WIZZ AIR - 22

• 107 600
  • 737
  •   2
Отговори
# 690
Здравейте!Закупили сме самолетен билет,но при резервацията сме объркали фамилното с бащиното име.Разговарях със служител на упоменатия телефон 0900 630 22 за смяна на името.За съжаление на можахме да се уточним и той ми поиска копие от личната карта.Не смятам,че е приемливо да изпращам копие незнайно къде.
Има ли друг телефон където мога да се обадя за смяна на името?
Благодаря предварително за отговорите!

# 691
  • Пловдив
Относно Уникредит-взех кода като звъннах на картов център снощи.

# 692
Много ви благодаря за отговорите! Аз ходих до банката да си платя билета ама толкова бързах, че забравих да ги питам  за кода ooooh! Embarassed Но щом може и през банкомат така ще действам. Hug bouquet

# 693
  • Хасково
Здравейте!Закупили сме самолетен билет,но при резервацията сме объркали фамилното с бащиното име.Разговарях със служител на упоменатия телефон 0900 630 22 за смяна на името.За съжаление на можахме да се уточним и той ми поиска копие от личната карта.Не смятам,че е приемливо да изпращам копие незнайно къде.
Има ли друг телефон където мога да се обадя за смяна на името?
Благодаря предварително за отговорите!
Здравейте , за смяната на името ще ви искат 100 лв или евро мисля , че......
Бях объркала така на една приятелка билета до Испания и нямаше никакъв проблем на летището Simple Smile

# 694
Благодаря АНИ!

# 695
Момичета,купих билет,който се няма да мога да използвам,не съм се чекирала-ще дължа ли някаква неустойка?

# 696
Момичета,купих билет,който се няма да мога да използвам,не съм се чекирала-ще дължа ли някаква неустойка?
Не

# 697
Gabchi,скоро ми трябваше такъв код от Уникредит и си го взех от банкомат-има го като опция!  Peace
А това получаване на код от банкомат еднократно ли се прави/ в смисъл прави се веднъж и след това се ползва кодът при нужда/ или за всяко плащане в интернет е необходим всеки път нов код?

# 698
Rainbow,направих 3 поредни резервации и всички бяха с един код!  Peace

Димитров6,благодаря за отговора!  bouquet

# 699
 sunny:*kiss , благодаря, значи един път получен кодът, се ползва след това всеки път  Peace

# 700
Здравейте , ще пътуваме почти след месец и днес влязох да направя чек ин ,както и да разпечатам бордните карти.Направих чек ин до момента , в който ми даде да отпечата бордните карти,направо ги принтирах и от вълнение директно излязох от профила .Искам да попитам има ли друга стъпка след това,която евентуално съм изпуснала?Влязох наново в профила си и като дам на чек ин и ми изкарва отначало същите неща за попълване,тоест никъде не оповестява,че вече съм го извършила.Моля ви ,помагайте .Дали не оплесках нещо?!

# 701
Здравейте , ще пътуваме почти след месец и днес влязох да направя чек ин ,както и да разпечатам бордните карти.Направих чек ин до момента , в който ми даде да отпечата бордните карти,направо ги принтирах и от вълнение директно излязох от профила .Искам да попитам има ли друга стъпка след това,която евентуално съм изпуснала?Влязох наново в профила си и като дам на чек ин и ми изкарва отначало същите неща за попълване,тоест никъде не оповестява,че вече съм го извършила.Моля ви ,помагайте .Дали не оплесках нещо?!
Било е направено чекирането.
Съветвам ви сега,  след като ви дава същите неща за попълване, да го направите отново и да разпечатате нови бордни карти.
След това не влизайте пак да проверявате. Simple Smile

# 702
  • София
Няма друга стъпка. След като сте принтирали бордните си карти вече всичко е наред. Когато влезете в профила си би трябвало вече да имате генерирани бордните карти. Ще се наложи да разпечатате нови само ако решите да добавяте някакви допълнителни услуги /например да добавите багаж/.

# 703
  • София
 Здравейте, имам въпрос преди да започна онлайн чекин, купих билет на голямото дете ( 14 години) отделно от моя и този на малкото,  да очаквам ли някакви проблеми сега или после при  пътуването. 
И още  един въпрос, когато купувах билети системата показа, че детето може да отиде в пилотската кабина, но докато гледах други неща, опцията изчезна, има ли начин да се заяви след това.

# 704
  • Варна
Здравейте, ще летим на 5.08, в понеделник ще правя чек-ин и ще разпечатвам бордните карти, нали не е късно?  Освен раниците, които са с размерите на безплатния багаж, може ли да си носим чантички през рамо, с приблизителни размери - 18/20/7 - аз, мъжа ми и детето? Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт