ЦЕНТЪР ЗА АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - ТЕМА 23

• 99 551
  • 748
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Earth -че благодаря сърдечно за новата тема и труда, който полагаш да ни държиш в течение!  bouquet bouquet bouquet
Фонда не е почивал тези дни, на 03.05 си работеха, говорих с тях по отношение моята заповед, която бях отложила.

Честито на имениците днес! Сбъдване на мечтите и здраве ви желая!

# 16
Earth, Благодаря ти за грижите и труда, и за това , че още си тук с нас!♡ Heart Eyes bouquet Hug
Дано се засилят наистина, че ние сме 29613, още малко остава, но с това забавяне, което се получи, вероятно ще трябва да правим опита есента, защото ще дойде време за отпуските в клиниката ни...И мн ме е яд, исках преди това да бъде, ама...
Успех,  момичета!♡

# 17
  • Бургас
Благодаря за темичката  bouquet .
2700 номера до нас

# 18
  • Варна
И аз благодаря за новата тема, до нас са около 3500 номера..

# 19
Аз съм 30500 или нещо подобно. Тъкмо като родя ще е време за мен Mr. Green

# 20
  • София
Аз съм 30500 или нещо подобно. Тъкмо като родя ще е време за мен Mr. Green
Кристи, тъкмо за второто Simple Smile

Ъртче благодарности за труда  bouquet

# 21
Изтрит ли ми е поста или само съм си мислила да пиша? newsm78
Ъртче, благодаря за темичката!  bouquet

# 22
  • София
Поли, тук в тази тема редовно се чисти Simple Smile не знам на какво се дължи.
Кристи, живот и здраве, наистина добре ще се получи, тъкмо за второто ще си с готова заповед Simple Smile
А аз като смятах чакането ще ми е повече от година. Да не кажем година и половина, че звучи повече от страшно. Не знам дали ще се забързат. Но 200 номера са изключително малко.
Преди и одобренията ставаха по-бързо, а сега...

# 23
Тъкмо си помислих Април като се засилиха,че са почнали да "тичат" с номерата ама се изложи ха с тея 200 бройки за Май. Дано да има повече от 200 Wink

# 24
И аз се записвам в новата темичка. Търпение на всички и късмет с предстоящите опити!
Аз съм номер 30551. Ще видим до кога ще чакам. Моя първи самофинансиран опит беше декември и тогава се надявах до лятото да можем да направим втори, но с това забавяне започнах да се надявам изобщо да стане тази година Sad

# 25
Момичета здравейте ,ние пратихме документите по еконт и днес ни звъннаха от еконт ,че има пратка за нас.Пише само,че от фонда са получили документите и това е.Какво следва сега след колко време ще разберем дали сме одобрени,по телефона ли ще ни звъннат?

# 26
Момичета здравейте ,ние пратихме документите по еконт и днес ни звъннаха от еконт ,че има пратка за нас.Пише само,че от фонда са получили документите и това е.Какво следва сега след колко време ще разберем дали сме одобрени,по телефона ли ще ни звъннат?
Дали ли са ви входящ номер? Ако имате, можете да проверявате в сайта какво се случва с документите. Статус "одобрен" може да очаквате след около месец-два. След това почва голямото чакане докато дойде вашия номер за връчване на заповед. Цялото чакане- от подаването на документите до получаването на заповед, при нас ще е около година.
Ако не са ви дали входящ номер, звъннете във фонда, за да получите такъв.
Успех!

# 27
  • Бургас
Ние подадохме 8 март, но още чакам статуса ми да стане "одобрен" почти два месеца ooooh!

# 28
Здравейте и аз се записвам тук.За втори опит сме,надявам се и последен със положителен резултат .Пожелавам на всички успех и много бебчета Simple Smile

# 29
момичета сега звъннах във фонда ,дадоха ми вх.номер и там пише,номер-33152 дата и прието заявление,това означава ли,че сме одобрени и остава само да чакаме или?

Общи условия

Активация на акаунт