Модни консултации-24

• 137 349
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
Eva111, актуални в момента са подобни поли от деним.
Скрит текст:

И двете показани са от FD.  Peace

Ето и примерни визии:

Скрит текст:

Благодаря много Тайра!

# 241
  • Street of Dreams
Taйричка, то и гърба ми не е без Mr. Green Принципно голи гърбове и рамене красиво стоят, но този път съм решила да крия - не обичам да изпъквам прекалено, нито ми се гледат погледи. Rolling Eyes Както казах, сватбата ще е в силно консервативен кръг - един ден ще изтърпя, стига да намеря какво да облека. Simple Smile

Ева, роклите от две части са много модерни напоследък. Трудно възприемам идеята обаче да изскоча с гол корем на официално събитие, и то на 30+. newsm78

# 242
OnDine виж нещо такова
Скрит текст:

# 243
  • София
Taйричка, то и гърба ми не е без Mr. Green Принципно голи гърбове и рамене красиво стоят, но този път съм решила да крия - не обичам да изпъквам прекалено, нито ми се гледат погледи. Rolling Eyes Както казах, сватбата ще е в силно консервативен кръг - един ден ще изтърпя, стига да намеря какво да облека. Simple Smile

Ева, роклите от две части са много модерни напоследък. Трудно възприемам идеята обаче да изскоча с гол корем на официално събитие, и то на 30+. newsm78

Като каза 2 части и ми изникна идеята за черна дантела нагоре и нюд/розово/бяло надолу.

# 244
Здравейте,
поканена съм на рожден ден на приятелка в някакъв бар.И понеже по барове отдавна не ходя, съм далеч от идея за подходяща визия  Thinking
Имам една необличана рокля, но ми се струва неподходяща:

Помагайте с идеи! Praynig

# 245
Роклята е много хубава! Бих я облякла с удоволствие! Ако не я носиш пиши ми Simple Smile.

# 246
А за бар става ли? Дали не е повече за носене през деня?
И тези сандали подходящи ли са:

# 247
  • В полите на Пирин планина
Страхотни са сандалите, а и роклята - също. По снимка ми изглежда, че може да се комбинират.  Peace

# 248
А за бар става ли? Дали не е повече за носене през деня?
И тези сандали подходящи ли са:

Не стават! Ужасни са и роклята и сандалите!
Дай ги на мен Simple Smile.

# 249
  • София
Роклята е хубава, но според мен не е за излизане вечер.
Иначе сандалите могат да се сложат като акцент на някаква по-изчистена визия.

# 250
Роклята е чудна и ако няма да я носиш, и аз се нареждам след Кикамора. Grinning

Агентке, питах те нещо в темата за плаж, погледни. Не искам да досаждам с ЛС.  bouquet Но ако искаш ти ми отговори на лично.

# 251
Благодаря ви, момичета!  bouquet Hug
Страхотни сте! Hug

# 252
Не знам в коя тема да си задам въпроса, та ще опитам тук

Скрит текст:

Такова нещо откъде мога да си купя?
Скрит текст:
Става въпрос че много мразя лятото когато съм с рокли, поли и пр. да ми се протриват бедрата от вътрешната страна
, гледах едно видео в youtube и там предложиха подобно решение, но нямам представа откъде да го взема.

Идеята е като на силиконови чорапи, но само горната част с лентата, защото може да се вдигне по-високо,почти до самата бикини линия според мен

идеи?

# 253
  • Street of Dreams
Лана, в краен случай можеш да вземеш по-големи чорапи и да отрежеш внимателно само дантелената лента.

Жълтата рокля я виждам само в beach bar през деня. Само с едноцветни сандали в един от цветовете на роклята, или в тъмнолилаво, като естествено продължение на преливката.

Агент, нали ти беше предложила такава бледа рокля с черна дантела отгоре, като от две части - много ми хареса идеята. bouquet Също ще стане с такава, каквато Аурора предложи, ако се намери нещо свястно из магазините....
Благодаря още веднъж, говорихме за октомври. Wink Simple Smile

# 254
  • Австрия

Благодаря още веднъж, говорихме за октомври. Wink Simple Smile

E, тогава няма проблем с рокля с дълги ръкави. Може и от нещо леко - шифон, коприна... но не й прозрачно: просто под дантелата или тюла татусите прозират. Което е ..хм.. ми, не е добре  Confused

Общи условия

Активация на акаунт