Game of Thrones Teмa 21 - "Killing and politics aren't always the same thing!"

• 71 703
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Пфффф, тук вече жестоко спойлнаха книгата. Тоя шибан мързел на чичо. Тъп, тъп Мартин... #Cussing out

Ммне. Еретиците откога го приказват тия, но никой не им вярваше, освен шепа хора.  Peace
Мен редовно ме овикваха из темите, доколкото си спомням.  Mr. Green

Последна редакция: нд, 22 май 2016, 19:00 от Deziderata

# 601
Скрит текст:
Много ми хареса,че се разбра,че Чедата не са стока.100% са създали Бродниците като свое оръжие срещу хората.Толкова емоционална сцена,всичко изпипано.За Лято в първия момент не повярвах,даже реших,че тича с Бран и Мийра. Cry Мъчно ми е за Ходор,но най-накрая се разбра ,че и той е имал някакви видения и мисия.
При Аря беше много тъжно да наблюдава пародия на сцени от собствения й живот.В края на сезона лейди Старк май ще хване обратния път за дома.
Санса -  newsm10 ,а Джон пред картата ми напомни на Роб  Heart Eyes
Грейджоите и неизгоримата ги пропуснах да бързам да гледам Бран и Сърцето на зимата.

Дези,и аз съм доволна за станалото ясно с трипръстите.

# 602
  • Вестерос
А дали ще ни покажат по-нататък защо Ходор и станал Хподор сега  newsm78

# 603
  • HH
Скрит текст:
И все пак, това с all men must die явно си идва и от чедата, те бяха само жени. А си мислех, че е просто приумица на Д2.

Сцаната с вълчището беше излишна, преспокойно можеха да го оставят живо, дали и в книгите ще го умре.  newsm78

Санса ме ядоса, защо излъга. Всъщност е ясно защо, за да си постигне целите. Това вече е ново при нея.

# 604
А дали ще ни покажат по-нататък защо Ходор и станал Хподор сега  newsm78

Скрит текст:
Е, нали показаха вече, какво повече имаш предвид?

# 605
Лелеее много як епизод ! Няма да мрънкам за нищо тоя път. Просто последните сцени ми напълниха очите и душата Simple Smile
Скрит текст:

HOLD THE DOOR!

# 606
  • HH
Hold the door го предлагам за име на следващата тема  Cry

# 607
  • Вестерос
В сегашната серия ли са показали? Не съм я гледала

# 608
Скрит текст:
Д2.

Скрит текст:
D2 ми харесва, а сцената на Кхалиси и Джора си беше

Laughing

Лелеее много як епизод ! Няма да мрънкам за нищо тоя път. Просто последните сцени ми напълниха очите и душата Simple Smile
Скрит текст:

HOLD THE DOOR!
Скрит текст:
Надявам се да не ни го върнат тъпкано с епизод с дорнските трътки в която всяка втора дума ще бъде c#nt, f#ck и p#ssy     Grinning

# 609

Да.

# 610
  • Вестерос
Дайте в спойлер , няма как да гледам, а ми е интересно

# 611

Тифании, отваряй замунда и тегли. Изтече 5ти епизод. Ако не си още, стига си чела тук, че ще се наспойлираш Simple Smile

# 612
Скрит текст:
Щом децата са направи бродниците, значи могат да ги "развалят", интересно как като измряха. Без субтитри ми изкуца серията, че недочувах всичко. И на мен ми хареса епизода. Много се заложи на Бран, да видим нататък.

# 613
Скрит текст:
Hold the door го предлагам за име на следващата тема  Cry
Съгласна с две ръце!

# 614
  • HH
Дайте в спойлер , няма как да гледам, а ми е интересно
Скрит текст:
Нападнаха ги другите, тръгнаха да бягат, Бран се варгна в него и същевременно беше в миналото в ЗХ и видя как Hodor падна на земята, и повтаряше hold the door докато не го убиха в настоящето, а в ЗХ започна да заваля и накрая казваше само hodor. Обясних го объркано, но иначе няма как.

Общи условия

Активация на акаунт