Януарска мама - 4

• 42 282
  • 775
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Пише, че включва предпазен колан - http://m.ikea.bg/childrens-ikea/baby/Highchairs/27213/28344/, не съм сигурна таблата обаче дали не е отделно.

# 736
Гледам, че за столчета пишете. Аз съм си харесала ето такъв:

Скрит текст:

Става на масичка със столче за рисуване, игра и т.н.

# 737
ние още нямаме столче но мисля в най скоро време да купим

# 738
Гледам, че за столчета пишете. Аз съм си харесала ето такъв:

Скрит текст:

Става на масичка със столче за рисуване, игра и т.н.
Тези са много тежки. Помисли дали ще гоползваш само на едно място. Аз моето го разнасях нон стоп

# 739
  • София
това сме купили. За сега котката спи върху стола.
Пробвах захранване с тиква на хип, но не му хареса. чудя се дали да му свря картоф или нещо друго да купя.

# 740
  • София
Момичета, защо през телефона не виждам снимки?
Циндил, добави му мляко в пюрето. Може да го приеме по-добре.

# 741
  • Бургас
Здравейте и добре дошли на новите мами!
Марти днес става на 5 месеца, как лети времето не е истина!
Започнах захранването преди два дни с безмлечна оризова каша на Милупа. Хареса му. Правя я с кърма и се втечнява бързо, но пак си я яде. Смятам да продължавам бавно и както го чувствам.
Утре сме на консултация за мерки и теглилки. Интересно ми е педи какво ще каже за храненето.
Столче за хранене купих преди седмица. Изобщо не съм се притеснявала дали ще седи в него. В началото го слагах съвсем за малко и постепенно свикна и много му харесва. Шезлонгът вече не ползваме. Седи си без проблем и си играе на столчето, само свалих таблата за сега. С Жасмина ползвахме подобно столче, само че друга марка и много бях доволна. Ето сегашното
http://moebebe.com/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/9df78 … baby-design-8.jpg
Има три позиции на гърба, регулира се на височина и се сгъва добре и не ми пречи в къщи, хем се ,,ширим,, на 60 квадрата.
Ох,  научи се да скубе и щипе, страшна работа. Но пък как се смее с глас и пее, много ми е сладък.
Сам заспива само в количката. В къщи се гушкаме. Сега сме се сгъчили тримата с какта на спалнята, защото тя иска да спи с нас. Другата седмица ще я пращам при баба и и ще се ширим с малчо  Joy

# 742
Таня браво. Много е хубаво столчето.Аз се чудех дали не е рано за сядане в столче.но и аз днес от немай къде го сложих. Крив е,  ужасен е, не си познавам бебето все едно.
И аз смятам да се пробваме с ядене тия дни. Имам на Хипп няколко пюрета. Да видим.

# 743
Мартинела и ние бяхме така. Сега поутихна уж , но не съвсем. Повече от месец обаче ми разказа играта.
Аз съм харесала столче , като ова на Маги. Същият тип, друга марка. Много ги препоръчват, пък незнам.
В неделя на БГ земя почвам и аз захранването с домашна Бяла тиква. Така де - първо на баба си и дядо си стените до оплюе . Да разберат по трудния начин , че имат внуче  Grinning

# 744
  • София
Ходихме на консултация и за един месец + 500гр. и според доктора +8см., ама аз нещо се съмнявам, че са толкова. Биха ни последните за сега ваксини и малкия вдигна лека Т, дано през нощта не е крив много.
За сега си оставаме само на кърма.  Simple Smile
Katia_N, права си, е напред се превъзбуждат, но понякога е разсейващо и спират да мрънкат.  Party Твоята раница каква е? Супер, че си хапва с апетит, дано и занапред е така.
Циндил - Пиндил, много е хубаво столчето.
Frozy, и аз от телефона не виждам снимки. Тези раници гледам. http://olx.bg/ad/ergonomichna-ranitsa-sling-kenguru-s-provetreni … tove-ID3BdCq.html Тези от 60лв. не съм ги видяла.
tanya_79, не е ли малък са стои в столчето? А и да играе в него.

Последна редакция: вт, 14 юни 2016, 00:34 от GERY80

# 745
  • София
Здравейте, момичета! Аз рядко се включвам, защото рядко се добирам до компютъра, а от телефона мразя да пиша, но сега успях. Simple Smile
По въпроса с раниците - хубаво е да пробвате, но по-скоро за вас - бебето може да се изнерви при пробата и да мрънка, а после да свикне и да му харесва да го носят. Ние бяхме така - два пъти ходих в Рошаво и двата пъти Сами се скъса да реве, а пък беше носен в слинг от много рано и му харесваше. Взехме си все пак и раница - просто такова ни е ежедневието, че раницата ми е супер улеснение. Първия път вкъщи му беше явно странно и пак не беше много щастлив, но оттогава насам се носим ежедневно - кога за малко, кога за по 2-3 часа наведнъж - много ни е удобно и хубаво.   Peace

# 746
Момичета, благодаря ви много за съветите. Винаги сте били мили и много отзивчиви!  bouquet

# 747
  • Варна
 GERY80, това, което си пуснала не е ергономична раница, а кенгуру според мен. Платката, която стои между крачетата е доста тясна, а и щом може да се носи в двете посоки, значи не държи крачетата достатъчно разкрачени. Т.е. няма гаранция, че ще ви е удобна. Нашата е оригинално Ергобейби, поръчах я от Амазон. Ако не ти се дават много пари, вземи някоя реплика на Ергото, те съм 60тина лева. По принцип Ергобейби имат раница, която става за гледане напред (Ergobaby 360), но не знам дали има реплики. Все на стандартната съм виждала. newsm78

# 748
  • Plovdiv, Bulgaria
Купих оризово брашно и направих домашна оризова каша. Сложих и ябълка, та не знам как ще е чиста, но с плод малкия много я хареса. Утре ще пробвам с банан. Май няма да купувам готови каши

# 749
  • София
    Май само ние останахме незахранени  Grinning. Към края на месеца мисля да я пробвам да видим как ще е.
    Аз ще ползвам столчето от каката. То си е почти ново. Тя не обичаше да стои в нищо - нито шезлонг, нито количка, нито стол. Вързана ли е следваше рев до небесата. Нея основно съм я хранила седнала в мен. Сега Зори е много различна, надявам се да и хареса. Аз дори не си спомням какво беше, но със сигурност не е скъпо. За такава вещ много пари ми се струват безсмислени. Даже и сега едва ли да го ползваме много, защото е обемно и заема място. Като попорасне бебка и започне да си седи стабилно, мисля да и купя от тези икейските. Много са компактни, практични и лесно се почистват.

Общи условия

Активация на акаунт