91 НЕГ или Американския колеж?

• 6 051
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Ех, Мецане,
Скрит текст:
Жалко, че нямам деца на възраст, на която да им предстои избор на училище... Иначе - не се съмнявай, щях да "гепя" твоя know how..  hahaha Mr. Green

# 16
Аз дори се чудя, дали да не се пропия, че да успея така да науча немски? Слава Богу, с английския съм добре, та значи няма нужда да се дрогирам, ама щом в немската били завършени пияници, това не е лоша идея значи...току-виж помогнало за немския...за гимназията ми е късно вече, ама за пиенето мога да опитам,  как мислиш?

# 17
  • София
Пак се уреди, значи... Mr. Green
Скрит текст:
Ми добре де, а искащите по твоята теория да учат език извън немския или английския, какво да правят? Не са в гимназиална възраст, пороци и зависимости не останаха...Демек, прецакани са.
Вече без майтапи - venito78, никое училище, дори да не е българско, не гарантира нищо. Семейството и възпитанието в него са фактор, да, но понякога дори и той е  недостатъчен..

# 18
  • София, Bulgaria
Никой не е застрахован от нищо, само мога да кажа пази Боже!  А това, че чуждото училище нищо не гарантира е така, просто мисля че образованието в България не струва. Само интриги, борба за рушвета и липса на добри преподаватели! Всеки си има виждане, за това, всеки има право на избор, всичко е въпрос на приоритет и рискуваш... Всеки иска най-доброто за детето си, но всичко е лична преценка. Моля се децата ми да не се пропият и продрусат, постоянно говоря, запознаваме ги с наркомани да си говорят, да им разкажат, но ... никой не е застрахован. Не можем да ги следим и да ги затворим, молим се да не се случва и така... Навсякъде има наркомани и пияници, дори и в нейния клас сега в едно от елитните столични училища момичетата пият и пушат, но се крият от моята дъщеря, че много им се карала 😉

# 19
  • София
Прати си детето в 91НЕГ, ако е от по - социалните типове в 9 - ти клас ще се е пропило + половината му випуск, а до до 11-ти клас ще е завършен алкохолик. Прати го в ACS и след година, или две, само вкуса на хероина няма да познава от синтетичните наркотици. Училището и образованието не са от никакво значение. Най - важното е средата, какви хора са около него.
Хора, това е трол! Защо изобщо му се връзвате?! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт