Брак с чужденец - Пакистанец

• 53 933
  • 311
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Абе той явно държи на връзката само при условие, че ТЯ е склонна на компромиси...

# 136
Той ако е искал да се мести в UK/Лондон или където и да е в Европа, до сега щеше да го е направил, нямаше да чака да стане на 40години, и една българка да му отваря очите. Точно обратното, решен е да затвори нейните.

# 137
Днес гледах медиците от Либия и се сетих за палестинеца Ашраф.Спасихме го от неговите си по вяра хора .Ожени се за българка,която му се набута сама и той имаше претенции към жена си да живеят по неговите си мюсюлмански традиции.Последва развод,но тя поне си беше вкъщи и и се размина ужаса на жени последвали мъжете си в мюсюлманските страни.

# 138
  • Sofia
Момиче как така си съгласна да си смениш религията? Защо не го попиташ той дали някога би сменил своята? Това мюсюлманите са нагли същества.

# 139
Момиче как така си съгласна да си смениш религията? Защо не го попиташ той дали някога би сменил своята? Това мюсюлманите са нагли същества.

Не е важно колко той е нагъл, а е важно колко тя е безхарактерна и несигурна.  Peace

# 140
И ако всичко написано от авторката е истина,нека и напомня,че колкото и да е хлътнала сега,любовта и ще изчезне мн.бързо ако се съгласи с всички условия на жениха.После е мн.трудно,да не кажа невъзможно връщане назад.През м.юли,мин.год.имаше при Гала случай на българка женена за сириец в Кипър.Най-доброто и кротко момче преди брака и нагъл извратеняк и побойник след това.Не можеше да се отърве от него и търсеше съдействие от тук.Мастурбирал пред майка и,и четиригодишната им дъщеричка.Сигурно и на това в Европа му викат''културни'' различия.Сега да дойде някой защитник и да ми каже,че ''не всички са такива''.

# 141
И ако всичко написано от авторката е истина,нека и напомня,че колкото и да е хлътнала сега,любовта и ще изчезне мн.бързо ако се съгласи с всички условия на жениха.После е мн.трудно,да не кажа невъзможно връщане назад.През м.юли,мин.год.имаше при Гала случай на българка женена за сириец в Кипър.Най-доброто и кротко момче преди брака и нагъл извратеняк и побойник след това.Не можеше да се отърве от него и търсеше съдействие от тук.Мастурбирал пред майка и,и четиригодишната им дъщеричка.Сигурно и на това в Европа му викат''културни'' различия.Сега да дойде някой защитник и да ми каже,че ''не всички са такива''.
Преди малко един познат, който живее в Англия ми го каза. Не били всички такива. Имал и колеги мюсюлмани, били свестни. Там законите се спазвали. Още малко и щеше да ми каже, че всичките новини за Германия са измислени.
За него са готини, защото е мъж. На повечето мъже не им дреме, че някаква си там религия смята жената едва ли не само за разплодно животно.

А авторката или ще си отиде любовта или ще се примири и ще се прави на щастливо омъжена.

# 142
Статистиката е категорична.Щастливите съпружески съюзи между християнка и мюсюлманин са изключение.В най-добрия случай,след като му роди 3-4 деца,в един прекрасен ден той я сюрпризира:  "Намерих си  втора съпруга.Религията и обществото ми го разрешават."
   Въпросът ми е към авторката:  Ти готова ли си да делиш съпруга си с още 2-3 законни съпруги?
   Хиляди са случаите в реалния живот на разбити семейства на християнки  /не само българки/ и мюсюлмани.Най-губещи в такава ситуация са децата.Ти,авторке,съгласна ли си да обречеш бъдещите си деца на такова "щастие"?

# 143
  • Варна

Преди малко един познат, който живее в Англия ми го каза. Не били всички такива. Имал и колеги мюсюлмани, били свестни.

Щото е мъж. И щото не живее той с въпросните "свестни мюсюлмани" под един покрив. Иначе друга песен ще пее.

# 144
Четох,четох и не се стърпях да го напиша-по тази тема бракът е необходим на силния пол за да "успокои" съвестта си относно секса с друговерка.Това е.

# 145
И да и покаже правият път - да стане правоверна и да види , че аллах е велик Grinning

# 146
Четох,четох и не се стърпях да го напиша-по тази тема бракът е необходим на силния пол за да "успокои" съвестта си относно секса с друговерка.Това е.

Аз пък се чудя защо 40 годишен мъж не може да си намери жена от своята вяра. Какво му има?  Rolling Eyes

# 147
Нищо не му пречи,то и за това да пробва с "по-различна" Mr. Green

# 148
Интересно ми е да видя този красив 40 годишен пакистанец , зарад който 29 годишна е готова да се отрече от всичко !?
 Току - що открих това http://www.jenatadnes.com/tema-na-broia/brakat-s-pakistanets-kato-priklyuchenie/
Смятам ще е полезно за авторката на темата.

# 149
Не мисля, че вече има нещо, което би и било полезно. Каквото имахме да и кажем го направихме.
Но като я чета разбирам, че още в началото на темата тя твърдо е решила и пренебрегва почти всички коментари. Живее с някакви илюзии. Като се омъжи, ще се изпарят.

Общи условия

Активация на акаунт