КоментариЙ за ТРЕШествен прЪвуписТен велиГ ден- 104

• 52 508
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Цитат
да омъртват
Цитат
кебаб

# 721
Цитат
вратичка за ррееизионне отвор

Цитат
не се лажете купихго преди 15 дни ползвах го след 2 дни ми поникнаха черни бодливи косамчета не се лажете.

Цитат
самият оригинал също не е много близко до оригинала  
newsm78

# 722
  • София
Цитат
Това да не е шран

# 723
  • Испания
Цитат
  три месеца дюкянстване

здравословно отслабване с Дюкян

В последния момент мернах по Нова:

# 724
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Цитат
Е то е ясно лУбовен триъгълник.смешното е това че си мисли че едва ли не разрешава другата да са заедно и се чуди за кво пише в форума после

# 725
Цитат
изяш
Цитат
къдряво
Цитат
тои не иска и ме заплашва че ще спре да ги плаща за да ми направи мръсно вразката ни беше кошмар и от страх не можах да се разведа посягаше ми пиянство и хазард моля даите съвет

# 726
Двойки на матурите по български език, а? Rolling Eyes
http://www.blitz.bg/news/article/419714

# 727
  • ту тук, ту там
Цитат
вие сте продажен медий
Коментар от ФБ под новина във в.Стандарт.

# 728
  • София
Двойки на матурите по български език, а? Rolling Eyes
http://www.blitz.bg/news/article/419714
и това е документ на Министерство на образованието и културата!
пресаташето е за дълга отпуска...

# 729
  • София
Цитат
етикечната цена

# 730
    Да влезеш в интериорната тема и да се образоваш, брей! С два предлога го бях срещала, ама с три...
имайте в на предвид ,че ще стесни помещението

# 731
Скрит текст:
здравейте,преживях лоши лоши моменти в живота си както повечето хора но аз явно не мога да се справям вече живота ми е болка всеки ден ,самнения,всеки ден, страх че тялото ми няма да издаржи на този стрес и ще се разболея а имам дащеря която има нужда от мен.Накратко най- големият проблем е че нямам доверие на никого вече,мъжа ми ме лага дълги години с други жени аз да не му остана длажна му изневерявах и после го зарязвах той идваше да ме моли и аз пак се вращах при него така няколко пъти.Тежи ми на съвестта мразя лъжите и изневерите.Когато тези неща се случваха още не бяхме семейство тогава бях любовницата му а той женен за друга за която в началото не знаех а после лъжи всеки ден.Преди него ме предаде най добратами приятелка ,братовчед ми също,после друга приятелка се опита да ме продаде буквално ,още много такижа случаи има .Сега се опитвам да живея нов живот с вече мажа си(жена му изневери и той я заряза).Работим заедно защото аз вече му нямам доверие за нищо заедно сме 24 часа до магазина сме заедно, до родителите му пак абе навсякае той тарпи защото не иска да ме загуби а аз ако не е до мен изпадам в паника и почвам да плача и страдам.Гризе ме савестта не искам да тровя живота му а ако не е до мен тровя моя.Как да си помогна ,не издаржам буцата в гарлото ми ми пречи да дишам .Вече години сме така неиздаржам ставам злобна а не искам да съм лоша

Вече е в смешките
Цитат
търся добра ясновици
търся добра ясновитка която познава и си заслужава човек да отиде !! адрес и име !!!! философски коментари не желая !!! хора като професор въчков много мисля че бях точен адрес и име благодаря
Цитат
имам страшни болезнени хемероиди

Последна редакция: пн, 13 юни 2016, 23:51 от delpel

# 732
  • София
Цитат
предвижването на камъчето
Цитат
мухал

Последна редакция: вт, 14 юни 2016, 11:08 от Малко Сладко Коте

# 733
  • DE