Брак с чужденец - Пакистанец

• 54 012
  • 311
  •   1
Отговори
# 120
  • София
При толкова мюслита в Лондон като нищо пакистанеца ще е новият кмет.

Моля те, не думай! Tired Ако това стане, значи след няколко години може да "паднат" Париж, Брюксел и Берлин.

# 121
При толкова мюслита в Лондон като нищо пакистанеца ще е новият кмет.

Моля те, не думай! Tired Ако това стане, значи след няколко години може да "паднат" Париж, Брюксел и Берлин.

Ада дойде на земята  Cry

# 122
Аз пак мисля...обиколила 80 държави, и взела че се нахендрила на пакистанец. Crazy

# 123
  • София
Аз пак мисля...обиколила 80 държави, и взела че се нахендрила на пакистанец. Crazy

Защо? Скоро в която и държава да отидеш, вероятността да срещнеш някой, различен от мюсюлманин, ще е минимална. Crazy Да не кажа, че ще си е чист късмет.

# 124

Защо? Скоро в която и държава да отидеш, вероятността да срещнеш някой, различен от мюсюлманин, ще е минимална. Crazy Да не кажа, че ще си е чист късмет.
Лошо. Sad

# 125
  • София

Лошо. Sad

Чиста статистика. С това преселение към Европа + високата раждаемост сред мюсюлманите + ниската раждаемост сред европейското население = ???

То е ясно. Изобщо, ама изобщо няма се изненадам, ако след години не се знае даже, че по тези земи е имало друго население, което е било с друга религия и други порядки.

# 126
  • HH

Глупости, коя образована жена ще иде на екскурзия в чужбина и ще се хвана с първия на социални помощи, чиито шансове за хубава работа клонят към 0 ?

Към авторката: Не мисля, че проекто свекървата ти ще кипи от щастие докато гледа как украсяваш елхи и месиш козунаци Wink

# 127
  • У дома
Чета темата от два дена, е много се забавлявах на гърба на авторката, съжалявам за което, но повече съжелявам теб. Момичетата са ти казали, бягай докато е време, телевизионни предавания, статии, толкова много жени опарили се от тези култури, а ти си готова да си смениш вярата и да приемеш цялото семейство. Ей това не мога да го разбера, чак пък такъв "принц" да е този пакистанец. След някоя друга година ще пускаш друга тема сигурно.
К@тя rotfImbo уби ме с козунаците и елхата hahaha Joy

# 128
  • Варна
Авторке, обиколила си света, обогатила си културата и мирогледа си. Как така си готова да плюеш на такъв живот и работа и да се погребеш слугиня в мюсюлманско семейство?!?

Ще си празнуваш Коледа и Великден?! Keep dreaming. Може би само насън, повярвай.

И какво означава "ако ме приемат каквато съм"? Те отсега не те приемат, а какво има да става още...

Идеалистка ли си, мечтателка ли, не знам, но май не си много зряла за годините си. Всеки случай не си личи.

# 129
Тя е на 29, младо момиче... Rolling Eyes

# 130
  • Най-красивата страна
Ако приемеш ислямът,това означава,че няма да празнуваш Коледа и Великден.Ще станеш мюсюлманка и ще живееш според Корана,като покорна съпруга.Ще трябва да се промениш .
Децата ти ще бъдат мюсюлмани ,ще се подчиняваш на съпруга си и на майка му.
Питай го дали това е вярно. Hug
И проучи внимателно дали няма друга жена в Пакистан или деца.
Не е нормално за един мюсюлманин да не е женен на 39 години.

# 131

И проучи внимателно дали няма друга жена в Пакистан или деца.
Не е нормално за един мюсюлманин да не е женен на 39 години.
Корана позволява до 4 жени, ако не се лъжа. Wink

# 132
  • София

Глупости, коя образована жена ще иде на екскурзия в чужбина и ще се хвана с първия на социални помощи, чиито шансове за хубава работа клонят към 0 ?

Към авторката: Не мисля, че проекто свекървата ти ще кипи от щастие докато гледа как украсяваш елхи и месиш козунаци Wink

Не говорех конкретно за авторката, а по принцип.

Да им е честит на лондончани новия кмет Садик Хан. Wink Ние сме тръгнали да убеждаваме авторката да не се омъжва за пакистанец, а те били толкова прогресивни. Wink Да не чуем след години, че е станала съпруга на кмета на Лондон, Берлин или Париж.

Авторке, давай! Хич не го мисли. Wink

# 133
А защо не заживеете заедно в Лондон примерно? Компромисен вариант. Не се набутвай в този Дубай, още повече с мъж мюсулманин. Пакистанците и индийците в Лондон са вече толкова много, той сигурно има познати там, които да му помогнат да си намери работа. Ако той държи на връзката ви би трябвало да е склонен на компромиси.

# 134
  • Deutschland
Той има майка и сестри за гледане. Дали ще ги помъкне и тях  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт