Паническо разстройство - 25

• 96 259
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Нели, колко време ти беше лошо от ципралекса?
ВСИЧКО Е СТРОГО ИНВИДУАЛНО АЗ ПИЕ ЦИПРАЛЕКС ПРЕДИ ЕДНА ГОДИНА И МНОГО БЪРЗО СЕ АДАПТИРАХ КЪМ НЕГО ИМАХ МНОГО ЛЕКИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ КАТО СУХА УСТА И ЛЕКО ЗАМАЙВАНЕ. СЕГА ПИЯ ЗОЛОФТ И ДОКАТО СВИКНА МИНАХ ПРЕЗ АДА.СЕГА ЗОЛОФТА ГО ВЗИМАМ С АТАРАКС И ТО ВЕЧЕР ЗА ДА СЪМ ОК ПРЕЗ ДЕНЯ. МОЯТ СЪВЕТ Е СТИСКАЙ ЗЪБИ И МИСЛИ ЧЕ ИДВАТ ПО ДОБРИ ДНИ И ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ ОК Peace

# 676
На мен около2 седмици ми беше лошо от ципралекса.

# 677
Нели, колко време ти беше лошо от ципралекса?
На мен като цяло явно не ми понесе. Месец бях на легло, развих депресия, пих го още месец, не се оправиха нещата и го спрях. По 1т съм взимала, но ужасен период беше, не искам да си спомням. Не излизах, умирах всеки ден вкъщи...

# 678
Леле как ги пиете тези хапчета незнам....аз в началото имах назначени 3-4 вида хапчета и реших че ще ги пия,защото бях мн зле.Още на първото хапче ми стана толкова лошо,че и мъжа ми се изплаши.Тогава се молих да ми мине и повече няма да погледна АД.Поне като ми става зле си знам че е от ПР,10 Мин кураж да мине и продължавам напред Simple Smile

# 679
Здравейте,момичета!Прочетох някои от последните ви коментари и изпаднах в паника!Аз пия Анафранил от почти година,в миним. количества-10 мг на ден!Прочетох за повишените чернодробни ензими и се ужасих!Трябва ли да си правя изследвания на тези ензими,с поред вас?Аз също качих 5 кг.

# 680
Диди, щом нямаш тежест под ребрата отдясно, значи няма страшно. Аз моя мога и да си го напипвам. Но то понякога не е важна големината му. Та върви се изследвай, нищо не ти коства.

Аз съм на ВМ-НВ хранене. Много внимавам какво ям. Боклуците при мен са изхвърлени. Сладко не обичам. Понякога си купувам протеинов хляб. Преди месец си правих изследвания - холестеролът много намалял от една година, добрият холестерол е с много добри стойности.

Тръгвам вчера на изпит в ДАИ. Добре, смело. И само като влезнах в сградата като почна едно треперене, сърцето ми заизхвръква, не мога да фокусирам нищо. Леле пък като влезнах в изпитната зала. Толкова ми треперят ръцете, че не мога да взема таблета. Почерпих се с ксанакс и половина. Почва изпита аз от треперене не мога да натисна отговор. Ужас като (интересно защо като Wink) алкохолик с абстиненция. Взех го изпита!
Днес не мога да стана - гадене, виене на свят, депресия.
Айде при Карадалиев за нещо успокоително, че всичко свърши. Той пък не преглеждал днес, той ли обучавал или него обучавали така и не разбрах даже и за какво newsm78 Любопитко съм си.
Сестрата веднага се смили над мен и в коридора ми написа рецепта за ксанакс. Сега е малко по-добре. Ми как ще кормувам така трепереща ooooh!
В събота и неделя имам презентации, ако не съм полудяла до тогава и Карадалиев да ме е тикнал зад решетките на лудницата зад него пък на Rolling Eyes

Щях да Ви пожелая приятна събота и неделя, ама къде бързам и аз Laughing

# 681
Джери, като чета как се чувстваш въпреки приема на АД, направо ме побиват тръпки.... няма ли изход от тази ситуация?

# 682
Все си мисля, че Аритави не е подействало с пълната си сила. Около месец го пия. Тотално завихме АД-то от една серия на друга. Но аз си и отглеждам ПР, депресия, ОКР и за десерт социална фобия...

# 683
Джеренце, и мен най-много ме мъчи социалната фобия.....
Аз пък снощи си купих Магне Б6 Лека нощ и се наспах като бял човек. Преди малко станах и.......сякаш още ми се спи. Пък уж е билково....

# 684
Али, да вървя и да си го купувам. Аз за сън имам някакво, не е билково, не е и упойващо. Ще го видя как се казва довечера. Ама съм сутрин като застреляна от него.
В събота имам доклад, после пак. Треска ме тресе, направо съм умряла...
Ако през това време се обади и инструктурът да почвам кормуване...

# 685
Ами вземи си. Аз не можех да спя от доста време. Е то няма лошо да кормуваш. Може пък това да те разтовари.

# 686
Здравейте момичета! И аз се включвам в темата. От няколко месеца имам ПА, само че не вярвах на лекарите и си направих всички изследвания и накрая установих, че по здрава физически няма как да бъда. Лекарят ми предписа Валевит,само че аз го пих веднъж, два пъти. Попринцип ме е било винаги страх от почти всичко,също така се притеснявам за 1 година напред. Беше ме страх да ходя на работа,за да не ми стане лошо. След като прочетох как някакъв мъж се е затворил в себе си и избягва излизанията,за да не му стане зле,започнах да си ходя на работа и дори да получа ПА успявах да я овладея. Не знам защо,но щом трябва да патувам на далече ми става много зле, мислех че всичко е отминало,докато онзи ден едва не припаднах(или поне така си мислех). Какно мислите за хомеопатията, помогнала ли ви е на вас? Съжалявам че питам, може някой да е споделил, но ще ми отнеме доста да изчета темите!

# 687
Здравейте и от мен.От няколко години страдам от куп страхове,които се засилват и преобразуват.Преди няколко месеца загубих бебето си в 3-ти месец.Бях спокойна бременна,но не знам това ми състояние дали не е повлияло като цяло за загубата.Понякога мисля че умирам,че ще скоча през моста,че ще получа удър,и какво ли не,щом съм навън.Затворила съм се в къщи и не искам да излизам,за да не изпитам отново ужасните симптоми,сърцебиене,задух,чувство че умирам,главата ми експоадира,страх до смърт.Искам отново да имам детенце и не знам това ми състояние дали ще навреди.Има ли други момичета в моето положение?

# 688
Али, мдааа, особено ако е готин инструктор да ме разтоварва на всяко кормуване Wink

Момичета, после ще ви пиша (на последните два поста) Hug

Мислете за мен, имам доклад на конференция днес. Леле, още от сега треперя. Тая социална фобия ми разказва играта. Маам ксанакс. Както казва Карадалиев, много съм смела щом работя такава професия с моите проблеми.
До после и приятни почивни дни Hug

# 689
Джеренце, аз си мисля, че за социалната фобия само психоаналитик може да ни помогне-с лекарства няма да се реши проблема. Много скъпа обаче тази психотерапия бе......
Стискам палци днес да се представиш добре.

Общи условия

Активация на акаунт