Брак с чужденец - Пакистанец

• 53 923
  • 311
  •   1
Отговори
# 150
# 151
  • Deutschland
Тази статия пък / и тя е стара / ме озадачи http://www.blitz.bg/news/article/147946 

Ако е само бизнес, защо са тези изисквания  newsm78

# 152
  • Down south
Авторке, обиколила си света, обогатила си културата и мирогледа си. Как така си готова да плюеш на такъв живот и работа и да се погребеш слугиня в мюсюлманско семейство?!?
Ще си празнуваш Коледа и Великден?! Keep dreaming. Може би само насън, повярвай.
И какво означава "ако ме приемат каквато съм"? Те отсега не те приемат, а какво има да става още...
Идеалистка ли си, мечтателка ли, не знам, но май не си много зряла за годините си. Всеки случай не си личи.
Ако цялата работа е реална, горката авторка, или не знае какво я чака, или явно не я вълнува.
Моите впечатления са много повърхностни, но все пак имам някакви.
Имаме приятели със съседи от Пакистан. Жената е облечена в традиционните носии  и увита  в шалове, назависимо от температурите навън. Излиза само придружена от съпруга си. Самостоятелно шофиране, пазаруване и т.н. явно са немислими.
Действието се развива в САЩ, а какво би било в друга по-консервативна страна, не бих могла и да си представя.

# 153
охххх много се смеях. Свършиха се мъжете, та тръгна с пакистанци. По-голяма мизерия от тези хора не съм виждала. Мръсни, миризливи, живеят като животни по 20 човека в едни малък апартамент.
А какво означава, това което работиш "stroii....нещо си travelling"  newsm78

А тези зестри, търсене на мъже и подобни през 2016-та година са безумни. Те тези сестри да не са животни, та били за женене и им търсели мъже. Оххх, момиче как ти се занимава с всичко това  ooooh!

Аз не бих си погубвала живота инервите с подобни индивиди. Не очаквай любов и признателност от такива народи и култури. Индия и Тадж Махал може да са страхотни, но само от туристическа гледна точка.

# 154
  • тук-там
.......Мръсни, миризливи,....

Ох, не знам дали са мръсни, обаче миришат.......отврат. Явно е до раса,  като циганите, тези обаче ги надминават мноооого. Цял живот с това нещо... ooooh! Може и да се свиква, де. На фона на миризмите от манджите им. Laughing

# 155
Миришат много кофти индийците, и не е до хигиена. Просто потта която отделят мирише отврат, от храната ли е от какво, не знам но си смърдят и това е. Sick

# 156
Ароматът,се дължи на спецификата на кухнята-предимно някои подправки.

# 157
Темата е убиец ! Crazy Mr. Green
Връщам се да ви чета ,че още съм на първа страница . hahaha Joy

# 158
Темата е убиец ! Crazy Mr. Green
Връщам се да ви чета ,че още съм на първа страница . hahaha Joy
Изтърва. Авторката се отказа да чете, не и допаднаха коментарите, много реалистични се оказаха за нея.

# 159
Вие пък. Тя вече е в Дубай. Щастливо омъжена  Flutter newsm78

# 160
Не ми се вярва. Според последния и пост във форума, преди седмица Crazy, решена е да си празнува Великден и Коледа...ако те се съгласят. Crazy

# 161
Кой го знае този пакистанец дали е петролен инженер или някой общак на рафинерията  Joy къде ли да го завърши това инженерство в Пакистан  newsm78

# 162
Кой го знае този пакистанец дали е петролен инженер или някой общак на рафинерията  Joy къде ли да го завърши това инженерство в Пакистан  newsm78

Как къде? В британски университет в Пакистан, не разбрахте ли?  Mr. Green

Последните включвания на авторката съвсем ми навяват мисли, че и тук се прави на стори-телър, някак ми е много нереална - уж всичко знае, всичко е виждала, пък като 12-годишна разсъждава.

п.п. Някъде бях чела за някаква рускиня, която точно за пакистанец май се беше омъжила. Излъгал я, че има пари. Накрая се оказало, че тя даже в болница не може да влезе да роди, защото той няма пари. Живеели в страшна мизерия, в една стая с едно единствено легло, като мъжът спял на леглото, а тя и двете деца, които междувременно била родила, трябвало да спят на земята.

# 163
Аз да ви призная, четох малко от старите теми за Пакистан. Като си помисля има нашенки родили там, живеят там...настръхва ми кожата. Confused

# 164
Така живеят тези. Пуснете си в you tube, има една документална поредица на дискавъри точно за Пакистан и Индия. Живот, бит, бедни богати и т.н. отврат. Аз бях потресена от това, което видях.

Общи условия

Активация на акаунт