Частни училища - информативна тема 12

• 99 850
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
  • в страната на чудесата
В Англо-американското училище даже не го крият...

# 541
  • София
Какво не крият в англо-американското?

Бояна, благодаря за информацията...  Peace Всякакви подводни камъни има значи... Човек трябва да е много внимателен.

# 542
  • София
За Англо-американското училище в Панчарево ли говорите?  newsm78 Доста деца на чуждестранни колеги има там, някои от тях са ми сравнително близки, никога не съм чула нещо в този смисъл.
С което не казвам, че не е вярно, просто искрено съм учудена.

Опус дей - също не съм чувала за тях, какво толкова страшно проповядват?

# 543
  • София
За Англо-американското училище в Панчарево ли говорите?  newsm78 Доста деца на чуждестранни колеги има там, някои от тях са ми сравнително близки, никога не съм чула нещо в този смисъл.
С което не казвам, че не е вярно, просто искрено съм учудена.

Опус дей - също не съм чувала за тях, какво толкова страшно проповядват?
Не, Бърди, за Англо-американската академия в Лозенец Лозен. Тя е на евангелисти.

Последна редакция: ср, 01 юни 2016, 09:44 от Onna-bugeisha

# 544
Онна, в лозен ли имаш предвид? ако е лозенец, не знаех, че има такова училище там - знаех само за лозен и за панчарево.

# 545
  • София
Лозен исках да напиша Blush Не съм се събудила явно още

# 546
  • София - Рим и обратно
Бояна, много благодаря за сведенията. За жалост, вярно е, че не е само това религиозно училище, което си позволява промивки на мозъци на деца и родители вече. Пред очите ми една интелигентна жена се превърна във вманиачена на тема веганство и т.н., и то по отношение на децата също, което е страшно.

# 547
  • София
Не го знаех това в Лозен, благодаря!  Peace

# 548
И аз въобще не знаех тези неща. Явно доста трябва да се проучва. Просто търсех добро англо-испанско училище и затова се насочих към него като начално, защото не виждам друг такъв вариант.
За гимназиите после е ясно, но те са след 7клас.
Ще търся друго, то се вижда....

# 549
  • София
Училището в Лозен има нови собственици от миналата година.

Скрит текст:
Бях чула, че  фирмата, строила новата им сграда, по неособено коректен начин е придобила пълни права над училището и старите собственици вече нямат никакъв дял.
Но, не съм сигурна, че това е така - беше ми споделено от позната, на която децата ходеха там на лятно училище

# 550
  • в страната на чудесата
така е, но не изглежда да са променили каквото и да е  Peace Исус те гледа отвсякъде Simple Smile))
е, моята информация не е от последните два месеца, може да е поостаряла

# 551
И аз разбрах, че Лозен е вече собственост на строители.

# 552
  • София
Училището в Лозен категорично е евангелистко, пак казвам, създадено е за да има къде да учат децата на евангелистките пастори тук. Чия е собствеността, взела лиценз от МОН нямам представа, но то си е част от от училището на пасторите, на едно и също място се намира, същите учители са и тн. Сега, може би и те твърдят, че не проповядват, нямам личен опит и не мога от първа ръка да твърдя, но пък го казвам, защото знам, че и други като мен не биха искали детето им да е в религиозно училище от какъвто и да е вид.
А за испанското ми се струва много по-рисковано, защото не е обикновено католическо, а супер краен прелат, с много крайни възгледи, заради които доскоро и не бяха признати от католическата църква. И защото имат детска градина, пак казвам, всички знаем какво е дете на 3-4, колко и какво разказва за деня си като е на градина и докато се усети човек, че детето му е с промит от съответната религиозна крайност мозък, при това на чужд език, който родителят може и да не знае, ще минат години.

В никакъв случай не искам да ги клеветя, не твърдя нищо освен каква е фондацията собственик и с какво се занимава. Всеки може да се срещне с тях, да провери, прецени и да си решава сам харесва ли му или не.  Peace

# 553
Бояна, това са доста сериозни обвинения към ААУ, надявам се, че почиват на проверена информация.  Peace
лично за себе си, ще си позволя да ги поставя под съмнение.
наш познат е член на борда, категорична съм, че няма нищо общо с евангелистката църква (човекът е атеист), а и никога не е споменавал училището да има нещо общо с нея.
деца на наши приятели се обучават там, също нищо “религозно“ не им е направило впечатление. след поста ти вчера разговарях с две майки с деца в училището, които са, меко казано, озадачени от твърденията ти.

# 554
  • София
Бояна, това са доста сериозни обвинения към ААУ, надявам се, че почиват на проверена информация.  Peace
лично за себе си, ще си позволя да ги поставя под съмнение.
наш познат е член на борда, категорична съм, че няма нищо общо с евангелистката църква (човекът е атеист), а и никога не е споменавал училището да има нещо общо с нея.
деца на наши приятели се обучават там, също нищо “религозно“ не им е направило впечатление. след поста ти вчера разговарях с две майки с деца в училището, които са, меко казано, озадачени от твърденията ти.
ААУ е училище към Посолството на САЩ. Никъде нищо не казвам за тях. Те само са безумно скъпи  Laughing
Говоря за ААА, което е в село Лозен, ААУ се намира в Панчарево. Апропо, тези в Лозен също доста печелят от това, че хората не правят разликата и си казват, че това е "американското училище", пък то не е това американско просто.  Peace

ААУ е това и там не само имам познати деца, които учат, но и познати, които работят. Нищо религиозно няма там, луксозно американско училище, прекрасна база и тн http://www.aas-sofia.org/

ААА в Лозен е евангелисткото. Ето това е сайта. http://aeasofia.com/

Общи условия

Активация на акаунт