Паническо разстройство - 25

• 96 798
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
Много ти благодаря джери! Надявам се да помогне. Предполагам ако помогне на настроението ми , то ще помогне и за преодоляването на неприятните симптоми на депресията. Решил съм всичко да опитам. Започнах психотерапия, пия магнезии с б комплекс, ще включа и ремотив и най-важното - решил съм да търся първоизточника за високата ми тревожност... дано го открия

# 466
Вив, че изкарай си морето и после вземи кантариона. Той и бе това не действа веднага, една седмица по късно все тая. Ама какво ще правиш на морето с тоя ремотив, как ще пиеш коктейли newsm78. Освен да я караш само на малки бирички, ама каво да се прави.
И не се тревожи, при някои тези състояния са съпроводени с чувство, че полудяват. Ще се оправиш.

# 467
Гала, ремотива не може ли да се комбинира с алкохол? Никъде не прочетох да е противопоказно.

# 468
Вив, че изкарай си морето и после вземи кантариона. Той и бе това не действа веднага, една седмица по късно все тая. Ама какво ще правиш на морето с тоя ремотив, как ще пиеш коктейли newsm78. Освен да я караш само на малки бирички, ама каво да се прави.
И не се тревожи, при някои тези състояния са съпроводени с чувство, че полудяват. Ще се оправиш.

Толкова скептично съм настроена към този кантарион... 5г. на АД, сега - билки Shocked Най ми е чудно, че вземам Ривотрил, верно, подтиска ми "лудостите", но пак съм без настроение, пак се наблюдавам нон-стоп / дали няма да превъртя /  Confused Абе ще се минава на АД, но кой да е... не ми се става пак 15-20кг. отгоре  Cry Някой пил ли е Валдоксан? Псито каза, че от него не се напълнявало? Бира може ли да се пие, то аз само това и пия..

# 469

Толкова скептично съм настроена към този кантарион... 5г. на АД, сега - билки Shocked Най ми е чудно, че вземам Ривотрил, верно, подтиска ми "лудостите", но пак съм без настроение, пак се наблюдавам нон-стоп / дали няма да превъртя /  Confused Абе ще се минава на АД, но кой да е... не ми се става пак 15-20кг. отгоре  Cry Някой пил ли е Валдоксан? Псито каза, че от него не се напълнявало? Бира може ли да се пие, то аз само това и пия..
Чувала съм, че много уврежда ч.дроб. Пси каза, че никога няма да ми го изпише. По добре стария Анафранил, отколкото Валдоксан:)

# 470
neli_20, от него дебелее ли се Simple Smile

# 471
Аз съм го пила валдоксана 6 м.. Нито напълнях, нито ми увреди нещо, пих си го с алкохол, ама и не те кара да летиш като ципралекса. С ривотрила по леко с алкохола, 1-2 бирички само.

Крум, с кантариона можеш да си пиеш, ма гледай да не се напиваш много много.

# 472
гала, само за 6м. ли беше назначено лечението ти с Валдоксан? После смени ли го с друг? Помогна ли ти ? Simple Smile

# 473
Нямаше някакъв срок, просто след 6 м. реших да го спра да видя какво ще стане, нищо не стана. по някое време пак ме лепва депресивното, почвам пак АД и така, като с всяка болест де. Ама не си го слагам на сърце, че видиш ли не съм се излекувала, вземам си илачите и пей сърце. Валдоксана нямаше  ефекта на ципралекса и золофта, ама може и да е помогнал.

# 474
Нямаше някакъв срок, просто след 6 м. реших да го спра да видя какво ще стане, нищо не стана. по някое време пак ме лепва депресивното, почвам пак АД и така, като с всяка болест де. Ама не си го слагам на сърце, че видиш ли не съм се излекувала, вземам си илачите и пей сърце. Валдоксана нямаше  ефекта на ципралекса и золофта, ама може и да е помогнал.
Благодаря,че ми разясняваш Simple Smile Но от него ти минаха ПА, нали? Утре заминавам, пък каквото стане. Ако има нещо, надявам се пак да помагате bouquet

# 475
Няма по-добър АД от прекрасните емоции! Приятна почивка

# 476
Добро утро на всички! Извинявам се, че напоследък започнах много да наводнявам темата с мрънкането ми, но искам да попитам дали има някой справил се с тинитус (пищене в ушите)? Много е неприятно, понякога имам чувството, че съм го приел и всичко е ок, обаче тази сутрин със събуждането се изнервих. Ходих на отоневролог, според него увреждания нямам, правиха ми аудиография и със слуха съм си ок. Също така УНГ специалист ме прегледа, абе всичко уж ок. Само снимка на врата не съм си правил за ошипяване и мисля да се снимам + кръста, защото имам болки там. Благодаря за вниманието

# 477
Здравейте:)) Днес и мен нещо ме болят краката и дясната ръка, незнам как съм спала и защо. Като се сетя, че нещо ми става и ПА веднага се появява:)

Крум и аз съм имала шум в ушите и понякога много съм се плашила, но отминава. Гледам да не му обръщам внимание, макар че паникара винаги идва. При мен също, какви ли не болки и неразположения:)

# 478
  • софия
Аз имам шум в ушите дълги години, минала съм през отоневролог и други изследвания, но ми казват, че нищо ми няма.Знам, че е дразнещо, но се опитай да не му обръщаш внимание.

# 479
При стрес и паника какви хомеопати4ни лекарства помагат? Усещам се много напрегната, заради проблеми и ме избива на паник атаки, какво мога да пробвам?

Общи условия

Активация на акаунт