Боя за коса - Вlond 40 - Клуб на блондинките

• 114 235
  • 727
  •   1
Отговори
# 345
Уф сори, че ви занимавам пак с мойта боя ама като поръчвам от интернета ми излиза солено. Някой знае ли дали някъде във Варна се продава боята Алфапарф?  Laughing

# 346
Ми да. Peace Те си имат и магазин/офис/представителство. Peace

# 347
Ми да. Peace Те си имат и магазин/офис/представителство. Peace

Оо, а знаеш ли къде се намира? Незнам защо ама в гугъла нищо не ми излиза за адрес  и такъв магазин newsm78

# 348
На Цимерман 24  Peace

# 349
  • софия
Аз от боядисана черно, станах руса с него, но ме правиха в салон. Косата ми беше къса и минах без поражения.
Това, което тогава ми направи впечатление е, че не се маже и да се остави да престои, а постоянно фризьорката ми масажираше косата и наблюдаваше какво се случва.
[/quote
Благодаря ,ще се пробвам от 5ца да стана 8ца

# 350
Момичета, в Лили са пуснали някакви нови (поне за мен) тониращи балсами. Имат си точно "розова перла". Така изглеждат (снимката не е добра и не може да придобиете реална представа за цвета):
Скрит текст:

# 351
Момичета, в Лили са пуснали някакви нови (поне за мен) тониращи балсами. Имат си точно "розова перла". Така изглеждат (снимката не е добра и не може да придобиете реална представа за цвета):
Скрит текст:
Вчера си купих същия от DM за около 2,30лв. и мисля тези дни да го пробвам и ще дам отзиви  Peace

# 352
Здравейте, момичета! Simple Smile От скоро съм във вашият клуб и не съм наясно с продуктите  Laughing

Цветът ми е пепелно рус и искам да си остане такъв, но въпреки използването на специален шампоан на L'oreal косата ми жълтее, най-вече в краищата  #Crazy Има ли други продукти от които сте доволни и които бихте ми препоръчали?  bouquet

# 353
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз лично от продуктите на Лореал не съм доволна и по-точно тези ,които са предназначени за убиване на жълтите оттенъци.

# 354
Аз лично от продуктите на Лореал не съм доволна и по-точно тези ,които са предназначени за убиване на жълтите оттенъци.

И аз май се включвам в групата на недоволните от тази марка  Laughing

# 355
  • В полите на Пирин планина
За матиране аз ползвам тониращ балсам Leganza №91.  Peace

# 356
Здравейте, дами!

Познавате ли тази малка боя за коса - http://www.keen-hair.com/en/?

# 357
Някой ползвал ли е тези бои
igora royal absolutes age blend
Скрит текст:
На Игора добри ли са боите изобщо ?

Избрах си 8.01 от тези ,но не съм ги ползвала и ще се радвам да споделите мнение Hug

Много искам ,натурален цвят а не ми се получава   Confused  Вече не знам какво да пробвам ...

# 358
  • Варна
Скрит текст:
Лично при мен може би защото все още имам жълтеникави кичури по косата си не даде никакъв резултат нито този розовия,нито другия перлен.Аз мисля че просто са сменили опаковката,преди бяха във едни червени кутии,но разликата явно е в качеството.При старите перления тонираше жълтеникавото,при тези не.

# 359
  • София
За матиране аз ползвам тониращ балсам Leganza №91.  Peace
Аз 94, доста добри за смешната си цена  Peace
91 докарва ли наистина розов оттенък?

Общи условия

Активация на акаунт