Паническо разстройство - 25

• 96 709
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Нели, тези усещания не ти ли пречат като ходиш на работа, или там се потушават?
Рядко се получават. През няколко дни. Ако нещо има лягам. Ама от какво е това? Приятелки с ПР нямат такива проблеми. Sad
Ама как лягаш на работа  Shocked? На мен от доста години за пръв път преди 2 месеца ми се случи на работа и взех болнични......

# 121
От ПР и от това, че всеки път му се стряскаш и лягаш. Докато не спреш и това няма да спре. Аз днес вървях сама, получих ПА по средата на оживен булевард, замаях се, задъхах се, прималя ми, но продължих да въря. сигурно е било на зиг заг, но пука ти и след 5мин нищо ми нямаше, даже като стигнах при майка ми, където отивах, с насмешка разказвах за случилото се. И с няколко такива случки малко по малко си доказваш на себе си, и най вече на ума си, че нищо няма да ти стане. Паник атаката представлява изливане на голямо количество адреналин в тялото, щом си посещавала толкова терапевти и психятри все някой трябва да ти го е обяснил. Този адреналин трябва да се изразходва чрез движение. Колкото повече стоиш на едно място, толкова по лошо ти става, защото адреналина трябва да се изразходва, а при теб той само стои и те блъска отвътре и ти причинява физически неразположения. Не знам още колко пъти да ти го обясня, че докато се стряскаш и лягаш и започваш да се вайкаш няма как да мине. Няма да се случи чудо, ако ти не си промениш подхода, мила Hug При всеки симптомите на ПР са различни. При някой е с по-силно изразена агорафобия, както според мен е при теб, а при други липсва таква, мамка им късметлий. Laughing
Благодаря ви Цвети, Трели. Прегръдки

# 122
Нели, тези усещания не ти ли пречат като ходиш на работа, или там се потушават?
Рядко се получават. През няколко дни. Ако нещо има лягам. Ама от какво е това? Приятелки с ПР нямат такива проблеми. Sad
Ама как лягаш на работа  Shocked? На мен от доста години за пръв път преди 2 месеца ми се случи на работа и взех болнични......
Помагам на приятеля ми в офиса и мога да си го позволя, но и на друго място, ако съм като не мога да стоя ще легна разбира се. Така и не знам как толкова силно нещо и ще е само от ПР.

# 123
Нели щом всички изследвания и прегледи са ти наред не виждам какво друго може да е. Sad Hug

Хубав и спокоен ден ви желая, момичета bouquet

# 124
Хубав ден и от мен. Simple Smile

# 125
Здравейте,милички момичета.Аз пак с моите безкрайни тъпи въпроси... newsm78 Този път стигнах да питам за прословутото "горене" на ушите.Преди ми се случваше доста често,но не му обръщах внимание.Сега веднъж на десетина дни,но е доста неприятно.Изведнъж едно затопляне,парене,почервеняване...и така около 20 минути.Вълни ли са,какво е незнам.Изследвах преди месец щитовидна жлеза-ок е.Какво е това чудо?Климактириум ли ме лови на 30  #Crazy Thinking Rolling Eyes Embarassed Кажете по нещо мило по въпроса.Тук всички сме вещи като лекари Simple Smile Посъветвайте ме  bouquet

# 126
  • Варна
искам малко инфо ..как мислите..за мигрена искат да пия при най -силната болка лекарства като ацефеин,солпадеин и др съдържащи кодеин и кофеин,а знам че са противопоказни с антидепресанти,успокоителни...общо взето с нашите лекарства...какво пиете за главоболие...аналгин и парацетамол не помагат,моля за съвет

# 127
искам малко инфо ..как мислите..за мигрена искат да пия при най -силната болка лекарства като ацефеин,солпадеин и др съдържащи кодеин и кофеин,а знам че са противопоказни с антидепресанти,успокоителни...общо взето с нашите лекарства...какво пиете за главоболие...аналгин и парацетамол не помагат,моля за съвет
И аз съм с мигрена но не смея да пия нищо само течен аналгин. Макар че доктор ми каза че мога да пия солпадеин но не смея.

# 128
Аз пия ибупрофен за всякакви болки. За мигрена са хубаво наистина тези с кофеин, но ибупрофена също помага. Моят мъж има мигрена, а не може да пие нищо с кофеин заради жлъчката и пие ибупрофен. Когато е силна болката пие 2х200 мг. Може и нурофен, но според мен няма смисъл човек да плаща за марката Simple Smile Като за 2 и нещо можеш да си вземеш ибупрофен, а нурофена е по 6-8 лева и пак е ибупрофен.

Кокиче, от нерви понякога горят уши. При мен и като съм притеснена. Стават едни такива червени и все едно съм ги запалила.

# 129
Момичета пробвайте да си купите ментово масло и да втривате съвсем малко количество от него в слепоочията, когато ви заболи глава. При мен облекчава нещата. Иначе аз пия нурофен форте.

# 130
Oswen mentowo масло ако се сещате има едно мазило "тигрова мас". Намазано на слепоочията също помага при не толкова интензивни болки. Аз го ползвам и за мазане на гърдите при настинка. Или на челото при хрема. Но не знам доколко би помогнало при мигренозна болка.

# 131

На мен не ми е известно да са противопоказни, но ако имаш някакви съмнения можеш да се консултиращ с лекуващият лекар. Аз лично питам моя за всичко.

# 132
Аз не знаех, че кофеина е забранен с АД, ами тогава кафе как се пие?

# 133
Кофеина е противопоказен за хора с проблеми с нервната система, тоест за такива като нас, от гледна точка на това, че ни прави по-нервни. С АД не съм запозната. Не знам обаче каква е концентрацията на кофеин в тези лекарства, едва ли е като на кафето, така че най-вероятно има значение, най добре попитай лекаря си наистина. Simple Smile

Как сте всички, похвалете се с нещо, непоследък сме много мълчаливи, дано да е добър знак това. Simple Smile

# 134
Толкова много време Ви оставих Мамици Simple Smile прехвърлили сте три теми в проблеми  Hug Влезнах да видя как сте,щом пишете явно сте живи  baby_neutral което от своя страна значи че сте по -здрави от здравия и по-доктори от докторите.Изчели сте що годе целия ви чичо Гуугле и сте задавали въпроси на половината рода за проблемите си,еее надявам се вече сте здрави по-малко плашливи и готови за купон.
На мацката по горе с ушите дето и парят...явно някое старо гадже те говори,желае ти хубавото спокойно.

Като се ядосваме наказваме себе си за грешките на другите!!!! Мами и Татювци или свободни електрони,разберете го това веднъж завинаги,хубава мисъл измислена някога си,навярно и вярна Simple Smile не знам Вие кажете муцуни!

Общи условия

Активация на акаунт