AVON обсъждане на продукти - тема 21

• 106 917
  • 763
  •   1
Отговори
# 465
Аз имам този с арган, смесена ми е кожата и ми харесва как действа. Не я изсушава изобщо и много добре хидратира. Препоръчвам го с две ръце  Peace.

# 466

Или ексфолираща маска -ензимен пилинг с минерали от мъртво море

Тази я обожавам.

# 467
  • софия
И аз се колебая между двете ,щом са хубави ще ги взема и двете  bouquet момичета

# 468
Санкисд Джинждър е специфичен коралово прасковен без розово с перлa. За тези които харесват прасковени цветове е перфектен. Има леко изсветляващ ефект за устни с по-тъмни естествен пигмент.

Но ми суши устните обаче

Подкрепям за Sunkissed Ginger, с допълнението, че много се събира в гънките и подчертава и най-малките недостатъци.

# 469
Mомичета, минавам да споделя разочарованието си от новите червила. Понеже обичам различни и всякакви червила, взех от всичките цветове мостри. Само един от цветовете го нямаше. Нанесени на устни повечето са креместо-балсамести, мазнички, лъскави. Добре стоят. Някои не бяха особено наситени и трябваше примерно да минавам над 5 пъти, за да получа цвета. Харесах си 8-9 цвятас мисълта да си ги купя. Когато започнах по-обстойните тестове (по време на работния ден) се оказа, че всичките се разтичат супер гадно по всяка гънка. Пъплят нагоре извън устната посока носа- много неприятно. Не съм опитвала с молив за устни или пудра да сппра това разтичане, по принцип и не ми се занимава. При над 60 червила и 15тина гланца тук в тази нова серия съм пас. Жалко. Цветовете са прекрасни.

# 470
Аз пък нямам проблеми с тях.
Да не са наситени, но пък за лятото са ми и ок

# 471
Нали за тези говорим?

# 472
# 473
А да ви попитам за парфюма Sensuall ,хубав ли е?Как е като трайност?

# 474
# 475
re_ge, за пореден път благодарности за труда да наснимаш и качиш каталога  Hug

Благодаря и на отзовалите се по моите питанки  Hug
Бяха ми полезни и отзивите за новото блестящо червило, прегледах и ревютата му, и за момента като че ли ще се въздържа. По-скоро ще си взема някое от дълготрайните червила  Peace

И още нещо да питам - добри ли са ви впечатленията от спрея за мигновено изсушаване на лака? В настоящия каталог е намален и му се чудя  Thinking

# 476
Незнам коя поред бутилка ползвам от изсушителя Peace

# 477
Незнам коя поред бутилка ползвам от изсушителя Peace

И аз така. Simple Smile

# 478
Супер, ще се взима тогава  Peace

# 479
  • София
Леле каталог 13 е убийствен...кое по-напред... #Crazy newsm78

Общи условия

Активация на акаунт