Разведена с дете

• 35 265
  • 243
  •   1
Отговори
# 105

Цялото ни виждане е в неговия квартал ,там ходим и на гости .Това исках да кажа.Отношенията можеха и да са по-задълбочени,но бащата на детето пък е против да се виждат ,и драмата няма край.
Бащата на детето няма абсолютно никакво право да има такива искания. Това е несериозно.
От всичко прочетено смятам, че всеки прави каквото си пожелае с теб и ти се примиряваш, къде от слабохарактерност, къде от удобство и мързел.
Този не искал това, другия не искал онова, майка му не знам си какво... Вземи се в ръце и оправи живота си. Има неща за които човек не бива да прави компромиси. Децата например.

# 106
Като кажеш за детето какво очакваш да се случи?
Трябва ли да очаквам нещо?нито искам да го "връзвам",нито чакам нещо,просто мисля че е редно да се знае.

# 107
Като мислиш, че е редно да знае, защо 1 год не го направи?

# 108
  • София
Е не, тука заприлича на турска сапунка. В съседната тема, пък някаква вече бременна се жалва що бъдещия баща не й предлагал брак, 6 години били заедно, ама тя не искала да му казва, той да се сетел, щото иначе не било хич романтично. Просела си била?!?! Тука, дете има, ама той да се сетел да кажел на родата си, за да видела тя какви са чувствата му. Въобще, страшна работа, страшни филми. Разбирам да сте на 15-16 години, пубертетска му работа, ама дърти и препатили жени ... глупава история на глупави хора.

# 109
  • при късмета
Добре де Ванеса, за 1 година на никого ли не направи впечатление, че не сте заедно нито на празници, нито уикендите? От роднините и приятелите имам предвид. Че нали всяка от така наречените официални двойки са заедно именно в това време. Вие на обратно и на никого не е направило впечатление и да попита за причината. А причина за това може да е само и единствено друг сериозен ангажимент, т.е. или дете или семейство, ако двойката е съставено от ангажирани хора. Аз на вашия вариант на връзка до сега не съм попадала. Във вашето положение познавам само любовници. Крият се и деца и цели семейства и на празници и уикенди не са заедно

# 110
Като мислиш, че е редно, вземи кажи ти. Твое е детето, не негово.

# 111
Добре де Ванеса, за 1 година на никого ли не направи впечатление, че не сте заедно нито на празници, нито уикендите? От роднините и приятелите имам предвид. Че нали всяка от така наречените официални двойки са заедно именно в това време. Вие на обратно и на никого не е направило впечатление и да попита за причината. А причина за това може да е само и единствено друг сериозен ангажимент, т.е. или дете или семейство, ако двойката е съставено от ангажирани хора. Аз на вашия вариант на връзка до сега не съм попадала. Във вашето положение познавам само любовници. Крият се и деца и цели семейства и на празници и уикенди не са заедно
То наистина е като сапунен сериал ,ама колкото хора,толкова истории.Със сигурност им е направило впечатление.Да ми бяха казали,че ще бъда в подобна ситуация,нямаше да повярвам.На едни им е смешно,но всеки си има проблеми от различно естество.Благодаря за отговорите.

# 112
19 Потребители и 214 Гости преглежда(т) тази тема. ...
А балконът се пука по шевовете и отговор правилен още няма...

Една година лъжа - гасиму у връзката по всички направления. Горкото дете с такава майка.

# 113
Имам приятелка,която е женена от 15 години за мъж с дете от първи брак и родителите и още не знаят нито,че той е бил женен преди,нито че има още едно дете.

Моят съпруг до 14-15 годишен не е знаел, че има 2 сестри от първия брак на баща си. Майка му не е искала той да знае за първото семейство на баща си, за да не търси контакт със сестрите си  Sick

Всякакви случаи има.
Моя роднина е разведена със син и дъщеря от първия брак.
Синът, който е останал при баща си, не е бил известен на новото обкръжение. В смисъл, че не го е вземала и не са го виждали. За пръв път се появява на сцената на сватбата на сина ѝ от втория брак! Гостите са били изумени, никой не е знаел за него! Shocked
Но това е преди 20 години. Сега са съвсем либерални разбиранията.

Тук във форума пък четох история за жена, която има дете, има си и мъж, но пред роднините си никога не споменава за детето?!?!?! #Crazy

# 114
Като кажеш за детето какво очакваш да се случи?
Трябва ли да очаквам нещо?нито искам да го "връзвам",нито чакам нещо,просто мисля че е редно да се знае.
Щом една година толерираш това значи държиш на този човек.Явно не искаш да се разделяте,но може да се случи.
Аз навсякъде казвам,че имам дете.Много малко хора са го виждали.Казвам,че имам дете и си тръгвам рано от банкет.Казвам,че не мога да отида еди къде,защото няма кой да го гледа.И така.Всички знаят.Ако не от мен от общи приятели.Питам за деца, защото така мога да разбера поведение,жест,думи,обща тема за разговор..

# 115
  • Оптимист по принуда
 Shocked 21 Потребители и 163 Гости преглежда(т) тази тема.

# 116
Някой статистика ли води, че във всяка тема някой се изцепва колко гледат темата.Който го интересува ще си види.

# 117
  • ...на безопасно
Във фейса в страницата на сайта има линк към темичката.
Затуй таз популярност на темата.
 Simple Smile

# 118
  • Бургас
Питах го дали няма да каже на майка му.Отговора още било рано,е може би като му родя едно и на него да каже.
Не бих се учудила, ако наистина го мисли. Докато има кой да вярва в приказки и чудеса, ще има и кой да ги разказва...Явно човекът е психически слаб, зависим и пасивен.
Имам позната, която така и не успя да обясни добре на приятеля си защо го зарязва, беше в някакво умопомрачително трагико-комично положение. Значи тя разведена с дете, той също, НО криеха от сина му /току-що "разцъфтял" пубер/, че баща му е разведен. Значи бившата му жена живее и работи в един град, баща му в друг, сина го гледа бабата в трети град и те, за да не го "травмират" крият, че родителите му са разведени/ детето било много лабилно  и тн./. Виждат се реално заедно тримата в месеца веднъж, разиграват някаква пародия, но иначе веднъж в годината ги води на почивка чинно по план, отзовава се като линейна на всяко повикване на баби и дядовци, независимо от километрите разстояние... Та същия този хубавец има наглостта да иска съвместно съжителство, сериозна връзка, дори друго дете от жената #Crazy /влюбен бил , разбираш ли  Laughing/, като си въобразяваше, че това може да остане скрито от целия свят. Приятелката ми не се чуди дълго дали да му дава шанс, просто не се възприемаше като вариант за паралелно семейство в някаква паралелна вселена, на някакъв неизвестен втори-трети, пети план...Та на кандидат-женихът  беше трудно да се обясни какво толкова извратено има в ситуацията ...разбираш ли, нищо особено според него, колко са са 5/10 години, момчето щяло да порасне и отхвръкне само нанякъде си  Laughing

# 119
  • ...на безопасно
Уау, що народ изтрещял имало...

Общи условия

Активация на акаунт