Разведена с дете

• 35 275
  • 243
  •   1
Отговори
# 120
За паралелно семейство и тук съм чела  в някаква тема преди време.
Много ценни тези мъже бе! Sunglasses

# 121
  • при късмета
Добре де Ванеса, за 1 година на никого ли не направи впечатление, че не сте заедно нито на празници, нито уикендите? От роднините и приятелите имам предвид. Че нали всяка от така наречените официални двойки са заедно именно в това време. Вие на обратно и на никого не е направило впечатление и да попита за причината. А причина за това може да е само и единствено друг сериозен ангажимент, т.е. или дете или семейство, ако двойката е съставено от ангажирани хора. Аз на вашия вариант на връзка до сега не съм попадала. Във вашето положение познавам само любовници. Крият се и деца и цели семейства и на празници и уикенди не са заедно
То наистина е като сапунен сериал ,ама колкото хора,толкова истории.Със сигурност им е направило впечатление.Да ми бяха казали,че ще бъда в подобна ситуация,нямаше да повярвам.На едни им е смешно,но всеки си има проблеми от различно естество.Благодаря за отговорите.
Никак даже не ми е смешно. Просто ми е чудно. Не отговаряш на въпросите обаче. Никой не те вкарва в сериал, сама го правиш. Как така всичко се получава на опаки от самосебе си? Няма такова положение. Получава се така, защото така правят действащите лица, в която и да е ситуация.
Опитвам се да ти кажа, че и ти не действаш в правилна посока, ако изобщо искаш тази връзка да стане по-сериозна. За приятеля ти разбрахме, но не разбрах ти какво искаш, освен, че се чудиш и ти на ситуацията. Ако искаш сериозна връзка, трябва детето да е част от картинката и да е прието от новите хора. Те ще станат част и от неговия живот, все пак. И самото дете как приема ситуацията също не казваш, а според мен това е най-важния въпрос. Някак не върви да разбиваш негова психика, заради инфантил. То работата на инфантила вече е ясна и оправия няма, но защо да причиняваш и на детето си разни негативни емоции?
Реши каква връзка искаш с този човек, след това на първо място гледай дали детето ти ще го приеме, след това дали инфантилчо ще го приеме и чак накрая какво би казала майка му. Последната точка изобщо нямаше да има значение, ако мъжа беше на място и знаеше и той какво иска

# 122
  • Пловдив
Една година си е доста време за зряла жена със седем годишно дете и предишен брак да разбере на къде духа вятъра. Вие като гаджета ли го раздавате? Срещате се 2-3 пъти седмично и всеки после в дома си.!? Ако нямате някакви сериозни намерения, няма защо целия свят да знае кой какво има или няма, но ако мислиш за съвместно съжителство, възпитание на детето или брак не мисля, че трябва да търпиш това положение. Сега друг е въпроса ако той е стар ерген, най-вероятно се чуди как да подхване пред техните темата и да им каже, че има сериозни намерения и ти имаш дете, може би се притеснява от тяхната реакция. Много често такива притеснения са напълно излишни понеже на ерген над 40 г. обикновено родителите са изгубили надежда, че ще го видят задомен и по-скоро ще се зарадват на новината отколкото да възроптаят нещо.

# 123
Много често такива притеснения са напълно излишни понеже на ерген над 40 г. обикновено родителите са изгубили надежда, че ще го видят задомен и по-скоро ще се зарадват на новината отколкото да възроптаят нещо.

Може и да си отдъхне жената, поне ще знае че нямаш репродуктивни проблеми, щом имаш дете и ще се обнадежди, че ще получи внуче най-накрая.

# 124
  • София
Ако връзката не е сериозна (имах един секс-партньор преди време, който идваше у нас само за това) и в този случай наистина защо да се знае, че имаш дете. Аз на практика не се познавах с никой от обкръжението му, щотопросто имахме общо само креватната гимнастика. Но... ако искаш сериозна връзка с този човек, не виждам как ще търпиш толкова време той да крие, че имаш дете. Че аз като постъпих на новата работа на 2-рия ден всички разбраха, че имам дете (не, че умишлено съм им го навирала, просто този попитал, другият ми разкаже за своето и намерим обща тема за разговор, третият ме помоли дали може да го заместя втора смяна, а аз му откажа, понеже няма кой да гледа детето, четвъртата е бременна и се чуди какво и как и търси някой минал наскоро през това...) И тъй. Просто не мога да си представя да познавам някого една година (дори не е задължително да ми е гадже) и да не разбере, че имам дете. Т.е., за да не разбере, трябва умишлено да ми е казал да си мълча. Е, такова нещо, ако чуя (еле пък от потенциално гадже), такъв шут ше да отнесе, че ще го помни дълго

# 125
  • София
Е казахме ли вече ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 126

Според мен човекът се е усетил що за цуцка е девойката с детето и се пази.

# 127
 Joy разсмя се доста...

# 128
Накрая жената сама ще отиде да каже на майка му. Laughing

# 129
Тя жената хубаво е забрала  дерт за майка му, ами пита ли детето дали одобрява гаджето й  newsm78

# 130
  • София
Абе гадже, какво гадже й е той ... глупости. Забавлява се с нея, ден да мине, друг да дойде.
Мъж с намерения не се държи така, това го знаят и децата егати, азбучни истини ли ще си разказваме?

# 131
  • Пловдив
Тя жената хубаво е забрала  дерт за майка му, ами пита ли детето дали одобрява гаджето й  newsm78

Аз не разбрах детето познава ли се изобщо с въпросния мъж!?  newsm78

# 132
А бе ,поне да го е виждало.
Имам позната разведена с дете.Детето си излиза с нея и компанията и.Ходят на басейн,пикник....детето хабер няма майка му с кого спи.Пред него са приятели и се държат на положение.И двамата са разведени,но не искат да се събират.Поне досега не са искали.

# 133
Едва ли... Sad

# 134
  • Deutschland
Имаме 40 годишен ерген, който живее все още с майка си и вероятно ще продължи да живее там още дълги години. Същият този, се страхува да признае на мама, че приятелката му има дете и вероятно още дълго ще се страхува... Само на мен ли ми светна червена лампа?
Ванеса, това не е последния влак. Има много мъже, а детенце е най-важно. Помисли...

Общи условия

Активация на акаунт