По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 7

• 56 347
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Но за цитомегаловирус IgG   резултата не е ли положителен? Thinking
Извинявай, прочетох го като 10,5 Outta Joint Outta Joint Outta Joint Да, 105 е положителен. Къде го пуска?

# 661
В Цибалаб

# 662
Според мен повтори и се консултирай с лекар.

# 663
Така ще направя  Sad

# 664
За цитомегаловируса при бременна жена  най-важно е да имаш антитела от стара инфекция.
Ако ги има , не се тревожи изобщо. А, си гледай кефа! bouquet

Последна редакция: нд, 10 юли 2016, 12:22 от Анонимен

# 665
В понеделник ще отида при ЛЛ и ще я питам.

# 666
Абе днес съм абсолютна овца. Добре, че беше Герда. Високата стойност е Igg, тоест минала инфекция. Прясната ти е отрицателна, както казах първия път.

# 667
Герда, доста време не бях влизала в темата и днес се разстроих от това, което си преживяла. Аз съм пропуснала изобщо, че си забременяла Cry

Много, много съжалявам, че е трябвало да преминеш през всичко това. Борбата ти е тежка и от сърце ти желая да успееш скоро и да се радвате с мъжа ти на здраво бебче  Hug Praynig Hug

# 668
Много мъчно ми става от подобни истории, Герда, пожелавам ти съвсем скоро да имаш не едно, а две бебета. Момченце и момиче Hug

Чакам си лапарото и гладувам и жадувам. Четвърто поред и надявам се вече следващият месец да видим бебчо в корема Heart Eyes На моменти емоционално не издържам.

# 669
Като си знам "проблемите", как да ви кажа, че съм видяла двете черти, като сами станахте свидетели на загубата ми.
 Фетусът беше женски.(Много си мечтаех за момиченце)
 Специално избрах тази тема, за да споделя. Защото имаше теми, в които някои потребителки ме нападаха, че съм се правела на интересна и не съм казвала,че съм бременна, след като цяла година съм занимавала останалите с глупостите си.

Последна редакция: нд, 10 юли 2016, 21:05 от Анонимен

# 670
Герда, мисля, че тези, които са те нападнали, вероятно не са знаели за проблемите ти. Колкото до останалото, нещата, които казваме в моменти на афект, по- често са пресилени и не ги мислим.
Разбира се, че никоя не е длъжна да "признава"   каквото и да е - дали прави опит, забременяла ли е, болна ли е... Нали сме тук да се подкрепяме, какъв е смисълът иначе? Аз влизам, чета и пиша, за да получа съвет или просто да се разтоваря...
Наистина, много мъчно ми стана за случилото се и често те мислих тези дни. Но знам, че ти си силна и ще се пребориш!
И ти пожелавам не едно, а две здрави момиченца и то съвсем скоро  Hug

# 671
Никой не е нападал Герда, че не е "признала"! тя задаваше въпроси, от които мислещите хора сами си вадеха изводите, че е бременна. Казвайки го на глас (пишейки го), бяха обвинявани в нагло и арогантно поведение и навлизане в личното пространство  Peace нещо повече - едно момиче беше прочела в друга тема, че Герда е бременна (признато от Герда) и просто я попита в темата на клиниката как е станало -  беше обвинено в същото поведение... но нека не става пак драма, просто сметнах за необходимо да се знае и другата гледна точка  Peace

Последна редакция: вт, 12 юли 2016, 10:51 от eli_t

# 672
Не знам кой е крив, кой прав, а и не искам да се меся в това, изобщо не е моя работа. Просто исках да кажа нещо мило на Герда, защото предполагам, че в момента й е тежко...
Минало, заминало.
Простете си взаимно и това е. Ако можете Peace

# 673
Никой не е нападал Герда, че не е "признала"! тя задаваше въпроси, от които мислещите хора сами си вадеха изводите, че е бременна. Казвайки го на глас (пишейки го), бяха обвинявани в нагло и арогантно поведение и навлизане в личното пространство  Peace нещо повече - едно момиче беше прочела в друга тема, че Герда е бременна (признато от Герда) и просто я попита в темата на клиниката как е станало -  беше обвинено в същото поведение... но нека не става пак драма, просто сметнах за необходимо да се знае и другата гледна точка  Peace

Аз съм ставала свидетел на хаплив тон от страна на някой особи към Герда,така,че гледните точки ни се разминават.Нейно право е дали ще сподели или ще замълчи,докато тя прецени,че е удачно и всеки здравомислещ човек би се досетил и  съобразил с желанието и да замълчи за момента.

# 674
Някой да замълчи не означава споделяне само в няколко теми, защото доста момичета пишат в повече от 1    Peace

Общи условия

Активация на акаунт