiv, Bulgaria
Добре де, ами щом не трябва да се пият заедно магнезия и цинка, в моите витамини има всичко на куп. Прегнакеър взимам + омега 3 отделно и ги пия сутрин заедно.  newsm78
И аз се събуждам много рано, но се мъча да спя, иначе през деня нищо не мога да свърша, като пребита съм. Днес си накупих 3-4 сутиена, че вече не се побирам в моите.  Laughing

# 261

То и при мен са долу горе толкова часовете. И аз опитвам през деня, но не винаги се получава. Поне ми стана ясно че не съм само аз Simple Smile

Ани ако възглавницата за бременни помогне пиши и аз ще си взема само сън да има Simple Smile

Аз си взех възглавница за бременни,но не бих казала, че е решила проблема със съня ми и постоянно я мятам ту на една страна ту на друга. Нещо ми е дебеличка.

# 262
Добре де, ами щом не трябва да се пият заедно магнезия и цинка, в моите витамини има всичко на куп. Прегнакеър взимам + омега 3 отделно и ги пия сутрин заедно.  newsm78
И аз се събуждам много рано, но се мъча да спя, иначе през деня нищо не мога да свърша, като пребита съм. Днес си накупих 3-4 сутиена, че вече не се побирам в моите.  Laughing
Те не са с цел задържане. Т.е. количеството е различно. Калций магнезий и цинка се съединяват и се изхвърлят. За това се пият отделно

# 263
Здравейте момичета  Hug Чета ви от доста време и реших да се включа вече и аз. Бременна съм с второ детенце, терминът ми е 17. 11. Засега минах първата ФМ (всичко е наред) и чакам резултати от БХС. Все още ми става лошо, въпреки че все по-рядко повръщам. Във вашите постове намирам много от собствените си притеснения и съответно отговори, което ми е много полезно. Благодаря ви Simple Smile Ще се радвам и ако ме включите във ФБ групата - eliaan@abv.bg
Хубава вечер засега и спокойна нощ Simple Smile

# 264
  • София
 Мамчета,  Hug
И аз искам да знам пола вече - любопитно ми е. Утре съм на преглед рано сутринта,а в петък на ФМ и БХС.
Вчера се прибрах от Гърция. Бяхме няколко дни там. Много приятно, спокойно, празно. Разхождахме се, пих фреш ,  ядох рибоци на воля и така.
Награбих черешите, но възникна проблем  Mr. Green Не мога да ям големи количества - стана ми тежко и корема ще ми се пръсне,  все едно съм изяла цяло агне.  Joy

Радвам се, че харесахте идеята за магазини на първа страница. Така ще ни е лесно да се ориентираме, а и съм сигурна, че с напредването на темите ще се увеличават и линковете  Laughing

Хайде лека нощ от мен и дано всичко с бебчо е наред, че не съм го гледала от 12 дни.  Praynig

# 265
Здравейте, момичета!

Следя темата от март и бях решила да не се записвам, тъй като съм повече по четенето и по-малко по писането, но тук е така дейно и позитивно, че се изкуших.

Терминът ми се води на 01.12, но по размер май вървим малко по-напред, а и за сега се очертавам за секцио по медицински причини, така че си се броя за ноември май. На 35г., от София, първа бременност.  Simple Smile

# 266
Последните два дена, хич не сте активни, какво си правите момичета, аз само тука стоя да чета, а то никой не пише Joy Какво става с пушачките, аз всяка сутрин, сладко, сладко си изпушвам една цигарка с кафенцето Embarassed. Ако не я изпуша няма да мога да отида до тоалетната. #Crazy

# 267
  • Някъде в Матрицата
Red Hot, ех тази неродена мома.  Heart Eyes
Ще видиш ти, после ще даваш 5 лева за чаветата дет' съм ти познала, ма какоооо  Joy

Joy Joy Joy През последните почивни дни, излязохме малко извън София и отидохме до родното място на мъжът ми да празнуваме Гергьовден. Та както се прибирам към къщата, пред вратата ме вижда една циганка и ми поиска една цигара. Аз не пуша и съответно цигари нямам. И се почна: "Много си хубава, како, дай да ти гледам - мъж та мисли"   Joy Joy После се загледа в шкембето ми, което си е шкембе, не благодарение на бременноста и каза "Две деца ще имаш, дай сега 2 лева." след като отказах стана пазарлък и стигнахме до 50 стотинки, но отново не получи нищо. Трябваше да викна двете деца, да ѝ ги покажа и мъжът, който ме мисли, ама хайде нЕма нужда.  Joy

# 268
След час имам среща с бебо и БХС. Стискайки палци

# 269
Всичко ще бъде наред   Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт