Паническо разстройство - 25

• 96 749
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Здравейте сладурчета,
аз преди 11 дни бях на пси и ми вдигна дозата двойно и осезаемо се чувствам много по-добре. Вдигнах се от дупката така да се каже.
Всъщност нямам никакви почти проблеми освен някои тревожни краткротрайни състояния и помисли преди пътуване обикновено. В понеделник ще му звънна на пси да му кажа ефекта и да прецени какво да правим.
Успех на всички  Hug

# 541
Здравейте,

Уникална тема. Поздравления! Започвам да намирам отговорите, които търся с години... Чувствам се изморен, но изпълнен с надежда, че ще намеря решение на проблема!

Имам един въпрос, на който ще се радвам да ми помогнете. В прочетените теми тук за ПР се препоръчва извършването на хормонални изследвания и посещаване на ендокринолог за проблеми с щитовидната жлеза. Хормоналните изследвания от ендокринолога ли се правят и обхващат ли тези изследвания състоянието на щитовидната жлеза?

Поздрави!

# 542
Наркомани!
Вкопчили сте се в хапчетата и ви харесва,доза за днес доза за утре,проблема стои и се питаме защо,защото мамка му той не е в менделеевата таблица а в нас самите,емоциите преживян стрес или травма събирано с времето,ако не ви е помогнал психотерапевт значи не е бил правилният или държите да си пиете жалките хапчета цял живот!
Круме,в грешка си,аз се оправих без хапчета! Останах тук след като се оправих с надеждата да помогна,но явно помощ се дава на някой който не се е предал,има нещо силно в него.
В момента се чудя дали да напусна темата,дайте ми причина да не го правя.
П.с. Чуйте сърцата си хора,не страха!

# 543
Здравейте,

Уникална тема. Поздравления! Започвам да намирам отговорите, които търся с години... Чувствам се изморен, но изпълнен с надежда, че ще намеря решение на проблема!

Имам един въпрос, на който ще се радвам да ми помогнете. В прочетените теми тук за ПР се препоръчва извършването на хормонални изследвания и посещаване на ендокринолог за проблеми с щитовидната жлеза. Хормоналните изследвания от ендокринолога ли се правят и обхващат ли тези изследвания състоянието на щитовидната жлеза?

Поздрави!
Обхващат нивата на хормоните,прави се в болница срещу такса и е готово до седмица,след което обратно до ендокринолога да ти разкодира цифрите и сподели в норма ли си.

# 544
Nomorefightme, прав си! Знам че е така, но е много трудно. Изпускам му края. Не знам какво да направя. Тревожността ми е прекалено висока. Не съм се предал, ще търся друг терапевт, ще тичам, ще дишам, но тези пусти тревожни и негативни мисли, тази апатия, всички симптоми, чувство за вина просто не ми дават мира. Днес успях да спя, но както винаги още със събуждането скачам от леглото с чувство за ужас и тревога. Всичко идва най-вероятно от нерешителността ми за живота, страха ми от провал и субективното ми чувство че съм никъде. Моля който е бил като мен да даде някакъв съвет

# 545
Вивиан, радвам се за теб Hug Моята доза е максималната и не знам сега какво ще ме правят ooooh! Даже 1/2 хапче над над максималната.

И аз като Крум, всичко ми беше наред, даже щастлива се чувствах. Откъде се пръкна отново тази огромна депресия. И то от 1 седмица. Тази ужасна тревожност. Паниката е уникална. Все имам страх, че нещо ужасно ще се случи и то за всичко.
Гаденето и виенето на свят са си дружки с мен, откакто се събудя. Нямам желание за нищо, даже там, където се чувствах найодобре - в планината и фитнеса не ми се ходи. Не мога да си върша служебната работа.
Все си мисля, че ми трябва флуанксол. Но любовта трябва да каже, сега ще звъня да видя кога е на работа.

# 546
  • Plovdiv, Bulgaria
Хормоналните изследвания от ендокринолога ли се правят и обхващат ли тези изследвания състоянието на щитовидната жлеза?

изследванията се правят в лаборатория, която е хубаво да е препоръчана, че понякога си измислят резултати вместо да правят реални тестове, а след резултатите можеш да обсъдиш с еднокринолог и той ще ти назначи медикаментозна терапия

# 547
Ет' ме отново.
Бях при любовта ми newsm36

Не съм била за флуанксол, а за смяна на АД-то. Смени ми го. Ама ако го прочета как се казва, сигурно ще съм най-добрия графолог в страната. Ще се опитам, че ми го даде насипен. От утре почваме постепенно да го сменяме. Другия четвъртък пак да ходя да се гледаме. То ние само си се гледаме де Laughing
Е като го разчета, ще пиша кой ми е новият АД.

# 548
Джери, това че те вика толкова често не е току така Grinning

# 549
Ет' ме отново.
Бях при любовта ми newsm36

Не съм била за флуанксол, а за смяна на АД-то. Смени ми го. Ама ако го прочета как се казва, сигурно ще съм най-добрия графолог в страната. Ще се опитам, че ми го даде насипен. От утре почваме постепенно да го сменяме. Другия четвъртък пак да ходя да се гледаме. То ние само си се гледаме де Laughing
Е като го разчета, ще пиша кой ми е новият АД.
Джеренце, разчитай и сподели какво ти е изписал.Simple Smile)

И аз се включвам разтревожена. Адски замайване, дереализация, тревожност лека и още още гадни работи. На 1т Сероксат съм още, дали да говоря с пси, ама какво да изпише, аз съм пила всичко:(

# 550
Гала, ама от другия четвъртък излиза в отпуска за 2 седмици и не каза - Айде с мен в Черна гора и Хърватия. Аз всичко мога да правя в хотелските стай, аааа и не само там Wink

Нели, изписал ми е Аритави. Брех разчетох. сега четири дни постепенно ще минавам от оропрекс на аритави. От 30 мг е сега, но сигурно щял да ми вдигне дозата до 120 и ще са хапчетата по 60 мг. Хубавато било, че част е платена по здравната каза, че са с едни цени ooooh!

Ми това е. Изписа ми и зопиклон поне да поспивам, а не да удрям по 3 диазепама.
А, другото - отслабнал, ама много кльощав станал. Преди ми харесваше повече. Ще го охраня.
Питах го дали ние лудите можем да ставаме шофьори категория B. Можело, давал ми Wink

Ох, айде да се оправяме вече!

# 551
Гала, ама от другия четвъртък излиза в отпуска за 2 седмици и не каза - Айде с мен в Черна гора и Хърватия. Аз всичко мога да правя в хотелските стай, аааа и не само там Wink

Нели, изписал ми е Аритави. Брех разчетох. сега четири дни постепенно ще минавам от оропрекс на аритави. От 30 мг е сега, но сигурно щял да ми вдигне дозата до 120 и ще са хапчетата по 60 мг. Хубавато било, че част е платена по здравната каза, че са с едни цени ooooh!

Ми това е. Изписа ми и зопиклон поне да поспивам, а не да удрям по 3 диазепама.
А, другото - отслабнал, ама много кльощав станал. Преди ми харесваше повече. Ще го охраня.
Питах го дали ние лудите можем да ставаме шофьори категория B. Можело, давал ми Wink

Ох, айде да се оправяме вече!
Да, пих го 15 дни по 30мг и го спрях. Трябваше да продължа, може добре да действа. 35 лв някъде беше от 30мг, капсули са. В чужбина е доста популярен, аналог е на Симбалта.

# 552
Хора писна ми да живея като половин човек.. Това замайване Cry
Днес уж всичко беше наред, излизам с детето на разходка и както си вървяхме изведнъж като, че ли изпаднах в безтегловност, ахаа да припадна. Поокопитих се и продължихме. В магазина обаче така силно ми се завъртя всичко и започнах да потъвам, че си помислих този път няма начин да не припадна  Sad. Тръгнахме си, аз едсам пристъпвах. Като гледам хората колко са спокойни, как спокойно се разхождат, на мен ми иде да се гръмна. Това нашето не д живот,  просто съществувание Sad((((((

# 553
Джеренце, дано да ти понесе аритавито, защото е нов и доста добър АД. За съжаление при мен не подейства. По принцип най-често го изписват за фибромиалгия. Стискам палци да ти помогне.  Hug Hug

# 554
Хора писна ми да живея като половин човек.. Това замайване Cry
Днес уж всичко беше наред, излизам с детето на разходка и както си вървяхме изведнъж като, че ли изпаднах в безтегловност, ахаа да припадна. Поокопитих се и продължихме. В магазина обаче така силно ми се завъртя всичко и започнах да потъвам, че си помислих този път няма начин да не припадна  Sad. Тръгнахме си, аз едсам пристъпвах. Като гледам хората колко са спокойни, как спокойно се разхождат, на мен ми иде да се гръмна. Това нашето не д живот,  просто съществувание Sad((((((
Вестичка и при мен е така:) Днес увеличих с пол табл. Сероксат да видим дали ще има ефект. Пси каза, че за ПР се изписвали до 3 таблетки, надявам се с тази 1т и пол. да съм малко по добре:) И аз всеки ден припадам уж, тежко ни е:))

Общи условия

Активация на акаунт