Паническо разстройство - 25

• 96 883
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
Искам да попитам още нещо. Случвало ли ви се е след хранене, да ви се покачва пулса до 100. Когато не съм се хранил, пушил или пил- пулса ми е около 80-85, но хапна ли веднага получавам сърцебиене. Дали е от нерви и имам т. Нар " нервен стомах" и дали не е по-добре да ида и на гастро? Между другото аз моите паник атаки ги получавам само заради сърцебиенето, другите екстри на тревожността не ме плашат чак толкова.... свикнах им. Дори свикнах и с тинитуса...

Нормално е след хранене, особено на по тежка храна да се повиши пулса. А при цигарите са повишава с около 10. Нервен стомах е друго, прилошавания, повръщания, болки.

# 406
  • София
Искам да попитам още нещо. Случвало ли ви се е след хранене, да ви се покачва пулса до 100. Когато не съм се хранил, пушил или пил- пулса ми е около 80-85, но хапна ли веднага получавам сърцебиене. Дали е от нерви и имам т. Нар " нервен стомах" и дали не е по-добре да ида и на гастро? Между другото аз моите паник атаки ги получавам само заради сърцебиенето, другите екстри на тревожността не ме плашат чак толкова.... свикнах им. Дори свикнах и с тинитуса...
Аз получава сърцебиене след хранене много често.

# 407
Благодаря за отговорите. И какъв е извода... По-добре да не се вглъбявам по тичане по лекари, ами просто да намеея начин да се успокоя. Ужасно ми е тежко.. много симптоматика ми се насъбра

Последна редакция: ср, 22 юни 2016, 08:06 от Krum9009

# 408
А на мен ми писна от гадния световъртеж  #Cussing out

# 409
А на мен ми писна от гадния световъртеж  #Cussing out
Оф и на мен. Все чакам да припадна...

# 410
А на мен ми писна от гадния световъртеж  #Cussing out
Оф и на мен. Все чакам да припадна...
Аз знам, че няма да припадна, но много влошава качеството ми на живот, и това ме изнервя много Sad((

# 411
Момичета никой ли не ходи на психотерапевт? Споделете моля как ви се отразява и някое име.

# 412
На мен от години ми се ускорява пулсът, като хапна. Не винаги и е относително, не зависи и от храната. Удрям му половин бизогамма и не му се връзвам много.

Да ходим да тренираме! Давам пример Laughing

# 413
Аз ходих на кардиолог и нищо. Изписа ми лодоз за лично успокоение, но кво да кажа, само на 25 съм и не ми се тъпче отсега с бета блокери. Изпадам в ужас при мисълта че толкова млад трябва да се тъпча с хапове( тук ми се обажда хипохондрията). Значи просто излиза, че хората с висока тревожност, с ПР, депресии, просто са си с по-учестен пулс заради адреналина..... Само спорт ли му е майката?

# 414
Мегичка, аз миналия септември ходих при Орлин Баев и тогава се почувствах доста добре. Аз бих казал, че е доста добър с изключение на това че набляга повече на хипнотерапията отколкото на психоанализата. Някак анализата я пренебрегват терапевтите с преживелищна насоченост. Също така доста бързо поиска да прекратим терапията, според него бях готов.. не знам. Иначе е адски зает, в момента има часове за 3 месеца напред.... народа тотално се срина психически явно

# 415
Здравейте , аз съм нова на 22 години съм и на 2 пъти ми се е слъчвало да получавам нещо като паник атаки.. По природа съм доста нервна и енергична  Joy но напоследък имам проблеми с приятеля ми, проблеми имах и в работата и проблеми с парите .. обичайното за български гражданин  Grinning но някакси всичко преживявам тежко, вгъбявам се , премислям пак и пак, обвинявам все себе си за всичко, имам желания които са само в глават ми, премълчавам си когато съм ядосана или тъжна .. не знам от едно известно време някак се затворих, а по принцип съм много дива обичам да излизам , да съм на открито, особено като дойде лято направо ми идва да фръкна , обичам да пътувам в чужбина , не мога да се задържам на едно място. Мислите ли че рутината в последните месеци ме изкарва извън кожата ми? Искам постоянно нови и нови усещания и преживявания, мразя да ми е скучно, но положението в момента е малко .. обтегнато. Мислех да тръгна на йога, тъй като преди практикувах, четох че медитацията лекува и депресия. Другия вариант е да посетя терапевт, просто ей така да се разтоваря..  Confused Hug bouquet

# 416
Мегичка, аз миналия септември ходих при Орлин Баев и тогава се почувствах доста добре. Аз бих казал, че е доста добър с изключение на това че набляга повече на хипнотерапията отколкото на психоанализата. Някак анализата я пренебрегват терапевтите с преживелищна насоченост. Също така доста бързо поиска да прекратим терапията, според него бях готов.. не знам. Иначе е адски зает, в момента има часове за 3 месеца напред.... народа тотално се срина психически явно
Благодаря за инфото. Като гледам само това име се върти из форумите. Толкова ли няма други добри терапевти.

# 417
Аз също се чувствам зле след хранене. Отпускам се, става ми зле, потиснато......По тази причина вече около 10 години не се храня през деня, а само вечерям. Знам, че е много вредно, но предпочитам така, отколкото да си проваля целия ден......

# 418
На мен проблема ми е, че след последната силна паник атака, просто загубих апетит. Храня се насила. А за сърцебиенето не знам какво да се направи. Много е неприятно, но нали навсякъде се тръби, че начина за справяне със страховете е навлизането в тях и приемането им. Колкото повече си ги причиняваме сами, толкова по добре.... или поне така е на книга, а как ние се чувстваме е друга работа Sad

# 419
Пулса го качваш от самонаблюдението,променянето в дишането,нервния стомах и той оттам,та нали той е вторият мозък оттам минават много нервни окончания.
Аз преди ПР тренирах фитнес 5 години след това бях спрял от страх свалих килограми,беше ми трудно.След терапията започнах да се оправям,да намирам сили да продължа въпреки всичко,пък дори и сърцето да се пръснеше то щеше да е в последния ми опит да бъде на моето,да бъда себе си в цяла сила и светлина.
Крум ще се оправи както и всеки един от Вас,няма вечно да е така,а след това ще бъдете повече от всичко,повярвайте ми.
Продължавах всеки гаден ден мамка му в мъка и тренирах,докато малко по малко стигах до победата,да бъда себе си въпреки всичко.
Говорете си на глас пред огледалото,дайте си сметка че всичко ще се оправи.
По- добре изгорете приятели,от колкото да изгаснете!

Общи условия

Активация на акаунт