Паническо разстройство - 25

• 96 875
  • 743
  •   2
Отговори
# 570
viv77,заради големия стрес и многото кризи точно предния месец МЦ ми пропусна.Закъсня ми с повече от 3 седмици.И аз разбира се като отхвърлих варианта за бременност,реших че съм болна ,взех да чета ,още повече се депресирах, че ще се мре.Отидох на сватба,пооткъснах се малко  от мрачните и тревожни мисли и ми дойде още същия ден.А ти си била и на море,може да е от смяна на климата.И мен никога не ми закъснява(освен като бях бременна),представям си какво ти е,но ще ти дойде,опитай да не мислиш за това колкото и да е трудно.Причината може освен депресията да е по-късна овулация или липса на такава (случва се )....Колко ти закъснява?

При мене 'ново двайсе'-както се хвалех,че спя добре,сега и помен няма от здравия ми сън.Будя се по няколко пъти през нощта и се чувствам много неспокойна(няма реална причина,само тежки и неприятни сънища),въртя се ,сърцето ми бие като лудо ,страх ме е да заспя ....Накрая заспивам от изтощение и пак след час два се будя.Някой пил ли е добавка с мелатонин?Дали ще има ефект?

Последна редакция: вт, 19 юли 2016, 12:36 от lady_gothic

# 571
viv77,заради големия стрес и многото кризи точно предния месец МЦ ми пропусна.Закъсня ми с повече от 3 седмици.И аз разбира се като отхвърлих варианта за бременност,реших че съм болна ,взех да чета ,още повече се депресирах, че ще се мре.Отидох на сватба,пооткъснах се малко  от мрачните и тревожни мисли и ми дойде още същия ден.А ти си била и на море,може да е от смяна на климата.И мен никога не ми закъснява(освен като бях бременна),представям си какво ти е,но ще ти дойде,опитай да не мислиш за това колкото и да е трудно.Причината може освен депресията да е по-късна овулация или липса на такава (случва се )....Колко ти закъснява?

При мене 'ново двайсе'-както се хвалех,че спя добре,сега и помен няма от здравия ми сън.Будя се по няколко пъти през нощта и се чувствам много неспокойна(няма реална причина,само тежки и неприятни сънища),въртя се ,сърцето ми бие като лудо ,страх ме е да заспя ....Накрая заспивам от изтощение и пак след час два се будя.Някой пил ли е добавка с мелатонин?Дали ще има ефект?
Викаш няма реална причина Simple Smile абе сладур си голям!Няма ли кой да те гушне за да не те е страх,на кой да споделиш на рамото да поплачеш,мъже ли няма - да ти намерим освен Simple Smile
Спорта ти идва малко,ежедневието ти е забързано или обратно лениво,може би много неща имаш на главата и си ''прегряла'' всичко се лекува с много умора тя от своя страна дава сън а сънят....и те така Simple Smile Ако желаеш сподели проблемите си,ама онези реалните,щото проблем като не мога да заспя не го разбирам,освен да дойда да те дундуркам не знам какво бих ти казал друго че да вземеш видиш ли да заспиш.

# 572

Юни ми дойде на 19. Винаги ми идва като по часовник 4 дни по рано. Юли трябваше да ми дойде на 15. Ок, ясно ми е, че не е машна да работи точно  Rolling Eyes Закъснява ми от предполагаемата дата 4ти ден вече. Искрено се надявам да е от това, което казваш. Секс след последната М съм правила единствено на 14.07 /баси и това не ми се прави/, беше прекъснат акт. Сега съм в ужас ест. да не е станало нещо  Confused

Последна редакция: вт, 19 юли 2016, 13:10 от viv77

# 573
Вив, жегата много зле ни влияе на нас. На мен са ми забранили да ходя по била и на море. По 2 седмици съм в джаза и не мога да влезна в релси.
И то това стана отскоро, е от преди 2 години, откакто си осъзнах ПР и ОКР.
На ме пък взе да ми идва като часовник, че преди това хич го нямаше.

# 574
Вив, жегата много зле ни влияе на нас. На мен са ми забранили да ходя по била и на море. По 2 седмици съм в джаза и не мога да влезна в релси.
И то това стана отскоро, е от преди 2 години, откакто си осъзнах ПР и ОКР.
На ме пък взе да ми идва като часовник, че преди това хич го нямаше.

И не мен ми забраниха да ходя на море и да се пека заради жълтия кантарион, но ако бях останала тук, съвсем щях да откача. Цикълът ми е адски редовен, само този месец, откакто ме изпращя това чудо, се бави. Надявам се да е от това...
Между другото, не знам как стана, но този кантарион ми помогна. Вярно, сега ПА не са каквито бяха преди 6г. /тогава бях на сероксат/, но пак ги имам, под други усещания. Тогава пък нямах депресия, а сега /явно рецидив/, ме удари страхотно.

Последна редакция: ср, 20 юли 2016, 17:13 от viv77

# 575
А нееееее, не мога аз без планина и море. Как така ще ми забранят.  Naughty

# 576
Али, ти пък ако си мислиш, че много ги слушам. В събота съм на язовир Пчелина, а на 6-7 август по билото на Рила.
Сега, по-късно де, съм при моята любов да видим какво ще правим с аритавито.
Баси какви къси панталонки и какво бюстие съм си праснала  Wink

Ще разказвам по-късно Hug

# 577
 smile3518 newsm45 smile3518 newsm45 smile3511 newsm45
Карадалиев женен. С две деца - на 4 и 15 години. И той ми го разказва. Сега барабар с оная кучка жена му ще ходят на круиз.  Нека му е па, да си я търпи още дълги години и да й се радва на дъртия задник Crossing Arms

На аритравис съм вече. То не беше едно тичане Карадалиев - лична -Карадалиев - лична и заверка на рецептурна книжка. Утре личната ще ми го напише и ще си го купувам, че не е евтино. Е Карадалиев (мръсника) ми даде малко хапчета докато уредя положението.
Искам го него, не ща АД Sad Sad

# 578
Джери, ще умре от скука на круиза, ще се върне с ПА и тогава е твоя шанс Simple Smile

# 579
Гала, аз ако ида на круиз или трябва вечно да съм пиана или да съм на жестоки успокоителни да не ми пука, че срещам все едни и същи хора, живея в дребна каюта, вечер все едни програми. Нека му е пък!

Айде спокоен петък и уикенд !

# 580
Здравейте.
Интересува ме, някой знае ли, дали Психиатъра може да ме изпрати на гинеколог, в смисъл, има ли право да дава талони за тази специалност?
Желая ви слънчев, усмихнат и най вече спокоен ден  bouquet

# 581
Вив, навремето, като бях болна от туберкулоза личната даваше направление на пулмоложката (не знам дали беше обикновено или някакво специално). Но с него пулмоложката казваше, че може да си прави каквото си иска и на скенер ме пращаше след това и на още неща. Но питай все пак.

Хи, хи, сега си мисля, че Карадалиев ще го хване депресия с тоя круиз. Пък и освенотгореизборенето и 2 мрънкащи деца и една жена Laughing Май ще дойде в групата ни тук да споделя и оплаква Joy
Бе дали е редно да отида да му върна хапчетата дадени ми от него из под бюрото докато си уредя рецептурната книжка. Мисля, че е редно Wink (не, че отивам от добро чувство, сещайте се - да го видя Embarassed)

# 582
Джери, аз ще ти подаря аритави. Изпила съм само 2-3 хапчета.

# 583
Али, много благодаря. Съсипах се да го търся тук по аптеките. Накрая в една ми обещаха да ми доставят.

# 584
Джери, върни му ги ама така, че да не ги вземе, после пак ще отидеш  Joy

Общи условия

Активация на акаунт