Какво мислите за тройките?

• 52 545
  • 244
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Аз не виждам с какво темите дразнят, още повече че форумът не е само за бебета и мами, а и за хиляди други неща. Да ви изброявам ли всички раздели или сами може да им хвърлите по едно опреснително око. И второ - след като не ви харесва дадена тема - не влизате и не я четете! Толкова е просто!!!

# 121
DonJon, не те убеждавам в нищо, всеки си гради сам щастието. Не знам защо ти е толкова неразбираемо да проумееш, че просто има хора с различна философия за живота. И все пак да им е гот в дългосрочен план  Embarassed
Тука нещо се овъртя брат. Ти си този, който се опитва да ме убеди мене, че не съм смислил само за една жена дълго време.
А всеки да си го слага където иска и да се чувства колкото иска щастлив. Никъде не съм писал, че хората са еднотипни, даже напротив. Ама толкова четеш и ти през редовете. Като те гледам какъв си пич с москвич, че и стиснат... тройка ще направиш за без пари само с два гея насреща  hahaha

# 122
Аз не виждам с какво темите дразнят, още повече че форумът не е само за бебета и мами, а и за хиляди други неща. Да ви изброявам ли всички раздели или сами може да им хвърлите по едно опреснително око. И второ - след като не ви харесва дадена тема - не влизате и не я четете! Толкова е просто!!!
Темата е в семейни отношения. Те такива не са имали никога, но раздават високопарни съвети на килограм. Затова казвам, че има по-подходящи места Peace

# 123
DonJon, аз даже не разбрах ти откъде изскочи и какво имаш да кажеш по темата. Иначе не знам как налучка, че се кефя на ретро автомобили, но за съжаление нямам москвич  Laughing Но мога да те уверя, че умея да чета и разбирам.
By the way, едно време на "брат" си говориха само в циганските махали. Просто информативно, звучи зле за средата и образованието ти Rolling Eyes Ако имаш някакви претенции де, иначе е ОК  Laughing

# 124
  • София
DonJon, евала, че мислиш само за жена си. 8 години казваш? В съвременния свят това е супер похвално, наистина (стига да е вярно  Wink ). Ние с мъжа ми също бяхме точно както ти го описваш в продължение на 7 години обаче. Тогава и двамата направихме грешки, провокирани от други неща, които обаче доведоха и до временна раздяла, през която е имало и други хора до нас. Повечето хора са на мнение, че има ли временна раздяла и хайде - значи всичко е приключило и нищо не може да бъде същото при евентуално продължване на връзката след това. Еми, не е така. Вече от 13 години сме заедно, по - щастливи и обичащи се от всякога и да - хората, които бяха с нас временно изиграха огроооомна роля в нашето бъдеще. Мисълта ми е - никога не можеш да бъдеш сигурен какво те чака...хората се променят, живота ги променя...и както сте щастливи и влюбени сега, така след 10 години може да не се познаете. Но ако знаеш, че жената до теб е твоя човек, който не искаш никога да губиш, може пък да стане така, че една тройка или суинг да спасят туй, що не гасне... Laughing НСЧ - темата си е в точния раздел, ако е задължително да сме семейни от по 20-30 години...вече е друг въпрос. Всеки човек, с брак или без брак и дълга връзка е в пълното си право да публикува в раздела и да изказва мнение. А и сексуалните отношения са си една доста важна част от семейните.  Wink 

# 125
  • Sofia

8 години са едно нищо. Принципно говоря, не за случая на DonJon. Peace

# 126
  • София

8 години са едно нищо. Принципно говоря, не за случая на DonJon. Peace

Съгласна съм....напълно...  Peace За "нещо" можем да говорим от 15 нагоре... Но в крайна сметка, всеки човек, който е във връзка я чувства еднакво важна, независимо дали е на 2 години или на 20...

Последна редакция: ср, 15 юни 2016, 14:34 от Kriss.P

# 127
...НСЧ - темата си е в точния раздел, ако е задължително да сме семейни от по 20-30 години...вече е друг въпрос. Всеки човек, с брак или без брак и дълга връзка е в пълното си право да публикува в раздела и да изказва мнение. А и сексуалните отношения са си една доста важна част от семейните.  Wink 
Така е, затова и темата не е заключена. Имам предвид, че хора, които са на фаза гадже убеждават друго с деца и семейства кое е неизбежното и как това нямало да им разруши връзката. А реално резултатите показват друго. Просто нямат никаква идея за какво говорят, млади, играе им се, ок  Wink

Едно е да имате връзки с други при раздяла, и съвсем друго да се въргаляте с други, докато сте заедно. Имали сте проблем, осъзнали сте го, преодолели сте го и сте продължили напред. Не сте си заравяли главата в пясъка, че всичко ви е на 6, но просто ще си викнете една кака или батко.

DonJon е казал останалото.

# 128
Пишете за чувства - те са същите между нас, каквито са били и преди. Може би единствено сме много по искрени със себе си и със другия. Не липсата на чувства, или пък секс карат една двойка да пробва и да се отдаде на този начин на живот. Сексът в суинга е в чист и първичен вид като изживяване, а сексът с човека до теб е нещо съвсем друго. Не знам дали, ако не се бяхме впуснали в този начин на живот интимността помежду ни щеше да остане същата. Може би не, съдейки по околните семейства несуингъри. А за разрушените връзки-пак ще се повторя, не познавам разпаднало се семейство на суингъри, но познавам много суинг двойки любовници и много семейни жени и мъже търсещи отделно от половинките си този начин на живот. Когато ние сме го започнали сме нямали проблеми между нас и със света около нас.Не е това причината да започнем да водим този начин на живот, Може би сме по сексуални, може би отдаваме по голмо значение на секса и това ни подтикна.

# 129
Просто не успявате да се задоволите един друг, не че сте по-сексуални. Някога, ако попаднеш на човек, с когото си пасвате напълно ще видиш разликата.
Но не знам как стои и въпроса с онова, което градите. Защото всичките ви сили и труд, който полагате за вас и децата ви, в един момент може да иде в ръцете на някое случайно заченато дете. Защото каквито и мерки да се взимат, риск винаги има. Освен ако не сте се подложили на стерилизация.

Иначе като нищо против тройки, четворки и т.н., но да се признае, че двойка вече няма Peace

П.П. Вие имате ли деца?

# 130
"Просто не успявате да се задоволите един друг, не че сте по-сексуални. " Напротив сексът между нас е едно невероятно задоволително изживяване, но все пак ние сме заедно от 96 -та година. Мисля си дори, че нашето семейство е по сплотено от други неживеещи този начин на живот. Аз съм на 43 и се чувствам страхотно в кожата си може би и заради това.

П.П. Вие имате ли деца?
Да имаме деца, две прекрасни момчета. Това налага голяма дискретност.

# 131
Защо? Нали правите нещо естествено?
Как ще запазите в тайна евентуална бременност - на друга жена, забременяла от мъжа ти?

# 132
Защо? Нали правите нещо естествено?
Как ще запазите в тайна евентуална бременност - на друга жена, забременяла от мъжа ти?

Да това е нещо естествено и нормално за мен, но не искам моят избор да предрешава или повлиява на техния избор. Те тепърва се влюбват, ревнуват, тъгуват - не искам да им отнема тези плодове на младостта. Те ще решат как и какво да правят с живота и телата си. Не искам да им задавам модел. Ако някой ден разберат - това е нашият живот и правото на избор си е наше. Просто е.
А  евентуална бременност - има толкова много и различни начини за предпазване, а и в суинга има едно правило - мъжът свършва винаги извън жената.

# 133
Много ми е интересно ти като правиш нормален секс, разбирай само с мъжа си, държиш ли дъщеря си в течение как, кога и по колко? Ако не, защо? Нали правиш нещо естествено?

# 134
Естествено, че дъщеря ми знае, че правим секс един с друг. Никъде не съм намеквала да им се дават подробности. Но и не крия от нея онова, което смятам за естествено и нормално.

Loalx, сперматозоиди се отделят по време на целия акт, не само при свършването.

Общи условия

Активация на акаунт