Отговори
# 705
Куки няма следа и от цикъл.Но имам леко бяло течение.Никви болки нищо.Яд ме е ,че тая седмица не можахме да отидем до базата (гараж за камиони)Тя се намира до един град,там ни е леката кола ,исках да отида до аптека,но не стана. Confused
Скорпионче,хайде ще ми бъдеш колежка.Не е трудно,нагледах се на природа,нагледах се на какво ли не.Интересна ми е професията. Peace

# 706
органза, трамбофилия мисля че пускат в МД и една лаборатория Геника, в другите лаборатории уж ги пише, ама нз колко са надеждни, а все пак тва не е изследване за 20-30лв.
Скорпи, благодаря! Ти какво работиш, че те трябва такава като Теди- да не би да си сценарист нещо?
Куки, стискам палци за утре!

# 707
Скорпи след 08.06 започваме чакането

# 708
  • Габрово
Бибка, уважавам професията ти 🙏 и ми се иска, ама за сега не ми стиска 😂Многооооо сложна ми се вижда, ноооо никога нищо не се знае.😎 ММ да влезе в час и като нищо да се мятам на високо.Най-малкото ще си искам до него да пътувам.Обожавам да пътувам и да карам,така разпускам лекувам си нервите Crazy а те са бая  Joy
Р-Н за нищо душичка  Hug А мойта работа е извратена  Mr. Green Аз съм от онея гадове, дето като влезеш в технополис и др вериги те нападат,да ти съдерат кожата с нещо на изплащане (това е най-големият змиярник,курник на света, не нерви ами стоманени въжета трябват) Mr. Green така ме нахендри съдбата...., ама това е друга тема. Та така....  Whistling имам едни там т.н конкуренция и Теди ще е моето оръжие срещу тях, направо ще им види сметката  Joy  #2gunfire  Laughing Теди пиши ми душка, ако се махнеш от бързата рана. Взимам те  Grinning
Бубалече, малеее не останало мила, уххх чак аз сега се развълнувах.Пу пУ стискай още мънцарко и ви чака цяло лято разходки с принцеска, батко и татко  Party

Последна редакция: нд, 15 май 2016, 22:30 от danger#scorpion@

# 709
Тази лаборатория я откриха преди година и нещо и е с изцяло нова апаратура.В целия окръг я водят най-надеждна, но все пак..Имам познат в Сф, който работи на рентгенов апарат, а жена му е лаборантка.Каза ми, че в нужно новата апаратура да се настройва всяка седмица - в противен случай достоверността на резултатите е 50:50. Колко е вярно не знам.Няма да имам възможност да отида до Сф близките 2-3 седмици и мисля да я направя тук.Имат 5 различни пакета за тромбофилия, посъветвах се с момичетата от форума и избрах един от пакетите - 129 лв. http://unidiamed.com/diagnostichni-paketi.html

# 710
Здравейте и от мен момичета. Чета ви от февруари, когато решихме всъщност да правим бебе, което все още не става. Февруари без никакви изчисления, март с фоликулометрия, април с тестове за О, но резултат - Ц. Сега отново действам с тестовете този месец и силно се надявам на 31-ви да не ми дойде. Успех на всички и много +  Hug

# 711
  • София
Organza,добър избор,няма смисъл от пълния.Аз направих най-пълния възможен в Геника - 330 лв,нямаше смисъл реално,но така ме посъветваха.Читави са и Геника и МД,можеш да им се довериш.
 Ако имаш възможност пусни ги тези тромбофилии,че са си беля.Но в крайна сметка при повечето хора няма проблем с тях,а дори и да имаш,пак може да изкараш лека и спокойна бременност,въпрос на късмет  е дали ще ти се отключат.Не е хубаво и прекалено да се вманиачаваме на тази тема.Много опасности дебнат,не можем да се предпазим от всичко.Не казвам да се оставяме на съдбата,но и другата крайност не е добра.Истината е някъде по средата.

Бъбълче,ти накъде си?Не стана ли време за тест? Hug

Куки,в петък ще направя теста,така го реших (два дни преди датата на цикъл).Хич,ама хич не искам да се тествам рано,страх ме е от разочарования ,да не излезне някоя биохимична и при мен,предпочитам да не знам,дори и да е това.Ще се тествам само и единствено зареди вливката,която трябва да направя.
 Ако излезне + ,че ще се похваля.А и съм решила да препишкам едно Престо преди да тичам в лабораторията.

Но вярвам че се е получило де,много любов вложихме в направата му   loveuuu

# 712
Момичета утре ще ви чета  Hug
Пускам ви новата тема по-рано,че утре едва ли ще мога през деня
Заповядайте в новата лятна тема  Hug И дано я напълним с много положителни тестове!!!

Общи условия

Активация на акаунт