Паническо разстройство - 25

• 96 778
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Лейди готик, радвай се че стигаш до такива ниски стойности на пулса. Значи сърцето успява да си почива. Когато сутрин усетиш приливната вълна на паниката се опитай да останеш като страничен наблюдател. Кажи си даже - хайде ела да те видя колко си страшна. Наблюдавай я, наблюдавай сърцебиенето, потенето,изтръпването - отпусни се в нея и тя ще отмине. Справянето със самите паник атаки е в приемането им. Причината за появата им обаче си е строго индивидуална и най-често се пораждат от висока генерализирана тревожност, следствие на някакъв дразнител или ирационално чувство за безизходица и провален живот(контрол). Трябва да потърсил първоизточника. Да лесно звучи, аз самия още го търся и знам колко е трудно, но не бива да се отказваме. Вчера четох в една книга - всичко което ни се случва в живота не е нито добро, нито лошо, всичко зависи от нашата предварителна нагласа към него!

# 511
Мами, пак ме хвана депресията. Два дни и ми е лошо и ме е страх, а от там и депресия, не ми се прави нищо, нямам желание за нищо Sad( Работя, гледам да не мисля и пак ме обхваща паника,става ми моментно за около час лошо и отминава, но трудно се изтърпява, пия Сероксат и пак сигурно помага, но не до толкова.

# 512
Отзиви за ремирта

# 513
Читава е ремиртата, но тя е предимно за сън и обикновено се комбинира с друг АД.

# 514
Хората кажете какво правите с това замайване... От няколко дни положението пак е ужасно Sad Ако го няма него мисля, че всичко ще е ок. Но като ми се върти всичко имам и тревожност и една топка ми се е свила в корема Sad

# 515
Замайването ти,дереализацията идва от тревожността ти,става ти така само когато си мислиш затова инъче ако забравиш се оправя,споко мацко и това ще се оправи и няма да те замайва след това.

# 516
Снощи пих половинка ремирта спах като пън но днес цял ден ми се спи.

# 517
Здравейте на всички,рядко пиша но ви следя,та исках да изкажа моето мнение.Може би не е така но понякога си мисля че това паническо разстройство в повечето случай идва от това че явно нямаме истински проблеми,живота ни е прекалено хубав,не сме лишени от нищо и просто сами си търсим проблемите.Имам си всичко мъж мечта хубава работа,две коли,апартамент,най прекрасното дете,около мен благодаря на бога всички са живи и здрави,а защо се случва това с мен,толкова добре си живеех а сега когато вече имам всичко дойде това,виене на свят и постоянно в главата ми е че ще ми стане лошо крия апарата зза кръвно в чантата и по 100 пъти на ден като стара баба.имам приятелки без родители и с болни деца,дали им остава време за ПА.Вие как мислите?

# 518
Абе и това го има, като всичко ти е наред и си мислиш абе не може всичко да ми е наред, трябва нещо да ми има и се почва.

За замайването пробвайте с вертигохил хомеопотично и споделете дали има ефект.

# 519
Отдавна се чудя дали да го започна ама някои казват че няма ефект,а вие дали вдигате кръвно при атака,може би ако не си го меря няма да разбера че имам,но нали апарата ми е все на ръката

# 520
  • София
http://psiholozi.com/%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81% … 82%D0%B2%D0%BE-2/
Ето една статия за паническото разстройство.
Писана от моя психотерапевт  Heart Eyes

# 521
Марито, пий по 1/4. Много е половинка ремирта като за начало.

# 522
така ми го изписаха сутрин стимулотон две хапчета вечер едно и половин ремирта но днес е по добре не ми се спи

# 523
Здравейте,  извинявам се, че се намесвам в темата ви. Много моля за отзиви за Георги Балджиев, ако сте били на терапия при него или за друг психотерапевт.  Моят проблем не са панически атаки, но мисля,че личният ви опит ще ми е полезен. Благодаря!

# 524
Абе и това го има, като всичко ти е наред и си мислиш абе не може всичко да ми е наред, трябва нещо да ми има и се почва.

За замайването пробвайте с вертигохил хомеопотично и споделете дали има ефект.
Гала ти пробвала ли си го?

Общи условия

Активация на акаунт