Частни училища - информативна тема 12

• 99 620
  • 728
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Дорис Тенеди е в Бели Брези, но не зная дали приемат в момента. Има и едно друго частно училище на ул. Твърдишки проход в Стрелбище, което няма двор и е ново. Мога да разпитам допълнително за него.

# 676
О, чудесно, ще предам за Дорис Тенеди.
Ако разбереш и другото как се казва, пиши.

# 677
Прогресивното е на Нишава.

# 678
  • София
Друг вариант е ЕСПА на Околовръстното, Руския лицей на бул. Свети Наум в Лозенец, Евростар в Сердика. По моите критерии са на разумно разстояние от Брезите. Също, Артис - в Иван Вазов.

# 679
  • София

Всъщност това е училището, което се намира на ъгъла на ул. Твърдишки проход и ул. Рожен, за което писах, че е ново. Тази година (2016) ще му бъде първа, но вече познавам хора, чието дете ще посещава.

# 680

Всъщност това е училището, което се намира на ъгъла на ул. Твърдишки проход и ул. Рожен, за което писах, че е ново. Тази година (2016) ще му бъде първа, но вече познавам хора, чието дете ще посещава.
Аз лично съм възхитена от идеите им.

# 681
  • в страната на чудесата
Аз също, надявам се да имат бъдеще.

# 682
А какви са им идеите?

# 683
  • в страната на чудесата
Отиди на сайта на Института за Прогресивно образование, ще намериш инфо

# 684
  • София
За Института за прогресивно образование: и мен на пръв прочит ме зарадваха много - един от основателите, идеята за jump math, езиковото обучение от ПУК. Много държа на интензивно чуждоезиково обучение от ПУК (всеки ден).

# 685
Прогресивното училище приключи с приема за тази година. Кандидатствахме в него, но се отказахме. Въпреки това, много се радвам на инициативата за създаването му.

# 686
  • в страната на чудесата
Прогресивното училище приключи с приема за тази година. Кандидатствахме в него, но се отказахме. Въпреки това, много се радвам на инициативата за създаването му.
Така ли? Не приемат повече деца ли?

# 687
А те получиха ли лиценз все пак? Защото на сайта пише, че трябва да го имат до края на март 2016 г.?

# 688
Така ли? Не приемат повече деца ли?
доколкото разбрах, плануваните паралелки са запълнени и приемът е приключил. въпреки, че се отказахме, получих покана за родителска среща, беше ми интересно да отида, но за съжаление не успях. моя близка записа детенцето си там и е била на родителската. били са все още в процедура за получаване на лиценз, имало е по-подробна информация защо се бави, но не се заинтересувах в детайли. остава таксата от 600 лева /месечно (без допълнителните дейности, които се заплащат отделно - посещения на театри, излети и т.н.), както и плануваното обучение в събота. за нас лично последното си е голям ангажимент, който не бихме могли да поемем, държим на уикендите си.

# 689
Аз съм учила и в събота. От това поколение съм. Честно казано, това е сериозен негатив за мен.

Общи условия

Активация на акаунт