Паническо разстройство - 25

• 96 754
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте,  извинявам се, че се намесвам в темата ви. Много моля за отзиви за Георги Балджиев, ако сте били на терапия при него или за друг психотерапевт.  Моят проблем не са панически атаки, но мисля,че личният ви опит ще ми е полезен. Благодаря!
Била съм на терапия при него. Може и добре да работи, но не ни се получи. Хранителен терапевт, ученик на Тодор Първанов, колко да е специалист не мога да определя...

# 526
Абе и това го има, като всичко ти е наред и си мислиш абе не може всичко да ми е наред, трябва нещо да ми има и се почва.

За замайването пробвайте с вертигохил хомеопотично и споделете дали има ефект.
Гала ти пробвала ли си го?

Да пила съм го аз но с терапия от други лекарства. При мен имаше ефект но не знам дали от него точно. 3п по 2 го пиех.

# 527
Neil_20,много благодаря.  Не знам дали проблемът е в мен, пробвах вече по няколко месеца при двама терапевти и...имам чувството, че само си губя времето и парите.А съм с положителна нагласа за психотерапията и естествено не очаквам някой да ми оправи проблемите с магическа пръчка и да смени действителността.

# 528
Neil_20,много благодаря.  Не знам дали проблемът е в мен, пробвах вече по няколко месеца при двама терапевти и...имам чувството, че само си губя времето и парите.А съм с положителна нагласа за психотерапията и естествено не очаквам някой да ми оправи проблемите с магическа пръчка и да смени действителността.
Пробвах и аз дори при Ирина Лазарова, която е уж известен специалист психиатър и дипломиран психотерапевт. Изгубих си състоянието, защото се и влоших, както и парите.

# 529
Какво става с Крум, нищо не пише?

# 530
Благодаря за загрижеността Гала! Прибрах се малко в родния град. Излизам с приятели, пия биричка, пия си и ремотива. Обаче тази сутрин съм зле. Имам лоши спомени от последния ми престой във Видин, когато бях с пулс 150 и ходене в бърза помощ. Сега ме подхванаха негативните мисли за това, че няма болници- има само 1 спешно и ако видиш ли нещо ми стане. Тревожността пак ми се вдигна. По принцип си мислех, че само със смяната на града ще се оправя ама уви. Не е там проблема. Та така, общо взето ситуацията при мен сега е - висока тревожност. П.с не мога да се гледам какво съм мрънкало

# 531
Крум ,и аз съм така по отношение на болниците.Сега съм на село,на поне 40 мин от София и само като си помисля,че реално няма болница наблизо ,а линейка кой знае кога ще дойде,ако се наложи, и пак се разтрепервам.Гледам да излизам често, че поне да съм сред хора ,ако ми стане нещо,ама пък от тая жега ми се засилва страха от инфаркт/инсулт.
Теб бирата как ти се отразява на пулса?
При мен го смъква. ..Но на сутринта се събуждам много притеснена,ако съм пила някоя и друга бира вечерта Sad

# 532
Е какво пък ще ви направят толкова в бърза помощ, най-много някой диазепам. Носете винаги със себе си някое и друго по-силно успокоително и ето ви бърза помощ.

# 533
Гала е права, в Бърза помощ единствено диазепам бият в нашите състояния:)

Момичета, голям проблем ми е замайването. По цял ден съм като пияна и залитам и треперя... а не погасям въобще към ксанакса, държа се, работя, но много трудно.

# 534
ПОМОЩ! Мисля, че без психиатър няма да мина. Чувствам се ужасно. Не мога да заспя, тревожността ми е на макс, треперя, имам сърбежи, изпотяване, стряскане, гади ми се, световъртеж. Ако преди поне успявах да спя - сега нямам мигване. Това идване във Видин определено не ми действа добре. Мисля, че ще се наложи да ми споделите име на добър психиатър в София. Не се издържа. Също така да попитам дали може пт ремотива да ми е толкова зле. Вече малко повече от 2 седмици го пия?

# 535
Хаха Simple Smile сега ти е пика на стреса,спокойно.В този момент тялото започва да свиква с максимума на това състояние,не е от ремотива от кортизола и адреналина е в големи дози имаш от него в кръвта.Каквото и да става няма да умреш,виж какво ти предлага това състояние на макс после накрая ще се успокоиш и заспиш.В София има терапевт Орлин Баев когато бях на твоя хал му прочетах книгата много смислени неща в нея.

# 536
За кортизола и адреналина ок съгласен съм имам си ги в повече, обаче при мен проблема е обвързан и с много силна депресия. Чувствам се наистина ужасно и не знам защо. Появиха ми се и някакви сърбежи и боцкания, нон стоп се стрясках, не можах да спя, нямам апетит и желание за нищо и за капак висока тревожност. Не знам дали ще се справя без хапчета. Адски ми е трудно

# 537
Карадарлиев го споменават като добър, защо не вземещ да направиш една консултация, той ще прецени човека.

# 538
Носи си направление за Карадалиев, иначе ще ти вземе 50 кинта и тогава преглежда само вторник следобед. Иначе с направление е понеделник, вторник и сряда до 14.
Ако искаш ще ти дам номера  на гсм-а му.

Аз се чудя какво да правя сега. Дали да ходя при Карадалиев. От тези жеги ми е адски зле. При такива случаи ми дава ривотрил, е аз си имам ама не помага ooooh!

# 539
Само да се върна в софия и ще ви пиша. Иначе хора по всичко което съм прочел и хора без хапчета и хора дето пият, като гледам всички се чувстват зле. Даже ми прави впечатление, че има дори случай при които хората се влошават. Аз сега се чувствам толкова зле, че кво остана да се влоша... Няма да го понеса

Общи условия

Активация на акаунт