Частни училища - информативна тема 12

• 99 939
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
  • София
На приятелка детето завърши 1 клас тази година в Дорис Тенеди. Много са доволни и от атмосферата и от обучението. Има забележка само, че са 25 деца в клас.

# 646
  • София
Много ви благодаря за споделената информация.

# 647
Здравейте! Има ли родители на деца, които са приети в Питагор 1ви клас за 2016/2017г.?

# 648
Имам приятелка с дете в гимназията на Дорис Тенеди. Бяха много недоволни и се преместиха след една година там. Все пак искам да отбележа, че детето им наистина е на много високо ниво.

# 649
Към мамите, които сте готвили детето си за приемане в Питагор за ПУК. Може ли да споделите как точно се готвихте и какви са ви впечатленията от протичането на изпитната процедура за 6 год. ПУК.  Peace

# 650
Някой има ли информация как са се представили тази година по БЕЛ и математика седмокласниците от частните училища, които в класацията са сред първите десет?  newsm78

# 651
  • София
Някой има ли информация как са се представили тази година по БЕЛ и математика седмокласниците от частните училища, които в класацията са сред първите десет?  newsm78

Тази информация все още не е публикувана. И аз я чакам; касае и частните, и държавните.

# 652
Някой има ли информация как са се представили тази година по БЕЛ и математика седмокласниците от частните училища, които в класацията са сред първите десет?  newsm78

Тази информация все още не е публикувана. И аз я чакам; касае и частните, и държавните.
Имам предвид не официалната класация на МОН, която излиза по-късно, а информация от самите ЧУ, защото всяко едно училище вече знае какви са резултатите на седмокласниците и често информира родителите от даденото ЧУ.

# 653
  • София
Ахаа - вътрешна информация значи  Mr. Green

# 654

Ами започни ти с информация от вашето училище. И класация все още няма,  за да знаеш кои са първите 10.

Когато давате информация, както по горе за Дорис Тенеди, е коректно да кажете информация от преди колко години предавате. Защото нещата се променят вече дори и в рамките на една година. И не е много коректно да се сравняват нещата от преди 3 г. и в момента.

# 655
Някой има ли информация как са се представили тази година по БЕЛ и математика седмокласниците от частните училища, които в класацията са сред първите десет?  newsm78

Ами започни ти с информация от вашето училище. И класация все още няма,  за да знаеш кои са първите 10.

Когато давате информация, както по горе за Дорис Тенеди, е коректно да кажете информация от преди колко години предавате. Защото нещата се променят вече дори и в рамките на една година. И не е много коректно да се сравняват нещата от преди 3 г. и в момента.

newsm78 Ние сме още в детска градина и сега си избираме ЧУ, затова не бих могла да дам информация, понеже нямаме "наше" училище! Що се отнася до "Дорис Тенеди", данните са от класациите от 2015 год. Освен това там сме ходили и на среща с единия директор - г-н Димитров, така че имам не само достатъчно събрана информация от близки и познати, а и лични впечатления. Бях ги споделила заедно с впечатленията си от няколко други ЧУ в предишна тема.
Първите десет от класацията от 2015, а и няколко години преди това, защото в общи линии те са едни и същи. Малка е вероятността да настъпят съществени промени в тази класация - и само на частните училища, а и общо на всички училища в София. Доколкото си спомням, миналата година някои родители бяха посочили съответните данни по БЕЛ и математика от НВО още преди да са излезли официалните класации. Знам, че в някои държавни училища изнасят списък с оценките на седмокласниците си. 

Последна редакция: пн, 06 юни 2016, 21:00 от Grumotevitza

# 656
  • София
държавните са длъжни да ги изнесат на видно място в училището, най-често на таблото във фоайето или пред учителската стая.

# 657
държавните са длъжни да ги изнесат на видно място в училището, най-често на таблото във фоайето или пред учителската стая.
Не знаех, че държавните училища са длъжни да ги изнасят, а ЧУ вероятно следват други правила. Както и да е.
В крайна сметка ще се появят и официалните класации след седми клас. Благодаря Ви, Андариел!

# 658
  • Sofia
Здравейте,

Аз също се интересувам от данните за матурите. Знаете ли към коя дата предстои да се оповестят

# 659
Здравейте,

Аз също се интересувам от данните за матурите. Знаете ли към коя дата предстои да се оповестят

Днес в 14 часа ще има пресконференция на министерството. Предполагам, че до няколко дни ще излязат обобщените резултати.

Общи условия

Активация на акаунт