Паническо разстройство - 25

• 96 838
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Момичета обсъждахте, че вземате магнезий и че действа благотворно на нервната система. Аз често имам крампи, ежедневно почти и знам, че и за тях се пие магнезий. Та вчера си купих Магнезий с витамин В комплекс на АбоФарма. Да пробвам. Някои от вас мисля пиеха такова нещо..та да ме светнете кога е най- подходящо да се пие. Защото одеве го пих и ми се замота главата и започна да ме боли..дали не пада кръвното от него..

# 166
Магнерот и Мегнерич са универсалните препарати с магнезий. Това сигурно е с дост по-малко магнезий. Не мисля, че от него ти е паднало кръвното. Сумати бремменни го пият  големи дози. На сестра ми й го вливаха венозно.

# 167
Аз имам проблеми с кръста и пия магнезий и витамин б комплекс от години. Никога не ми се е случвало да ми пада кръвно или да ми става лощо. Нямам определена часова зона в която ги вземам. Като се сетя го правя. Винаги в различни часове.
Може да е по скоро от откаченото време главоболието и замотаването на главата. На мен ми се случва често. А времето напоследък е толкова откачено...  Гледам го не само в Бг и тук в Германия е ненормално. Онзи ден ми беше много лошо. И как няма... Днес да ви кажа беше 7 градуса в 11-12, после се вдигна на 9 следобяд. А преди 2 дни беше 30 градуса  #Crazy #Crazy #Crazy

# 168
Оправи ми се главата, явно беше нещо моментно. Благодаря ви! Значи няма значение кога ще го взимам..

# 169
Здравейте,момичета от известно време тичам по задачи нагоре,надолу ,дечица бяха болни и нямах време да влизам ....горе долу се чувствам добре ,от работа,тичане и децата не обръщам внимание на атаките.....до днес ,както се бях подпряла на процореца и изведнъж усетих ,че е мокро от лявата ми страна и когато видях имах изтичане на кърма ,не коластра,а кърма ,като се има в предвид ,че не кърмя от две години,нормален цикъл,никакви болки,направо бях в шок ...започнах да изпадам в някакъв ужас ,пречерня ми ,започнах да звъня на личната ,обясних и тя ми каза утре да отида в кабинета....започнах да чета в нета и като се почна рев,рев ,виене на свят,веднага си предписах хиляди болести,място не мога да си намеря ....много се страхувам,много....извинявам се за дългия пост.....прегръщам всички ви и желая лека и спокойна нощ

# 170
Диди, споко..Сигурно пролактина ти е висок...оправя се с хапчета.. Какво прочете, за аденом на хипофизата ли?! Ако е това не е толкова страшно колкото си го представяш. Всъщност е нищо..минах от този път...така че спокоооо чу ли ?

# 171
Какво ли не прочетох,много ме е страх,личната вчера ми каза по телефона ,спокойно ще те пратя на мамолог ....страх ме е да нямам рак,тумор и прочие ..цяла нощ не съм спала от притеснения,какво е ,защо е ...нямах атаки ,сега наново във филма...просто при натиска и протече,няма кръв ,няма зачервено,корема ми се е свил на топка и усещам как губя контрол върху себе си....опасни ли са високи нива на пролактин ,прочетох и за него ...уф

# 172
Диди, миличка, първото и най-важно нещо е просто да спреш да четеш! Днес ще отидеш на лекар, ще вземеш направлението и веднага ще си запишеш час. Не се вкарвай излишно във филми без да си отишла на лекар и да са те изследвали. Колкото повече ровиш в нета толкова по-ужасни неща ще намериш като диагнози. Минах вече оттам с четенето и от опит ти го казвам. СПреди колоноскопията ми вече си бях поставила диагноза рак на дебелото черво само заради това, което прочетох... Не си помагаш в никакъв случай. Дори си вредиш много повече. Трудно е да се контролираш когато имаш хипохондрия, но не е невъзможно. По себе си съдя... Преди първото нещо, което правех е за всякаква болежка или симптом е да чета в интернет. За температура 37.2 около 10 дни въпреки, че ме изследваха не спирах да си мисля дали нямам рак. Слава Богу някак успях да се спра. Не съм чела от много време. Успях да си наложа спирачка.
Успокой се и действай стъпка по стъпка с докторите. Не мисли за лоши неща веднага.
Прегръщам те и пиши какво се случва след прегледа  Hug bouquet

# 173
Какво ли не прочетох,много ме е страх,личната вчера ми каза по телефона ,спокойно ще те пратя на мамолог ....страх ме е да нямам рак,тумор и прочие ..цяла нощ не съм спала от притеснения,какво е ,защо е ...нямах атаки ,сега наново във филма...просто при натиска и протече,няма кръв ,няма зачервено,корема ми се е свил на топка и усещам как губя контрол върху себе си....опасни ли са високи нива на пролактин ,прочетох и за него ...уф
Диди, изобщо не е опасно...Пиши после..

# 174
Аз имам проблеми с кръста и пия магнезий и витамин б комплекс от години. Никога не ми се е случвало да ми пада кръвно или да ми става лощо. Нямам определена часова зона в която ги вземам. Като се сетя го правя. Винаги в различни часове.
Може да е по скоро от откаченото време главоболието и замотаването на главата. На мен ми се случва често. А времето напоследък е толкова откачено...  Гледам го не само в Бг и тук в Германия е ненормално. Онзи ден ми беше много лошо. И как няма... Днес да ви кажа беше 7 градуса в 11-12, после се вдигна на 9 следобяд. А преди 2 дни беше 30 градуса  #Crazy #Crazy #Crazy

помага ли ти за кръста? Аз съм с дискови хернии и с доста сериозни болки от 2 години, но не вземам никакви мерки. Пък и то има доста видове магнезий  newsm78

# 175
Самостоятелно не до такава степен, че да ми намалеят болките, аз го пия в комбинация с лекарства, които са ми изписани за такива случаи. Аз съм с радикулит (възпаляват се коренчетата на нервите в гръбначния стълб). И веднъж на една-две-три години ме схваща яко с много гадни болки. Веднъж даже бях на легло 2 месеца... възпалиха ми се нервите след като се мъчех да се задържа вдървено на крака върху неизчистените ледени улици  #Crazy #Cussing out

Пия баклофен, Мелбек, Б  комплекс и магнезий + мазане на възпаленото място. Понякога и инжекции ако е много сериозно.

По-добре иди на лекар и вземи мерки, че не си е работа да живееш в болки. А само тези, които изживяваме такива болки знаем за какво иде реч.

Иначе когато нямам болки и тичам и спортувам вземам магнезий също. Обикновено го купувам в комбинация с Б или с витамин Ц когато го вземам за спорт, но пия и чист.

# 176
Момичета,благодаря ви за подкрепата и за съветите,безкрайно съм ви благодарна ....тъй като личната е втора смяна,отидох при генеколожката ,каза че няма място за притеснение ,пуснах изследвания за хормона пролактин ,утре резултатите ще бъдат готови,страх ме е от резултата,нон стоп го мисля ....утре ще пиша какъв е резултата от хормона.Благодаря ви за подкрепата,прегръщам всички ви

# 177
Здравейте и от мен. На мен пак ми се гади взех да си вкарвам филми пак.И аз пия магнезий и ми действа добре. Диди спокойно всичко ще е ок.

# 178
Самостоятелно не до такава степен, че да ми намалеят болките, аз го пия в комбинация с лекарства, които са ми изписани за такива случаи. Аз съм с радикулит (възпаляват се коренчетата на нервите в гръбначния стълб). И веднъж на една-две-три години ме схваща яко с много гадни болки. Веднъж даже бях на легло 2 месеца... възпалиха ми се нервите след като се мъчех да се задържа вдървено на крака върху неизчистените ледени улици  #Crazy #Cussing out

Пия баклофен, Мелбек, Б  комплекс и магнезий + мазане на възпаленото място. Понякога и инжекции ако е много сериозно.

По-добре иди на лекар и вземи мерки, че не си е работа да живееш в болки. А само тези, които изживяваме такива болки знаем за какво иде реч.

Иначе когато нямам болки и тичам и спортувам вземам магнезий също. Обикновено го купувам в комбинация с Б или с витамин Ц когато го вземам за спорт, но пия и чист.
Ами аз ходих на лекар. поставиха ми диагноза 2 дискови хернии и увредени шийни коренчета изписаха ми обезболяващи и до там. решиха, че са си свършили работата  Grinning

# 179
Та като стана въпрос за стари гаджета аз в сряда бях на гости на бившия ми приятел. Че останах и там да спя. Пийнахме, говорихме...
Толкова заредена се чувствам Crazy
Да се стягам аз за фитнес ... ама ме мързи. Добре, че почвам да намалявам лорапама, че не мога да се вдигна от леглото.

Хубав и спокоен ден Ви желая, гледам, че ще е слънчево, значи няма място за депресии Hug
Джерии, само пийнахте и говорихте ли ???  Mr. Green
Ох, това ходене като пияна ме съсипва, ужасно е... 20 на дни си бях супер, сега пак уфффф. Обаждах се на пси..каза няма да вдигаме доза...и аз не искам.
Поне още не ме е налегнала депресията, а са само симптоми...
Нелии как си, къде изчезна  Thinking

Тук съм Вестичка Simple Smile  Hug
Чета ви постоянно, гледам да се държа и да не изпадам само в паника.
20-22 ден със Сероксат, нямам грам депресия. С Ципралекса напрво бях откачила. Но всичко друго още си стои. Постоянно дереализация, премаляване, започнах да се тревожа да не ми пада захарта и оттам да ми премалява, изследвах всичко и е наред, но от малко храна може да пада и затова да ми става лошо. Качих няколко килца, пия много вода, но така ми премалява понякога, крака не държат, виене на свят, дали е от ПР или хипогликемия, незнам. Вчера бях горе долу добре, днес ужасен световъртеж.
Прегръщам ви. Времето е студено и гадно в София. Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт