КоментариЙ за ТРЕШествен прЪвуписТен велиГ ден- 104

• 52 558
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Аз само уточнявам какво е имала предвид съфорумката. Нека не го отнася посредникът. Mr. Green

# 121
  • Испания
Цитат
започах да тренирам във зала

за нея е нужна по силна храна

# 122
  • София
Нещо за смешките (не я знам тази тема, дали някоя добра душа ще пусне линкче?) и същевременно за значението на тези малки гадни същества, запетайките!
Цитат
...През 2001 г. малко преди да родя мъжът ми...

# 123
Аз само уточнявам какво е имала предвид съфорумката. Нека не го отнася посредникът. Mr. Green

Да, да.  Laughing

# 124
  • София
Цитат
мажа се с купечка, а чат-пат си правя и домашни

Цитат
един сутиен,  удобно белю..

# 125
Малко Сладко Коте, заповядай.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=913630;topicrefid=19

# 126
  • София
Цитат
инъче плаче много
То и аз късно открих моето ѝ. Преди използвах "й", но със затворени очи Simple Smile

# 127
За пустото ѝ  Laughing :
Скрит текст:
На новия ми таблет имаше инсталирана фабрично клавиатура на Гугъл. Изтеглих си я и на телефона, ѝ излиза при задържане на И. На лаптопа ѝ ми излиза с Shift+ь. С Уиндоус 7  съм. Но пиша предимно от таблет и телефон, затова да споделя от какво съм доволна. Grinning

# 128
За пустото ѝ  Laughing :
Скрит текст:
На новия ми таблет имаше инсталирана фабрично клавиатура на Гугъл. Изтеглих си я и на телефона, ѝ излиза при задържане на И. На лаптопа ѝ ми излиза с Shift+ь. С Уиндоус 7  съм. Но пиша предимно от таблет и телефон, затова да споделя от какво съм доволна. Grinning

Ами аз нито имам кирилизиран компютър, нито специална клавиатура. Ползвам "Ай"-кирилицата  Laughing и там няма такива екстри. То не че ми и трябват де; колко пъти в годината ще ми се наложи да напиша ударено и??? Един-два; не повече.

# 129
  • София
На телефона съм със Samsung keyboard, но ударено ѝ не мога да изкарам.

# 130
  • Телиш/Плевен
Аз го имам само на телефона. Sad Във форума обикновено ползвам „й“, а когато не ме мързи, го търся в Гугъл и го копирам. Laughing

# 131
  • София
Цитат
инъче плаче мног
не реве докъто кърми

Код:
се разправях със съдята
най-накрая ни расведаха

Цитат
изписаха ни еспимизан л и чайчето на хип
Може ли да ми кажете чаят койта е от копър анасон и кимьон ли да взема или само от копър?

Цитат
Между другото, нямам много доверие на,бургаските лекари и записах час за,София,много се колебаех между клиниката на Щерев и на Стаменов,но в крайна сметка звъннах в тази на Стаменов,имам час на 30.06 при доктор Теодора Тихомирова

# 132
Цитат
В кая на седмицата ресторантите са пълни и хората не са там само за по една саладка.
Единият се размотава, другият седи на дивана, яде грозне

# 133
  • София
Цитат
Гъбички на нокъта

# 134
  • Scotland
Христос Воскресе........... На истина въскръсна  Mr. Green Днес ще имаме ли лекций? По удобно се пие болиона от чашка  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт