WIZZ AIR - 22

• 107 566
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Мими, благодаря за темата bouquet

Гледах едни билети вчера за ноември, но се възпрях засега. Искам да попитам тази административна такса от 32лв. винаги ли се начислява или има начин да бъде избегната?

# 46
Според мен - винаги /за таксата/.

# 47
Винаги се начислява, дори за "безплатните" билети от 2 в 1

# 48
не съм от най-знаещите за Уиз, но вече няколко пъти пътувам с тях и съм член на дискаунт клуба. Това обаче което забелязах в он-лайн резарвационната форма много ме подразни. Когато поискаш два билета със или без отстъпка цената е една когато обаче прибавиш и двете деца става друга за един билет, т.е. се вдига пропорционално на броя продадени места. Интересно, че не можеш да избегнеш това. Ако някой знае как да "излъжем" системата да сподели. Интересно също е че ако заявя плащане с банков превод имам едни 24 часа в които мога да платя, но мога и да не платя, от една страна системата ще вдигне цената за тези още неплатени но заявени места и после ако не платя дали ще ги върне обратно на старите цени. В тази връзка дали може да се изчака плащането с карта което се отчита веднага и ако цената устройва да предприема следващо или да стоя и да чакам следващата отстъпка-неясно кога.

# 49
Няма как да запазиш билет ако ще плащаш с карта, по банков път изчакват до 4-5 дни някъде след резервацията, имаш време да помислиш.
И аз мисля, че цените много се вдигат, защото се правят резервации по банков път, които не се плащат и по-късно цената пада.

# 50
Няма как да запазиш билет ако ще плащаш с карта, по банков път изчакват до 4-5 дни някъде след резервацията, имаш време да помислиш.
И аз мисля, че цените много се вдигат, защото се правят резервации по банков път, които не се плащат и по-късно цената пада.

сигурно е така, но какво да направя за да мога да закупя 4 билета на цената на която съм видял за първите два, това ми е въпроса? Ако платя първо един възрастен с едното дете, цената ще е да кажем ОК, но после вторият възрастен с другото дете, няма как да вземе отстъпката да дискаунт клуба защото, защото титуляра вече ще се е букнал, нали?

# 51
Мисля, че няма как да стане. Т.е. системата им ако има 2 билета по 90 лв, а следващите са по 100 лв, няма как да купиш 4 билета по 90 лв.

# 52

сигурно е така, но какво да направя за да мога да закупя 4 билета на цената на която съм видял за първите два, това ми е въпроса? Ако платя първо един възрастен с едното дете, цената ще е да кажем ОК, но после вторият възрастен с другото дете, няма как да вземе отстъпката да дискаунт клуба защото, защото титуляра вече ще се е букнал, нали?
Когато искате да използвате дискаут клуб, няма как да стане групиране, разделяне и т.н.

# 53

Точно така, или 4 билета на високата цена с дискаунт, или на групи, като едната група е без дискаунт. Може да си сметнеш колко ти излиза в двата случая.

# 54
Между другото последния път, когато дъщеря ми пътува с тях от Дубай не знаеше, че трябва да си плати големия салонен багаж, и я пуснаха така. Пътува винаги с 2 куфара - голям и малък и беше платила само големия.

# 55
Пак ще попитам,ако добавя допълнителен багаж, при вече закупен билет,ще платя ли повече, отколкото ако бях закупила багажа в момента на плащане на билета?

# 56
Пак ще попитам,ако добавя допълнителен багаж, при вече закупен билет,ще платя ли повече, отколкото ако бях закупила багажа в момента на плащане на билета?

Да  Peace

# 57
  • Варна
Да, разликата е мисля, че към 10 лв.

# 58
Благодаря ви  bouquet

# 59
  • София/Хамбург
В събота ще летя от Скопие за Берлин, ще ми е първото заминаване от Скопие, та ако мога да попитам, колко време горе-долу е препоръчително да съм на летището в Скопие? Питам, за да знам горе-долу към колко часа да тръгна от София.  Полетът ми е от 18:10 македонско време, така че предполагам с тръгване около 13:00 българско време ще е достатъчно?

Общи условия

Активация на акаунт