Паническо разстройство - 25

• 96 756
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Али, надявам се, че не е от това, че вчера си лавих 40 минути с Карадалиев, а от първото хапче аритави се чувствам отвратително добре. Пък и щастлива взех да ставам Laughing
Ще видим как ще върви до  другия четвъртък.
Говорихме с него, че лошото е че аритави не е за натрапливости, а аз съм 1/2 ПР и 1/2 ОКР. Ще мислим де.
Има време 4 дни да мина само на него да видим как е положението.
Махнахме всякакви ривотрили, диазепами, оставам само на АД и зопиклона вечер.

Нещо не те чуваме теб? Мармарис нещо не се вижда около теб Hug Heart Eyes

# 556
Али, надявам се, че не е от това, че вчера си лавих 40 минути с Карадалиев, а от първото хапче аритави се чувствам отвратително добре. Пък и щастлива взех да ставам Laughing
Говорихме с него, че лошото е че аритави не е за натрапливости, а аз съм 1/2 ПР и 1/2 ОКР. Ще мислим де.

А Сероксат за какво е точно най вече?

# 557

Ами да, помага и ако имаш болки в ставите. Ами няма да е Мармарис. Към Свети Влас се ориентирам, че с тези дискови хернии нещо ме е шубе да тръгна на дълъг път.

# 558
А, Али, хубаво е и натам. Е щяхме да се засечем ако беше към 26-28 юни. Не си е работа наистина с дискова херния на дълъг път. Аз имам наченки и знам какво е.
Аз редовно ходя юни на Слънчев бряг, Елените, Свети Влас. Много  ми е приятно, мотам се по плажа, задължително си засядам с коктейлите (водката  Wink). Басейнчето с биричка Laughing

Да се пофаля - взех вътрешния теоретичен изпит за шофьор днес в 18.30. Боже какво спокойствие имах, все едно не бях аз. Според мен кадемът ми бе Карадалиев и ме успокой вчерашното говорене с него.  Край, ще, не ще преди изпит все ще му вися на главата (която поиска  Wink) И нямах грешен отговор. Карадалиев си свърши за сега работата, но има още да върши. Още 4 изпита имам Laughing

Не мога и да се натряскам сега, че утре ще ставам в 5 да ходя в Благоевград да лепим тапети с баща ми!
Айде, спокойна вечер!

# 559
А, Али, хубаво е и натам. Е щяхме да се засечем ако беше към 26-28 юни. Не си е работа наистина с дискова херния на дълъг път. Аз имам наченки и знам какво е.
Аз редовно ходя юни на Слънчев бряг, Елените, Свети Влас. Много  ми е приятно, мотам се по плажа, задължително си засядам с коктейлите (водката  Wink). Басейнчето с биричка Laughing

Да се пофаля - взех вътрешния теоретичен изпит за шофьор днес в 18.30. Боже какво спокойствие имах, все едно не бях аз. Според мен кадемът ми бе Карадалиев и ме успокой вчерашното говорене с него.  Край, ще, не ще преди изпит все ще му вися на главата (която поиска  Wink) И нямах грешен отговор. Карадалиев си свърши за сега работата, но има още да върши. Още 4 изпита имам Laughing

Не мога и да се натряскам сега, че утре ще ставам в 5 да ходя в Благоевград да лепим тапети с баща ми!
Айде, спокойна вечер!
Няма ли кой теб да те залепи Simple Smile хващай някой здрав дето ще те носи в морето гола през вълните да се пличкат по краката водораслите Simple Smile

# 560
Хора писна ми да живея като половин човек.. Това замайване Cry
Днес уж всичко беше наред, излизам с детето на разходка и както си вървяхме изведнъж като, че ли изпаднах в безтегловност, ахаа да припадна. Поокопитих се и продължихме. В магазина обаче така силно ми се завъртя всичко и започнах да потъвам, че си помислих този път няма начин да не припадна  Sad. Тръгнахме си, аз едсам пристъпвах. Като гледам хората колко са спокойни, как спокойно се разхождат, на мен ми иде да се гръмна. Това нашето не д живот,  просто съществувание Sad((((((
Слънце,стига де!
Я кажи къде ще ходиш на море да хващаш гола тен сред гаджетата,да се развеселиш малко,отпусни я тая душа вземи въздух и дишай Simple Smile

# 561
Паникьорчета обсъждали ли сте варианта за едно общо излизане на по бира - две? Нещо като тийм билдинг Grinning мен лично много ме успокоява срещата с някой като мен

# 562
Браво, Джери. Пък и не са съобщили за уТепани у Софето, значи съвсем читаво ти е минал изпитът  Joy
Ми ти докато се кокошиниш, някоя друга ще скочи на Карадалиев.
Мдам и аз отсега ги мисля коктейлчетата и ракийката със салата. Даже може и да не стигам до плажа. То има басейн в хотела.
Малеееее, сега като виждам какво се случва в Турция, направо дисковата херния ни е спасила. По това време трябваше да пътуваме към Анталия  Shocked

# 563
nomorefightme, Много ми харесва твоето изказване, моля те кажи на всички как се излекува,помогни ни,аз също съм на мнение че може да.се оправи без лекарстваа,много искам да си пообщувам с теб от относно тази тема

# 564
Леле, този световъртеж, като центруфуга съм. Ходя и незнам къде съм...

# 565
Здравейте,много отдавна не бях писала ...имаше моменти ,в които летях от щастие и тъкмо когато си мислех че всичко е отминало,пак наново се появи всичко...болки в гърдите,замайване ,отпадналост....намалих стимулотона до половин хапче на ден,но явно трябва наново да го увеличавам.Взимам и четири пъти дневно капките на Бах,не усещам някакво подобрение....желая лека и спокойна нощ

# 566
Здравейте момичета.
Пак съм в джаза. Кажете ми, възможно ли е да ми закъснява МЦ заради тъпата депресия. Изтрещя ме преди месец /депресията/, след последната МЦ. По принцип ми идва като по часовник. Ходих и на море този месец... то и едно море беше, де. Пия и life 600. Та според вас възможно ли е? Вече 4-ти ден ми закъснява след предполагаемата дата на МЦ...  Tired

# 567
nomorefightme, Много ми харесва твоето изказване, моля те кажи на всички как се излекува,помогни ни,аз също съм на мнение че може да.се оправи без лекарстваа,много искам да си пообщувам с теб от относно тази тема
Аз няма да помогна на никой,аз ще покажа правилният начин как всеки сам да се справи.Предложих по скайп да говорим група от хора никой не пожела,така най-добре щяхме да комуникираме.

# 568
Здравейте момичета.
Пак съм в джаза. Кажете ми, възможно ли е да ми закъснява МЦ заради тъпата депресия. Изтрещя ме преди месец /депресията/, след последната МЦ. По принцип ми идва като по часовник. Ходих и на море този месец... то и едно море беше, де. Пия и life 600. Та според вас възможно ли е? Вече 4-ти ден ми закъснява след предполагаемата дата на МЦ...  Tired
Не съм от " момичетата" но ще отговоря.Чуваш ли се "то и едно море беше" начина ти на мислене ти докарва това положение,депресията ще я оправиш когато се оттървеш от първоизточника довеждащ те до това състояние,помисли и пиши.
За МЦ не мога да кажа но ще се оправи,не мисля че е нещо сериозно.

# 569

Именно заради състояниято в което бях, написах това за морето. Бях много зле психически и не можах да се насладя на почивката си.

Общи условия

Активация на акаунт