Принцът и Пепеляшка: Обичат ли се различните?

• 25 598
  • 159
  •   1
Отговори
# 45
Аз също съм на мнение, че любовта е възможна само ако има благотворно общуване и душевно допълване. А това като че ли е валидно за всяка любов, не само между различните по потекло.

# 46
  • някъде в орбита...
Подобни си подхождат с подобни. И имам предвид качества като интелект и разбиране за живота  Peace
Съгласна, не става на сила. Любовта е хубаво нещо, но проблемите я отравят. В началото дребнички и незабележими, се превръщат в подмятания на майтап (ама не съвсем), за да станат огромни гадости, дето няма как да се пребориш с тях, а някъде в този процес чувствата са минали в черния спектър Confused

# 47
  • София
Проблемите я засилват, ако са успели да я отровят, е било само сексуално привличане. Жалко, че на младини ни е трудно да направим разликата  Laughing.

Евреите имат една приказка:"Ако нещо те тормози и то се поправя с пари, това не е проблем, това е разход." Виж, това което не можеш да поправиш с пари - човешките отношения; грубата дума; унижението;  нараненото  достойнство - е вече проблем.

# 48
Това важи за абсолютно всяка успешна връзка.. Peace

# 49
  • някъде в орбита...
Sharky, вервай ми, някъде след първите няколко години вече се знае само сексуално привличане ли е било или не Wink
Може би трябваше да уточня, че точно този вид проблеми я отравят, а не говоря за проблемите по принцип... Blush

# 50
  • София
InaV, "вервай ми", почти на 50 съм, знам какво говоря.

# 51
В България примери колкото искаш Simple Smile Безброй много чалгарки ходят/омъжват се за бизнесмени, политици и т.н. Това, че са в различни социални кръгове, не означва, че не са с еднакъв капацитет. В гореспоменатите случаи говорим за два тъпи индивида, които са се намерили и са се взели. А, по принцип, да възможно е, що да не е. Не живеем в 16 век, в днешно време дори е модерно Simple Smile Въпросът е къде някое бедно девойче ще срещне супер богат, защото ми се струва, че ще се движат в съвсем различни социални среди, но всичко е Божа работа.

# 52
Ами някои започват да работят при богати и се стараят да ги впечатлят, други целенасочено ходят по места, където могат да ги срещнат...Вкъщи няма да дойде принцът. Иначе все "случайно" ги срещнали.

# 53
Ами някои започват да работят при богати и се стараят да ги впечатлят, други целенасочено ходят по места, където могат да ги срещнат...Вкъщи няма да дойде принцът. Иначе все "случайно" ги срещнали.
Евгения Банева и Весела Кюлева и двете бивши секретарки на съпрузите си. Whistling Peace

# 54
Здравейте Simple Smile

Възможно ли е да има успешна връка между мъж и жена от различни социални среди - например много по-богат мъж и обикновено момиче, или обратното. Или хората предпочитат да избират равни по материални възможности и перспективи хора. Има ли възможност жена, която не е gold digger, а е с професия, образование и акъл в главата, да има успешна връзка, а защо не и брак, с мъж, който е богат наследник или просто много заможен?
Аз съм на мнение, че е много трудно да поддържаш отношения с човек, който не е от твоята каста.  Rolling Eyes

Напълно е възможно, но трябва да са на едно интелектуално ниво и да имат общи интереси - например музика, кино,история, туризъм и т.н.

# 55
Едно изследване на сайт за запознанства за милионери показва, че 79.6% от богатите мъже търсят жени, които нямат пари. Това показва, че такива мъже търсят жена, за която да се грижат. В сравнение, 84.5 от богатите жени искат мъжът до тях да бъде богат.

# 56
Едно изследване на сайт за запознанства за милионери показва, че 79.6% от богатите мъже търсят жени, които нямат пари. Това показва, че такива мъже търсят жена, за която да се грижат. В сравнение, 84.5 от богатите жени искат мъжът до тях да бъде богат.
И която да тормозат, а тя да им е подчинена.

# 57
  • Tам през Атлантическия океан
И която да тормозат, а тя да им е подчинена.

Е , глупости  Crazy
това е заложено при повечето нормални Мъже не е задължително да са богати  Peace (горният цитат на violet_2006 )
Намирам го за съвсем нормално мъжа да се грижи и закриля жената  Grinning

Последна редакция: сб, 07 май 2016, 05:16 от Desss

# 58
Много ограничено ми се струва мисленето, че всички жени търсят богати мъже, и че всички богати мъже са задници. Важно е наистина да са на еднакво интелектуално ниво.

# 59
То и принцът и Пепеляшка не са най-добрият пример, защото Пепеляшка си е аристократка по произход и наследство, само лошите сестри я унижават - тоест, отлична партия за принца си е. По времето на приказката (така да го кажем) никой не е мислел, че може да се събират хора от драстично различни социални кръгове, затова и сюжетът е така завъртян.
Днес обаче всичко е възможно, а пък в България - още повече.

Общи условия

Активация на акаунт