Паническо разстройство - 25

• 96 788
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Отивам тая вечер, миналата де, при бившия ми приятел и гледам на масата деанксит. Той нещо е болен, има проблем с панкреаса, и от един месец почти само лежи. В депресия гледам, че изпада.
Та му дали деанксит, да го взимал по 1 вечер ooooh!

# 481
При стрес и паника какви хомеопати4ни лекарства помагат? Усещам се много напрегната, заради проблеми и ме избива на паник атаки, какво мога да пробвам?

Билковото мента глог и валерияна, ремотив, от хомеопатичните рескю, седатив.

Джери, той ако е болен и само лежи трудно ще излезе от депресията.

# 482
ketita, аз от вчера пия ремотив и дали от плацебо или не, почувствах се по-спокоен. Опитай жълтия кантарион - ако не помогне, то поне няма да навреди.
 Jerry - деанксита не може да се пие вечер. Мисля, че схемата му беше 1-1-0.

# 483
Преди малко пред нас имаше престрелка. Познайте как се почувствах. Яко паника и беж в банята. Живеем в някакъв луд свят ебаси

# 484
Хомеопатични има много,питай по-точно от аптека или от класически хомеопат,задай въпроса си добре за да няма хаотични отговори.
Деанксита се започва с 1 сутрин до 1 сутрин и 1 вечер,накрая 1 сутрин и край според предписанията,вечер не се взима,трудност от заспиване се получава.
Тренирайте,движете се,разсейвайте се с нещо приятно,като дойде кофтия момент се наслаждавайте.Попотайте се през тези изминали пъти и дни,месеци и години,през всичките тези пъти в които умирахте,колко пъти това беше наистина,поздрави и целувки(за дамите) Grinning

# 485
Хомеопатични има много,питай по-точно от аптека или от класически хомеопат,задай въпроса си добре за да няма хаотични отговори.
Деанксита се започва с 1 сутрин до 1 сутрин и 1 вечер,накрая 1 сутрин и край според предписанията,вечер не се взима,трудност от заспиване се получава.
Тренирайте,движете се,разсейвайте се с нещо приятно,като дойде кофтия момент се наслаждавайте.Попотайте се през тези изминали пъти и дни,месеци и години,през всичките тези пъти в които умирахте,колко пъти това беше наистина,поздрави и целувки(за дамите) Grinning
То е почти постоянно. От няколко дни много се засили всичко. По цял ден ще падна, припадна, меря кръвно, едвам работя. Как да се наслаждавам, като приоадам уж постоянно?

# 486
За шума в ушите-всяка сутрин се сабуждам с такъв.После явно свиквам или изчезва.Обаче определено вечер съм по-добре, и пулса не е много висок,спокойна съм.Но като стана от леглото съм най-зле и това продължава до обяд:( Сънувам и много реалистични кошмари и сънища,които може би допълнително ме напрягат.
За лошите емоции-ясно,водят до панически атаки.А добрите???При вас как е?Вчера 'кумувахме' на едни приятели,и аз пак изтръпнах и сърцето ми заби в гърлото.Бяхме само четиримата и от мен се искаше само подпис.Малко след това си бях ок,нямаше и помен от треперенето и сърцебиенето.Не е просто притеснение,имах чувството че припадам или умирам...Много се плаша,че съвсем се побърквам Sad
Пия таблетки със серотонин -първия път ми помогнаха-бях в добро настроение,спях по-добре,сега след прекъсване от 2 месеца-  не виждам никакъв ефект.Жълт кантарион на чай съм пила -не помага,мама ми беше взела някакъв спрей билков Рескю ,капки на Бах и...нищо Sad .Карам на валериан по 6 -хапчета /течен при нужда или валидол,но май с тях и без тях е същото.
Много ще се радвам на мнения за нещо билково ,което помага.

# 487
Как сте хорица? Не сте много активни и се надявам да сте добре! Аз се чувствам все още много тревожен и депресиран въпреки приема на ремотив. Предполагам, че ще трябва да мине повече време.

# 488
Мен вече  3-ти ден много силно и видимо ми трепери окото-горния клепач в началото на веждата и се тревожа да не ми стане тик Sad Замислям се за невролог. Един колега от академията от стрес покрай работата е получил тик точно с окото.
 Иначе тази сутрин за пръв път имах нормален пулс.Обикновено се събуждам с паника и сърцебиене,а днес станах нормално  ,бях спокойна.
За ремотива,може би му трябва повече време за да подейства ,нали е природно все пак.И аз още си чакам неолексана да ми оправи настроението,но засега само нямам апетит (а това не ми харесва)
Хубав и спокоен ден на всички!

# 489
Мен вече  3-ти ден много силно и видимо ми трепери окото-горния клепач в началото на веждата и се тревожа да не ми стане тик Sad Замислям се за невролог. Един колега от академията от стрес покрай работата е получил тик точно с окото.
 Иначе тази сутрин за пръв път имах нормален пулс.Обикновено се събуждам с паника и сърцебиене,а днес станах нормално  ,бях спокойна.
За ремотива,може би му трябва повече време за да подейства ,нали е природно все пак.И аз още си чакам неолексана да ми оправи настроението,но засега само нямам апетит (а това не ми харесва)
Хубав и спокоен ден на всички!
Купи си невробекс за треперенето на окото, помага!

# 490
Благодаря Simple Smile
Точно невробекс вземам от вчера -по 3 на ден,дано по-бързо мине,че хем е неприятно ,хем се вижда и от другите.Миналата година 3 месеца продължи,на другото око,долния клепач,но не беше толкова видно и силно.

# 491
Ремотива му трябва около 2 седмици.

Лейди, положителни емоции много помагат, но в смисъл трябва да е нещо положително за теб самата, а не нещо което пак ти донася стрес. Я сега ако се влюбиш щастливо и човека те кара да летиш, хич няма и да обръщаш внимание на сърцебиенето Grinning

# 492
Аз да си кажа за бившия приятел, че в болногледачка станах.

Гала, не се движи много и лежи, понеже няма никакви сили. Едвам успява през деня да отиде с колата на 3-4 км да си напазарува нещо.

Деанкситът са му го дали да пооправяне проводимостта на нервите. При него била 5 пъти по-малка, от отколкото на нормалните, т.е. ние  Mr. Green

Бе толкова ли сме изкукали. Тръгвам понеделник за шофьорски кърс и получавам ПА. Ужас, ще вида нови хора, ще ме учат, изпитват, даже ще говоря пред тях  (аз нали имам и социална фобия).
Казах си, Танче - стягай се, няма време за лигавщини!

Лек уикенд Ви пожелавам!

Последна редакция: сб, 02 юли 2016, 20:06 от Jerry F

# 493
  • София
След всичките проблеми от миналото лято до днес, резулатата е повишаване дозата на АД. Трябваше по-рано да отида, ама все чаках да ми "мине". Дано се оправя, че съм много депресирана в момента ooooh!

# 494
След всичките проблеми от миналото лято до днес, резулатата е повишаване дозата на АД. Трябваше по-рано да отида, ама все чаках да ми "мине". Дано се оправя, че съм много депресирана в момента ooooh!
Увеличи дозата и си по добре ли какво пиеш и каква дозировка

Общи условия

Активация на акаунт