Брак с чужденец - Пакистанец

• 53 900
  • 311
  •   1
Отговори
# 165
Така живеят тези. Пуснете си в you tube, има една документална поредица на дискавъри точно за Пакистан и Индия. Живот, бит, бедни богати и т.н. отврат. Аз бях потресена от това, което видях.

Може ли линк ?

# 166
Абсолютни цигани. Как може нормална, успяла европейка да се върже не ми е ясно. Но темата не е реална най-вероятно.

# 167
  Вижте тази статия  http://www.webcafe.bg/id_1064564184  / от 2012г. / 
Цитат
"Само за миналата година в Пакистан бяха документирани над 8500 нападения с киселини, принудителни бракове и други форми на насилие над жените - по данни на организацията за защита на правата на жените "Аурат"."

# 168
Абсолютни цигани. Как може нормална, успяла европейка да се върже не ми е ясно. Но темата не е реална най-вероятно.
Дано да не е. Но нали ви казах, четох стари теми, има толкова свестни, грамотни жени, отишли там, и някак си са щастливи...най шокиращото за мен. Rolling Eyes

# 169
  Вижте тази статия  http://www.webcafe.bg/id_1064564184  / от 2012г. / 
Цитат
"Само за миналата година в Пакистан бяха документирани над 8500 нападения с киселини, принудителни бракове и други форми на насилие над жените - по данни на организацията за защита на правата на жените "Аурат"."

И после не всички са били такива. Хубу де, не са с всички. На 100 000 ще има един нормален.  Laughing

Moin, в грешка си. Доста жени има, които им се връзват. От глупост и наивност. Образованието не винаги е критерии за рационално поведение.

So Lucky, дали са щастливи може само да гадаем. Може да има жени, които просто се преструват.
Като цяло те не са хора, които си споделят какво става в семействата.

# 170

So Lucky, дали са щастливи може само да гадаем. Може да има жени, които просто се преструват.
Не не са, но четеш ги днес сготвих това, вчера онова, свекървата ми каза така, аз пък направих онака...Даже една потребителка я изчетох цялата, милата 2 дечица едно след друго и първото секцио там в Пакистан, я тя говори за мъжа си все едно е господ.Изведнъж е спряла да пише, какво ли е станало...Абе кофти.

# 171

Не не са, но четеш ги днес сготвих това, вчера онова, свекървата ми каза така, аз пък направих онака...Даже една потребителка я изчетох цялата, милата 2 дечица едно след друго и първото секцио там в Пакистан, я тя говори за мъжа си все едно е господ.Изведнъж е спряла да пише, какво ли е станало...Абе кофти.

Мисля, че просто са внимателни. Ами ако тръгне да споделя, нещо което не трябва и я хванат.
А това с храната е безобидно. Едва ли са като нас. Тук цял раздел със семейни проблеми има.  Mr. Green

# 172
Аз не мога да си представя как българка израснала и възпитана тук, ще се навре там в тази мизерия, да води килиен живот. Не си го обяснявам, то бива да се влюбиш, едно друго, ама да не ти пука за собствения ти живот и този на децата ти...

# 173
И аз, но ето на. Има такива жени. От наивност ли, от незнание ли или глупава толерантност.
И аз съм била влюбена, но като цяло съм практичен човек и виждам кусурите на хората, дори и в състояние на влюбеност.

# 174
На авторка препоръчвам да потърси документални филми на руски за момичета, омъжени в мюсюлмански държави. Не всички имаха късмет да се върнат живи, не всички успяха да върнат децата си. Дали някой може да каже, как се отнасят към децата на една избягала християнка?
И "зестрата" за сестрите ще се набави - ще се омъжи, ще и се обясни, че няма нужда от жилище в България и че трябва да подпомогне "бизнеса" на новото семейството.
Едно не мога да си обясня. Решила си да рискуваш собствен живот, прав ти път! Но да не се замислиш за съдбата на бъдещите си деца! Там се ражда, не съм чула да са разрешени контрацептиви. А в условие на разпространяващ се радикален ислям да не се замислиш какво може да случи със синовете и дъщерите ти? Дали ще имаш дума при тяхно възпитание? Дали момченца няма да са нови бойци с неверници? Дали някой ще те пита на каква възраст да се омъжи дъщерята ти?
Ей такива мисли ми минават през главата.

# 175
Да, но пусто сърце не трае... Laughing

# 176
Авторката сама честно да си отговори:колко време смята,че ще се носи на крилете на любовта?А после?

# 177
После ще има репортажи за поредната европейка сглупила да се омъжи за пакистанец.

# 178
Авторката сама честно да си отговори:колко време смята,че ще се носи на крилете на любовта?А после?

Изчислено е, че любовта трае три години. Поне в нормалните страни. В мюсюлманските може би спира малко след сватбата  Laughing

# 179
 Grinning аз в цялата тема не прочетох един положителен отговор, който да насърчи любовта с петролния инженер от Пакистан, работещ в Дубай.

Авторката или трябва да е много закъсала от към мъжко внимание или някой й е казал, че в Дубай са много богати и живеят приказно. Омъжвайки се ще си реши финансовите проблеми  Joy

Общи условия

Активация на акаунт