ЦЕНТЪР ЗА АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - ТЕМА 23

• 99 545
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Емето, с този номер и с твоето егн можеш да ди проверяваш статуса на заявлението в сайта им. Първо ще бъде прието заявление, после разглежда се от комисия (при мен вече е месеца) и след това одобрена.

# 31
охоо има да си почакам значи,аз така се зарадвах?

# 32
Извинявайте, но нещо не ми стана ясно. Сега в сайта пише, че за май месец ще получат обаждане молбите до 29 500, за април бяха до 29 100, значи ще минат 400 човека????.....а защо пишете 200. Извинявам се ако греша  newsm78

# 33
Магинце, Април,се обадиха на повече номера от 29100 - извикаха до 29275 номер за АПРИЛ. Така че в Май са раздадени по малко бройки - около 225 Simple Smile

# 34
Магинце, Април,се обадиха на повече номера от 29100 - извикаха до 29275 номер за АПРИЛ. Така че в Май са раздадени по малко бройки - около 225 Simple Smile
Аха, ясно. Благодаря за разяснението.

# 35
  • София
Дано да надвишат, защото 29 477 ще вземе заповед на 13.05, а до края на Май си поне още 10 работни дни. Ама знае ли вече човек newsm78

# 36
Вече май и одобрението става доста бавно... Подадохме документи преди повече от два месеца, а още не сме със статус "одобрен"... Вече имам чувството, че нищо не върви както трябва newsm78

# 37
  • София
Здравейте, момичета, желая спокойно чакане на всички и най-вече положителни резултати след това  Hug

Може ли някой да ми каже над каква възраст се разглеждат с предимство документите - над 41, над 42 или трябва да си съвсем близо до 43 за това предимство? Ако има значение - става въпрос за втори опит.

# 38
  • София
42

# 39
Здравейте,
днес изпратихме документите, но забравих да попълня датите. Проблем ли ще е!?

# 40
  • Сливен
Здравейте,
днес изпратихме документите, но забравих да попълня датите. Проблем ли ще е!?
Като отидеш да си е взимаш след 10 месеца ще си ги попълниш Simple Smile.И аз бях забравила и като си е взимах ги попълних директорката ги беше отбелязала

# 41
Благодаря за отговора.  Peace

# 42
Запис и от мен! До нас има около 1500 номера и миналата година, когато подадохме документите се надявах да се вместим преди августовските отпуски. Сега като гледам колко бавно се движат, ще се радвам ако успеем да получим заповед тази година.

Успех на всички чакащи и дано да се забързат малко поне.  Praynig

А някой има ли идея дали фондът почива лятото? От прочетеното дотук останах с впечатлението, че само през януари няма обаждания.

# 43
Лив Тейлър, и до мен има по-малко от 1500 номера, кой номер си ти.
До колкото аз прочетох Фонда почива но не цял месец, другите ще допълнят по-точно Simple Smile
Късмет на всички  newsm10

# 44
Запис и от мен номер 3050*.Този път ще е голямо чакане около 1020 номера до нас от последният обявен.Дано се раздвижат нещата следващите месеци

Общи условия

Активация на акаунт