WIZZ AIR - 22

• 107 615
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • София
ВКлючвам се и аз с въпрос- някой пътувал ли е до Ларнака? Става ли там за почивка?Изглежда много красиво, а и видях, че полетите са доста евтини...

# 61
ВКлючвам се и аз с въпрос- някой пътувал ли е до Ларнака? Става ли там за почивка?Изглежда много красиво, а и видях, че полетите са доста евтини...

В Кипър има страхотни плажове, тези точно в Ларнака не ми харесаха, защото пясъкът е черен, но градчето е приятно.

Ходихме в  Ая Напа , направо е като на Карибите, бял пясък и кристална вода

# 62
  • София
Брадли вече е написал за плажа. Много широка ивица, но странен като консистенция пясък, стои малко като земя. Аз не бих легнала на такъв. Иначе да, красиво градче, но само покрай морето. Навътре не ми хареса особено.

# 63
В Кипър е хубаво в Лимасол, Пафос и Агиа Напа. Протарас също не е за изхвърляне. Островът е красив, но сега или юни, септември, октомври е най-хубаво за почивка. През юли и август не се диша от жега и влага. Разстоянията са малки, така че спокойно може да се лети до Ларнака и от там да се стигне до друго място. През лятото има и полети до Пафос, но те са на БГ еър  Peace

# 64
  • София
Много благодаря Simple Smile ще обмисля сериозно дестинацията в такъв случай! Весели почивни дни!

# 65
Намалението 2 за 1 на 19 май комбинира ли се с отстъпката от Дискаунт клуба?

# 66
Намалението 2 за 1 на 19 май комбинира ли се с отстъпката от Дискаунт клуба?
Миналата година при мен се комбинира, май при 2-та билета, с багаж по време на закупуването, 60-те лева членство се покриха. Но, аз в този момент станах член на клуба, ако това е от значение.

# 67
В събота ще летя от Скопие за Берлин, ще ми е първото заминаване от Скопие, та ако мога да попитам, колко време горе-долу е препоръчително да съм на летището в Скопие? Питам, за да знам горе-долу към колко часа да тръгна от София.  Полетът ми е от 18:10 македонско време, така че предполагам с тръгване около 13:00 българско време ще е достатъчно?
Летял съм,но пътувах с автобус.2 часа преди полета е нормално да сте на летището..Най-добре тръгнете в 12:00.

# 68
Здравейте, имам въпросче за багажа. Преди няколко дни разбрах, че ще пътувам с wizz air, а знам, че тук размерите на салонният багаж са по-различни. Летя след няколко дни и то само със салонен багаж. Имам авиочанта с размери 44/33/25, но не знам дали ще успея да премина с нея. Та какво е вашето мнение? Дали ще ме пуснат или ще трябва да си заплатя за голям салонен багаж?

# 69
Здравейте момичета! Искам да попитам някой ползвал ли е чартърни полети и какво знаете за тях?

# 70
Здравейте, имам въпросче за багажа. Преди няколко дни разбрах, че ще пътувам с wizz air, а знам, че тук размерите на салонният багаж са по-различни. Летя след няколко дни и то само със салонен багаж. Имам авиочанта с размери 44/33/25, но не знам дали ще успея да премина с нея. Та какво е вашето мнение? Дали ще ме пуснат или ще трябва да си заплатя за голям салонен багаж?
Мини през летището и виж дали чантата влиза в рамката. Ако не влиза, плащаш или рискуваш да платиш повече на място. Ако влиза си ОК.

# 71
Здравейте момичета! Искам да попитам някой ползвал ли е чартърни полети и какво знаете за тях?
Много хора ги ползват. Аз също един-два пъти в годината.
В каква насока да са знанията ни?  Simple Smile

# 72
  • Варна
Гледам си малкия куфар и установявам, че влиза в размерите на голям салонен багаж. Но не съм го отбелязала при купуване на билета. Кое е по-изгодно: да си платя такса багаж или да си платя приоритетен бординг, който, доколкото разбрах, ми дава право на още една чанта ръчен?

# 73
  • София
Ако имаш намерение освен големия салонен багаж да носиш и малък салонен, си вземи приорити бординг. Ако смяташ да бъдеш само с голям салонен, тогава няма смисъл от приорити.

# 74
  • Варна
Т.е. приорити бордингът е по-скъп от таксата за малък салонен?

Общи условия

Активация на акаунт