Вечно зачервени сливици

• 1 170
  • 2
  •   1
Отговори
Здравеите мами пиша ви да споделите вашете мнение и разбира се да ми дадете съвети.
Дъщеря ми е на 3 годинки и винаги сме със зачервено гърло пием нещо оправяме се и след седмица две пак наново и да е в къщи и на градина пак е така.Сега сливиците и са уголемени и педито ни изписа Лимфомиозот.има и нещо като капилярчета по сливиците и на няколко места бели тичици.Не вдигаме температура педито каза, че няма нищо сериозно да си ходи на ясла.Има голям апетит по нищо не може да се каже че и има нещо, но все пак ми е притеснено като ги гледам така.Имаме и обилна хрема.
Моля даите съвети как да се справим с този проблем-БОЛНИ СЛИВИЦИ.Благодаря Simple Smile

# 1
Здравейте бих искала да започна малък бизнес.Искам да си отворя магазин, но не мога да се сетя за какво, градът ни е малък но има всичко.Много бих искала да е нещо интересно и ново, което да е интересно но не се сещам за нищо.Много ще съм благодарна за идеи.Благодаря! newsm78

# 2
За сливиците билки, но за съжаление не мога да Ви кажа кои. Търсете в книгите на Петър Димков, Мария Требен и др.

Общи условия

Активация на акаунт