Чакаме с голямо нетърпение, майско ново попълнение !Бъдещи мами над 35

• 36 253
  • 763
  •   1
Отговори
# 720
  • София/Стара Загора
шери, какъв е проблемът със снимките?

# 721
  • София
Симона, честита ти дъщеричка   bouquet Да е жива и здрава, много да ви радва! Бързо възстановянане на теб.

Лелеееееее, списъка съвсем се скъси  #Crazy

Да питам - момичетата, които скоро  боядисваха стени - каква марка латекс избрахте и доволни ли сте?

# 722
Симона, честита дъщеря! Да е здрава и щастлива  bouquet

Моонлайт, боядисвах преди 5 години - тавани и бели стени с Леко, а цветните - оцветявах Dulux. Доволна съм от цветовете, но синьото трудно се чисти от някое петно - като минеш с парцала, остават облаци.

# 723
  • Плевен - Велико Търново - Милано, Италия
Симона, честита ти принцеса. Много усмивки и прекрасни моменти. Бързо възстановяване.

# 724
  • София
Ей, че хубав ден! Честито мамчета!!!

# 725
  • София
Моонлайт, боядисвах преди 5 години - тавани и бели стени с Леко, а цветните - оцветявах Dulux. Доволна съм от цветовете, но синьото трудно се чисти от някое петно - като минеш с парцала, остават облаци.

За момента сме харесали "Леко със сребърни йони" /всичко ще е тонирано в различни нюанси, ние и на тавана не слагаме чисто бяло, а с много слаб нюанс/, за кухнята взехме Levis Mur /точно, за да се чисти/. Знам, че Levis са добри, но на ММ не му харесва това, че имат "филм" и стоят - цитирам "като с блажна боя и няма уют". А пък и цената е доста по-висока.
Ти от Леко доволна ли си?

# 726
да, но не е тониран и са само таваните и една стена. скоро я мих, нямаше проблеми.

# 727
Ехааааа Онче бонбонче, само мъжка любов около теб. Да ти е жив и здрав синът, и двамата и само радост да ви носят.

# 728
  • Варна
Видях един клип, който ме остави безмълвна...
Спам абсолютен ми е поста,ама не се сдържах...
Скрит текст:

# 729
Тоя мислех, че след съчките няма накъде да изпростее повече.

# 730
Честито и на Симона,пълни се отбора  Heart Eyes
Кали,как си,гледам 3м и нещо,слушате ли се,Адаш,как е бандата?
Ще пусна снимка тия дни,че днес е празник на бебешоците

# 731
Ехаа имаме си и бебка днес. Симона, да ти е здрава и щастлива девойката с перфектни мерки и любимо и за мен име Heart Eyes
Ленивик, честита радост у дома, има слънчице, нали Hug
Звезде, слуша ли Звездолинчо? Вясвай се по-често де Hug
Ева, тоя тотално са му избили съчките ooooh! Чудя се такива бездарници как се изхранват Whistling

# 732
  • Истински се вижда само със сърцето.
Симона честита ти принцеса Анна  Heart Eyes да е здрава и много усмихната newsm51 на теб бързо възстановяване  Hug

Зездолинка как сте с Боги Simple Smile Щях да ти казвам че София се опитва да го конкурира по дълга коса в бебешкия период Simple Smile

Лени радвам се че дъщеря ти е вече в къщи Simple Smile

Хайде момичета някоя бременна няма ли да изкочи  Hug

Допълвам - Божкеее Евче какъв е този бе  ooooh!

# 733
  • Пловдив
Момичета,сега говорих с мойта дружка дет роди с Илейн,та педито и я карала да почва със сокове,сега през 2-я месец Thinking Така ли е?Тя не кърми...дали и няква схема дет зеленчуковото е в 5-я мес. със жълтъка.Варианти бол...

# 734
  • Истински се вижда само със сърцето.
Мистик едно време са давали сокчета от 3 тия месец, аз не бих давала сега за мен лично е рано и то не защото кърмя, аз смятам и да захранвам от 5ти или 6ти месец.

Общи условия

Активация на акаунт