Uraaa! Плуване за бебета!!!!!

• 43 589
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
  • Bristol
Шемет, нещо не мога да видя снимката  newsm78
Нашият урок днес мина много по-добре, но все още сме напрегнати. А другите бебета как се излежаваха във водата  Crazy И под водата ни натопиха. Моята госпожица се разплака, а другите излизат ухилени на повърхността Mr. Green, но те са започнали с плуването от 2-3 месечни Wink
Момичета, не пишете нищо за срещата. Как мина?

# 91
  • София
Момичета, не пишете нищо за срещата. Как мина?

Беше само лекция. Имаше някои интересни неща, които да правим в къщи за да подготвим децата, но мисля, че когато отидем на басейна ще  е по -интересно и ще има повече за разказване. Шемет, вие при каква температура на водата плувате?

Последна редакция: пн, 01 май 2006, 22:12 от ralinikol

# 92
  • Bristol
Не съм Шемет, но да се обадя  Embarassed
При нас температурата е между 32-33 градуса в детския басейн.
Понякога гледам, че има родители и в големия басейн с бебетата си, там е 30-31 градуса.
Днес пак бяхме на плуване, само двечките, без учител. Вече по корем се отпуска много добре и рита с крачета, за да се придвижи до някой предмет, не се дразни от водата която инцидентно влиза в устата. Но по гръб е още напрегната и не й харесва, че водата влиза в ушите. Чудя се какво мога да направя по въпроса  Thinking Преди и под душа плачехме, вече се кефим  Mr. Green А пък след плуване спи по 2 часа  Crazy рай за мама!

# 93
Шемет, вие при каква температура на водата плувате?
Ами около 30 градуса. Тук се налага да охлаждат водата от април до октомври.
Ето пак снимката, в по-малък размер, дано се вижда:
http://us.a2.yahoofs.com/users/442e3b7azbd5d1ed8/80b0/__sr_/a12b … ?phQI8VEBjHaLUdIV

# 94
Извинявам се - исках да покажа снимката, не да дам линк към нея. Нищо, де.
Тази вижда ли се?

# 95
Не, аз поне не я виждам  Sad

# 96
  • София
Не, шемет, и аз не я виждам, пък и не мога да отворя линка.

ralinikol, стягате ли се за плуването в петък? Сигурно ще дойде още една мама - те са на годинка и 3-4 месеца.

# 97
  • София
Шемет, аз виждях снимката(преди я виждах). Много сте готони и се вижда колко му е кеф  на дететоSimple Smile
Сия, свикнахме с водата и всеки ден се подготвяме. Лошото е, че сме канени на рожден ден в петък и не зная дали ще успеем да дойдем, но ще се опитам да комбинирам нещата. Вие с какво ще ходите?

Последна редакция: ср, 03 май 2006, 20:25 от ralinikol

# 98
  • София
Рали, можеш ли да ми пуснеш някакъв e-mail нa лични, за да ти препратя нещо по въпроса, вкл. и карта, от Александра?

# 99
  • София
Сия, в колко часа ще е в петък?

# 100
  • София
А, в 7. Получи ли мейла? Към другите мами, ако има желаещи и други бебета-плувци и са подготвени за басейн, да се чувстват поканени.

# 101
  • София
P. S. konstans, плувахте ли вече във ваната? Нищо не пишеш...

# 102
  • София
Ей, ама защо никой не пише в тази темичка?!  Flushed На мен вече взе да ми става неудобно.  Embarassed

Рали, пък и останалите, ето ви картата, за по-сигурно: http://www.sbrbankya.hit.bg/KARTA.jpg . Иначе се чакаме с инструкторката на рецепцията.

# 103
Сия, аз съм Рали, но в момента пиша от регистрацията на сестра ми. Получих мейла, но от тази карта нищо не разрах. Добре, че казахте, че трябва винетка иначе изобщо нямаше да се сетя.

# 104
от Алексндра, инструктор по "плуване за бебета":
Скъпи майчици, някои ми се обадиха , че искат да дойдат на лекцията за по-големите бебета - "Как да подготвим бебето за басейн".  Лекцията ще е на 8-ми май, в понеделник от 18:00 в Консултански Център "Хела", Чаталджа 13А, до хомеопатичната аптека. Окоро 17:50 ще чакам на ъгъла на "Чатлджа" и "Панайот Волов". Можете да погледнете на http://www.bgmaps.com - просто въведете в `Търси УЛИЦА/АДРЕС` Чаталджа 13 и ще ви покаже мястото.
ще бъда благодарна да ми се обадите предварително, защото ако се съберат повече от 5-6 души, по-добре да организираме още една лекция.

Общи условия

Активация на акаунт